Uw eigen bier merk voor uw gasten

Creëer uw eigen bier merk – jouw logo en teksten op glazen en viltjes

Veel cafuw eigen bier merk horecabieré’s en restaurants zijn ‘wereldberoemd’ in hun directe omgeving. Wat is er dan mooier om dit merk verder te ondersteunen met uw eigen bier merk. U kunt dit realiseren door uw eigen logo op glaswerk, vilt, tapknoppen of verlichte lenzen in tapzuilen te laten drukken. Op deze manier maakt u de naamsbekendheid van uw café of restaurant, uw eigen merk, in de directe omgeving vele malen sterker. De trendwatchers van misset horeca voorspellen een hippe trend. De gasten die bij u komen zullen aangenaam verrast zijn door de unieke beleving die zij van u, met uw eigen bier merk, mee krijgen. U zult verstelt staan van de reacties van uw gasten, bijvoorbeeld of ze een glas of viltje mogen hebben, ze zullen trots worden op uw merk!

Eigen bier merk voor verenigingen, clubs en organisaties

U kunt  natuurlijk ook uw vereniging of club voorzien van een eigen bier merk. Leden drinken bier uit bier glazen bedrukt met het logo van de club en zetten hun biertje op een viltje met uw logo. Eventueel voorzien van een pakkende slogan. Niets is leuker dan het persoonlijk maken van bier, uw leden en uw gasten zullen een eigen bier merk enorm waarderen. Dus niet alleen het inkoopvoordeel van het bier maar ook de unieke beleving van het clubgevoel wordt groter.

Kosten indicatie:

eigen bier merk kosten indicatie

Maak bier persoonlijk, Horecabier.nl biedt de mogelijkheid

Horecabier.nl levert, sinds 2005, goedkoper kwaliteits bier met 5 vol.% alcohol in Nederland. Via een landelijk dekkend netwerk van groothandels en slijterijen. Uw ‘eigen bier merk’ wordt binnen een week geleverd. Voor de bierglazen werken wij samen met Bierwinst en Ritzenhoff. Eigen vilt maken we in samenwerking met Matdesign en tapknoppen via Hartevelt B.V.

Niets zo sterk, als uw eigen merk!


Meer informatie over uw eigen biermerk?