Horeca groothandel? Zoekt u Horecabier voor in uw assortiment?

Informeer naar de mogelijkheden om agent van Horecabier.nl te worden

Horeca groothandel kan agent worden van Horecabier. Horecabier.nl is een dynamisch bedrijf dat  een private label bier verkoopt. Ons bier wordt gebrouwen door een gerenommeerde brouwerij en is een Categorie 1 pilsener met 5 vol.% alcohol.

Marktverkenning

Ons concept is nieuw en revolutionair in de biermarkt. Horecabier.nl levert bier zonder franjes, dus geen leningen, tap bladen, viltjes, glazen, verbouwingen ect. Het gaat ons er alleen om dat wij fusten bier kunnen leveren aan de horeca markt.

horeca groothandel horecabier

Wij kunnen helpen om contacten voor vilt, glaswerk, tap materialen te leggen maar de horeca ondernemer betaalt die zelf.

Op basis van jarenlange ervaring met horeca ondernemers, cateraars, charter boten, slijterijen ect. denken wij dat Horecabier inmiddels zeer sterk in de markt staat. Verschillende ondernemers kunnen ons bier op verschillende manieren gebruiken. Vooral voor horeca ondernemers die weinig extra’s krijgen van een brouwerij maar wel de dure fusten moeten kopen zijn wij een interessant alternatief.

Huidige status

Horecabier.nl is vastberaden om een deel van de markt te veroveren. Sinds 2005 hebben wij hard aan de weg getimmerd samen met onze horeca groothandels. Inmiddels kunnen we zeggen dat 1 op de 100 getapte biertjes een horecabiertje is.

Wij maken veel reclame via internet, direct mail en flyers in vakbladen en horeca beurzen.

Wij hebben op dit moment zo’n 35 horeca groothandels in Nederland, zoals bijvoorbeeld groothandel Scholten in Bergen, die ons bier in hun assortiment hebben opgenomen. Zij bezorgen Horecabier bij de horeca.

Vraag aan horeca groothandel

Voor een beperkt aantal gebieden in Nederland zoekt Horecabier.nl nog horeca groothandels die met ons mee willen denken en die samen de markt willen openbreken. Wij zoeken verkooppunten voor ons bier zodat we onze klanten kunnen doorverwijzen naar de horeca groothandel. En wij willen gebruik maken van uw netwerk om ons bier te verkopen. Wij streven naar 1 belangrijke groothandel per geografisch gebied.

 


Interesse om agent te worden?

Bereken uw voordeel zelf: Besparingsmeter

Wilt u weten hoeveel u kunt besparen als u overstapt naar horecabier? Wij hebben voor u een rekenmodel ontwikkeld dat de opbrengst van overstap naar Horecabier uitrekent aan de hand van uw gegevens.


  Besparingsmeter


 

Horecabier