Horeca groothandel?
Zoekt u Horecabier voor
in uw assortiment?

Wilt u als horeca groothandel Horecabier opnemen in uw assortiment?
Wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken.

Bestel een gratis proefpakket

Informeer naar de mogelijkheden om agent van Horecabier.nl te worden

Horeca groothandel kan agent worden van Horecabier. Horecabier.nl is een dynamisch bedrijf dat  een private label bier verkoopt. Ons bier wordt gebrouwen door een gerenommeerde brouwerij en is een Categorie 1 pilsener met 5 vol.% alcohol.

Marktverkenning

Marktverkenning met horeca groothandel

Ons concept is nieuw en revolutionair in de biermarkt. Horecabier.nl levert bier zonder franjes, dus geen leningen, tap bladen, viltjes, glazen, verbouwingen ect. Het gaat ons er alleen om dat wij fusten bier kunnen leveren aan de horeca markt.

Wij kunnen helpen om contacten voor vilt, glaswerk, tap materialen te leggen maar de horeca ondernemer betaalt die zelf.

Op basis van jarenlange ervaring met horeca ondernemers, cateraars, charter boten, slijterijen ect. denken wij dat Horecabier inmiddels zeer sterk in de markt staat. Verschillende ondernemers kunnen ons bier op verschillende manieren gebruiken. Vooral voor horeca ondernemers die weinig extra’s krijgen van een brouwerij maar wel de dure fusten moeten kopen zijn wij een interessant alternatief.

Huidige status

Huidige status

Horecabier.nl is vastberaden om een deel van de markt te veroveren. Sinds 2005 hebben wij hard aan de weg getimmerd samen met onze horeca groothandels. Inmiddels kunnen we zeggen dat 2 op de 100 getapte biertjes een horecabiertje is.

Wij maken veel reclame via internet, direct mail en flyers in vakbladen en horeca beurzen.

Wij hebben op dit moment zo’n 45 horeca groothandels in Nederland, zoals bijvoorbeeld groothandel Scholten in Bergen, die ons bier in hun assortiment hebben opgenomen. Zij bezorgen Horecabier bij de horeca.

Vraag aan horeca groothandel

Vraag aan horeca groothandel

Voor een aantal gebieden in Nederland zoekt Horecabier.nl partners die met ons mee willen denken en die samen de markt willen openbreken. Wij zoeken verkooppunten voor ons bier zodat we onze klanten kunnen doorverwijzen naar de horeca groothandel. En wij willen gebruik maken van uw netwerk om ons bier te verkopen. Wij streven naar 1 belangrijke groothandel per geografisch gebied.

Interesse om agent te worden?

- Klant aan het woord

“Gasten die nieuwsgierig zijn naar het verhaal, tegenwoordig verkopen wij regelmatig glaswerk en krijgen we vaak de vraag of het bier ook op fles verkrijgbaar is”

Hans, eigenaar van Veerhuis Concordia

Lees verder

- Ons pilsener

Heerlijke Premium bieren voor een eerlijke prijs. Kan dat wel?

Nou en of! Ons premium pilsener wordt gebrouwen in een gerenommeerde Nederlandse brouwerij met het zuiverste water uit de bron, natuurlijke ingrediënten, passie, ambachtelijke vakkennis en dat proef je direct. Ons bier zal elke smaaktest glansrijk doorstaan, benieuwd naar de smaak? Vraag hier ons gratis proefpakket met onze 7 smaken aan!

Team Horecabier

Harm, Ronald, Joost, Arie & Jesse

Groothandel Groothandel Slijterij / horecaverhuur Slijterij / horecaverhuur

- Over ons

Ons pilsener gaat
hand in hand met
onze service & advies

Horecabier bestaat uit een gemotiveerd en dynamisch team dat jou graag helpt met service en advies. Ons team heeft zeer veel ervaring met horeca en evenementen. Wij denken graag met je mee en zijn altijd oplossingsgericht. Wij kijken ernaar uit om een afspraak met jou te maken om de mogelijkheden bespreken.

Over ons
team horecabier.nl
horecabier nieuwsbrief

Onze bierbrief ontvangen?

*Bij het versturen van dit formulier ga je akkoord met onze Privacy Policy

Group 5
Bier in je mailbox!

Onze bierbrief ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief, blijf op de hoogte en maak kans op een 20 liter fust Horecabier!

Fill 1
whatsAppIcon