Goedkoop kwaliteit
bier aangeboden door
Horecabier.nl

Horecabier.nl biedt goedkoper bier gebrouwen
door een gerenommeerde brouwerij

Meer informatie?

– Brouwerij

Horecabier.nl levert goedkoop kwaliteit bier.

Horecabier.nl heeft een unieke samenwerking met een grote brouwerij daardoor kunnen wij de horeca, slijterijen en particulieren goedkoop bier in fust aanbieden. De brouwerij waar wij mee samenwerken is zeer gerenommeerd. Zij staat bekend om haar zachte kwaliteit pils. Horecabier.nl biedt relatief goedkoop kwaliteit bier aan doordat wij geen merknaam hanteren. En ook omdat er geen leningen worden afgesloten. Of doordat er geen tap installaties in bruikleen worden gegeven. Iedereen die ons bier wil afnemen in de horeca of op een evenement is welkom bij Horecabier.nl.

Vaten en fusten van Horecabier.nl

Omdat wij samenwerken met een grote gerenommeerde brouwerij kunnen wij goedkope bier fusten en vaten aanbieden. Dit doen wij door geen merknaam niet te gebruiken. En ook geen kosten berekenen voor bruikleen of andere onnodige kosten. Daardoor leveren wij goedkoop bier aan horeca, sport vereniging of studenten vereniging. Ook leveren wij fusten bier ten behoeve van festiviteiten zoals een bruiloft of straat feest.

Kwaliteit bier van de brouwerij goedkoper aangeboden door Horecabier.nl

Horecabier.nl levert, sinds 2005, goedkoper bier aan de horeca, particulieren en slijterijen. Horecabier.nl heeft een unieke samenwerking met de brouwerij en daardoor bieden wij categorie 1 pilsener met 5 vol.% alcohol voor een goedkopere prijs. Dit merkloze bier wordt binnen een week geleverd via een landelijk dekkend netwerk van horeca groothandels. Zoals bijvoorbeeld Rustfood uit Delft.

Ons bier zal elke smaak test glansrijk doorstaan. Zelfs kenners zullen weinig verschil proeven met het bier van de grote Nederlandse brouwers. Het heeft een prachtige, neutrale goudtint en een zalig, gemiddeld bittertje.

We leveren géén rest partijen of evenementen bier, maar merk bier zonder merk. U betaalt absoluut niets voor marketing. Of voor leningen, inventaris, aankleding of bruikleen, hetgeen u nu wèl betaalt bij de grote brouwerijen. Zelfs als u er geen gebruik van maakt! En dat is ons geheim.

Meer informatie?

- Ons pilsener

Heerlijke Premium bieren voor een eerlijke prijs. Kan dat wel?

Nou en of! Ons premium pilsener wordt gebrouwen in een gerenommeerde Nederlandse brouwerij met het zuiverste water uit de bron, natuurlijke ingrediënten, passie, ambachtelijke vakkennis en dat proeft u direct. Ons bier zal elke smaaktest glansrijk doorstaan, benieuwd naar de smaak? Vraag hier ons gratis proefpakket aan?

Team Horecabier

Harm, Ronald, Joost & Arie

- Over ons

Ons pilsener gaat
hand in hand met
onze service & advies

Horecabier bestaat uit een gemotiveerd en dynamisch team dat u graag helpt met service en advies. Ons team heeft zeer veel ervaring met horeca en evenementen. Wij denken graag met u mee en zijn altijd oplossingsgericht. Wij kijken ernaar uit om een afspraak met u te maken om de mogelijkheden bespreken.

Over ons
over Horecabier
horecabier nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

*Bij het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze Privacy Policy