Goedkoop kwaliteit bier aangeboden door Horecabier.nl

Horecabier.nl biedt goedkoper bier gebrouwen door een gerenommeerde brouwerij

Horecabier.nl levert sinds een aantal jaren goedkoop kwaliteit bier. Door de unieke samenwerking met een grote brouwerij kunnen wij de horeca, slijterijen en particulieren goedkoop bier aanbieden. De brouwerij waar wij mee samenwerken is zeer gerenommeerd en staat bekend om haar zachte kwaliteit pils. Doordat wij geen merk naam hanteren en omdat er geen leningen worden afgesloten. Of tap installaties in bruikleen worden gegeven. Horecabier.nl biedt relatief goedkoop kwaliteit bier aan. Iedereen die ons bier wil afnemen in de horeca of op uw evenement is welkom bij Horecabier.nl.

Vaten en fusten van Horecabier.nl

brouwerij

Door onze samenwerking met een grote gerenommeerde brouwerij kunnen wij goedkope bier fusten en vaten aanbieden. Dit doen wij door de merk naam niet te gebruiken. En geen kosten door te berekenen voor bruikleen of andere onnodige kosten. Wij leveren goedkoop bier voor diverse horeca, aan sport of studenten vereniging. Ook leveren wij ten behoeve van gelegenheden zoals een bruiloft of straat feest.

Kwaliteit bier van de brouwerij goedkoper aangeboden door Horecabier.nl

Horecabier.nl levert, sinds 2005, goedkoper bier aan de horeca, particulieren en slijterijen. Door de unieke samenwerking tussen Horecabier.nl en de brouwerij bieden wij categorie 1 pilsener bier met 5 vol.% alcohol. Dit merkloze bier wordt binnen een week geleverd via een landelijk dekkend netwerk van horeca groothandels. Zoals bijvoorbeeld Rustfood uit Delft.

Ons bier zal elke smaak test glansrijk doorstaan. Zelfs kenners zullen weinig verschil proeven met het bier van de grote Nederlandse brouwers. Het heeft een prachtige, neutrale goudtint en een zalig, gemiddeld bittertje.

We leveren géén rest partijen of evenementen bier, maar merk bier zonder merk. U betaalt absoluut niets voor marketing. Of voor leningen, inventaris, aankleding of bruikleen, hetgeen u nu wèl betaalt bij de grote brouwerijen. Zelfs als u er geen gebruik van maakt! En dat is ons geheim.


Meer informatie?

Bereken uw voordeel zelf: Besparingsmeter

Wilt u weten hoeveel u kunt besparen als u overstapt naar horecabier? Wij hebben voor u een rekenmodel ontwikkeld dat de opbrengst van overstap naar Horecabier uitrekent aan de hand van uw gegevens.


  Besparingsmeter

  Direct bestellen?

horecabier brouwerij