Brouwerij brouwt kwaliteit
bier voor Horecabier.nl

Horecabier.nl biedt goedkoper bier gebrouwen
door een gerenommeerde brouwerij

Meer informatie?

– Brouwerij

Horecabier.nl levert goedkoop kwaliteit bier.

Horecabier.nl heeft een unieke samenwerking met een grote brouwerij daardoor kunnen wij de horeca, slijterijen en particulieren goedkoop bier in fust aanbieden. De brouwerij waar wij mee samenwerken is zeer gerenommeerd. Zij staat bekend om haar zachte kwaliteit pils. Horecabier.nl biedt relatief goedkoop kwaliteit bier aan doordat wij geen merknaam hanteren. En ook omdat er geen leningen worden afgesloten. Of doordat er geen tap installaties in bruikleen worden gegeven. Iedereen die ons bier wil afnemen in de horeca of op een evenement is welkom bij Horecabier.nl.

Vaten en fusten van Horecabier.nl

Omdat wij samenwerken met een grote gerenommeerde brouwerij kunnen wij goedkope bier fusten en vaten aanbieden. Ook omdat wij niet investeren in een merknaam besparen we veel. En omdat we geen kosten berekenen voor bruikleen of andere onnodige kosten kunne we goedkoop bier aan horeca, sport vereniging of studenten vereniging leveren. Ook leveren wij fusten bier ten behoeve van festiviteiten zoals een bruiloft of straat feest.

Kwaliteit bier van de brouwerij goedkoper aangeboden door Horecabier.nl

Horecabier.nl levert, sinds 2005, goedkoper bier aan de horeca, particulieren en slijterijen. Horecabier.nl heeft een unieke samenwerking met de brouwerij en daardoor bieden wij twee pilsener en vijf speciaal bieren voor een goedkopere prijs. Dit merkloze bier wordt binnen een week geleverd via een landelijk dekkend netwerk van horeca groothandels. Zoals bijvoorbeeld Rustfood uit Delft.

Ons bier zal elke smaak test glansrijk doorstaan. Zelfs kenners zullen weinig verschil proeven met het bier van de grote Nederlandse brouwers. Het heeft een prachtige, neutrale goudtint en een zalig, gemiddeld bittertje.

We leveren géén rest partijen of evenementen bier, maar merk bier zonder merk. Je betaalt absoluut niets voor marketing. Of voor leningen, inventaris, aankleding of bruikleen, hetgeen je nu wèl betaalt bij de grote brouwerijen. Zelfs als jij er geen gebruik van maakt! En dat is ons geheim.

Meer informatie?

- Klant aan het woord

“Niemand mist de grote biermerken”

Sybren Ophof & Pascale Heinsius, eigenaren Fort de Gagel

Lees verder

- Ons pilsener

Heerlijke Premium bieren voor een eerlijke prijs. Kan dat wel?

Nou en of! Ons premium pilsener wordt gebrouwen in een gerenommeerde Nederlandse brouwerij met het zuiverste water uit de bron, natuurlijke ingrediënten, passie, ambachtelijke vakkennis en dat proef je direct. Ons bier zal elke smaaktest glansrijk doorstaan, benieuwd naar de smaak? Vraag hier ons gratis proefpakket met onze 7 smaken aan!

Team Horecabier

Harm, Ronald, Joost, Arie & Jesse

- Over ons

Ons pilsener gaat
hand in hand met
onze service & advies

Horecabier bestaat uit een gemotiveerd en dynamisch team dat jou graag helpt met service en advies. Ons team heeft zeer veel ervaring met horeca en evenementen. Wij denken graag met je mee en zijn altijd oplossingsgericht. Wij kijken ernaar uit om een afspraak met jou te maken om de mogelijkheden bespreken.

Over ons
team horecabier.nl
horecabier nieuwsbrief

Onze bierbrief ontvangen?

*Bij het versturen van dit formulier ga je akkoord met onze Privacy Policy

Group 5
Bier in je mailbox!

Onze bierbrief ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief, blijf op de hoogte en maak kans op een 20 liter fust Horecabier!

Fill 1
whatsAppIcon