Goedkoop pils voor je
studenten vereniging
of feest

Goed pilsener hoeft niet duur te zijn.
Een goedkoop pils op de tap zal
jouw studenten huis een grote besparing geven!

Bestel een gratis proefpakket
Goedkoop bier, hoge kwaliteit

Goedkoop pils voor je studenten vereniging of feest

Ben je op zoek naar goedkoop pils voor je vereniging of voor een feest? Wel de smaak van kwaliteit bier proeven, maar niet de belachelijk hoge prijs voor een bier vat betalen? Horecabier.nl levert studenten goedkoop bier met 5 vol.% alcohol, met een heerlijke, herkenbare Nederlandse smaak en ver onder de markt prijs. Wij leveren 20, 30 en 50 liter fusten voor zo’n € 40,00 tot € 90,00 per bier vat minder! Neem snel contact met ons op zodat wij goedkoop kwaliteit bier aan jou kunnen leveren.

Onder de marktprijs

Scherpe bierprijzen voor je studenten vereniging of studenten feest

Wij kunnen goedkoop pils leveren door onze exclusieve samenwerking met een grote gerenommeerde bierbrouwer. Zij brouwen wekelijks voor ons duizenden liters bier. Op een studenten verenigingen of op je studenten feest wordt daardoor kwaliteit bier getapt. Voor een prijs die stukken lager ligt dan overige aanbieders. Het enige verschil is dat wij bier in vaten leveren zonder de merknaam te vermelden. Daarnaast zijn wij niet gebonden aan bepaalde contracten waardoor extra kosten niet aan studenten worden doorberekend. Ook is het mogelijk om bij Horecabier.nl een biertap en artikelen te huren voor je studenten feest. Tevens kunnen wij het logo van je studenten vereniging op bier glazen en bier viltjes laten printen. Eventueel voorzien van het credo van de studenten vereniging.

Besparing per vat

Studenten feest? Goedkoop pils en geen minimale afname bij Horecabier.nl

Horecabier.nl levert sinds 2005 goedkoper bier aan studenten verenigingen en op studenten feesten. Ons bier is absoluut géén rest partij of evenementen bier met een lager alcohol percentage. Een ander voordeel naast onze goedkopere prijzen is dat wij geen minimale afname hanteren. Indien je enkele bier vaten of fusten wilt bestellen is dat bij Horecabier.nl geen probleem. Onze prijzen voor de zakelijke horeca markt waaronder ook studenten verenigingen zijn:

Horecabier GOUD 5% Alc Horecabier ZILVER 4,8% Alc
20 liter fust: € 34,25 20 liter fust: € 29,75
30 liter fust: € 49,75
50 liter fust: € 72,50 50 liter fust: € 59,75

(Prijzen ex btw en € 30,00 emballage).

De prijzen voor particulieren liggen wat hoger zie Horecabier particulieren.

De bier vaten met Horecabier worden binnen een week geleverd via een landelijk dekkend netwerk van groothandels. Zoals bijvoorbeeld Drankenhandel Nectar in Utrecht.

- Ons pilsener

Heerlijke Premium bieren voor een eerlijke prijs. Kan dat wel?

Nou en of! Ons premium pilsener wordt gebrouwen in een gerenommeerde Nederlandse brouwerij met het zuiverste water uit de bron, natuurlijke ingrediënten, passie, ambachtelijke vakkennis en dat proef je direct. Ons bier zal elke smaaktest glansrijk doorstaan, benieuwd naar de smaak? Vraag hier ons gratis proefpakket aan!

Team Horecabier

Harm, Ronald, Joost, Arie & Jesse

- Klant aan het woord

“Ons Beuntjesbier heeft het A-merk dat we tapten er volledig uit geconcurreerd”

Jasper van Leeuwen, eigenaar van Café de Beuntjes

Lees verder

- Over ons

Ons pilsener gaat
hand in hand met
onze service & advies

Horecabier bestaat uit een gemotiveerd en dynamisch team dat jou graag helpt met service en advies. Ons team heeft zeer veel ervaring met horeca en evenementen. Wij denken graag met je mee en zijn altijd oplossingsgericht. Wij kijken ernaar uit om een afspraak met jou te maken om de mogelijkheden bespreken.

Over ons
team horecabier.nl
horecabier nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven?

*Bij het versturen van dit formulier ga je akkoord met onze Privacy Policy

whatsAppIcon