Tap materialen voor uw horeca onderneming

De tap installatie is één van de belangrijkste onderdelen binnen uw horeca bedrijf. Een groot deel van uw inkomsten verdient u door de tap installatie. Als u investeert in tap materialen blijft u als ondernemer baas in eigen huis. Dan kunt zelf beslissen waar u het bier inkoopt. Dit leidt tot hogere marges en per saldo een hogere winst.

Kosten indicatie van investering in de biertap installatietap materialen

De installatie kan een grote investering vergen maar wij kunnen u helpen om de juiste leverancier te vinden voor elk budget. We hebben partners die de nieuwe tap installatie kunnen leveren of jong gebruikte materialen. Samen met u zoeken we naar een passende oplossing voor uw horeca onderneming. Hieronder vindt u een kosten indicatie ingeschat naar bier afname.

 

Afnemer < 100 HL

Tap materialen voor kleinere afnemers

Voor een horecaondernemer die niet meer dan 100 hectoliter bier per jaar verkoopt volstaat een tap koelkast. De vaten worden gekoeld in de koelkast hierdoor blijft het bier langer goed en hoeft er minder vaak gereinigd te worden. Omdat de bierleidingen erg kort zijn en tot aan de tap gekoeld zijn heeft u weinig tap verlies.

Prijsindicatie € 3900,-

Wij adviseren de volgende tapinstallatie:

 • Tap koelkast
 • 4 x 20 liter of 2 x 50 liter
 • Tap blad met spoelbak 180 cm
 • Zwanenhals met 2 kranen
 • Gebruiksklaar opgeleverd
Afnemer 100 - 200 HL

Tapinstallatie voor middelgrote afnemers

Voor middel grote afnemers adviseren wij een tap systeem met een waterbak om de pieken op drukke dagen beter op te kunnen vangen. U heeft hierdoor een grotere koel capaciteit. De vaten kunnen in een ruimte bij de koeler geplaatst worden waarna het bier via een gekoelde phytonleiding naar de tap gebracht wordt.

Prijsindicatie € 4400,-

Wij adviseren de volgende tapinstallatie:

 • Tap installatie met 1/2 PK waterbak koeler
 • 10 meter phytonleiding
 • Tap blad met spoelbak 180 cm
 • Zwanenhals met 2 kranen
 • Gebruiksklaar opgeleverd
Afnemer > 200 HL

Tap materialen voor grote afnemers

Voor grote bier afnemers adviseren we een tankbier installatie. Wij bezorgen dan met een grote tankauto 1000 liter bier per keer. Hierdoor hoeft u geen vaten meer te verwisselen en heeft u minder tap verlies. De tankinstallatie wordt in een koelcel geplaatst en vandaar gaat het bier via een gekoelde phyton leiding naar de diverse tappunten.

Prijsindicatie: € 20.000,-

Wij adviseren de volgende tapinstallatie:

 • 2 x 1000 liter tank Eco RVS dubbelwandig
 • Tapinstallatie met 3/4 PK waterbak koeler
 • 20 meter phytonleiding
 • 2 x Tap blad met spoelbak 180 cm
 • 2 x Zwanenhals met 2 kranen
 • Gebruiksklaar opgeleverd

Kopen, huren of leasen van tap materialen?

Als u niet voldoende budget heeft om te investeren dan kunnen wij u in contact brengen met partijen die de materialen kunnen verhuren of die een lease constructie hebben.

Wat houdt dit in: U kunt de tap leasen bij Van Duijnen Horeca Service.

tap materialenOnze voorwaarden zorgen ervoor dat u minder kapitaal beslag heeft. De investering kosten worden gespreid over de eerste 4 of 5 jaar van de levensduur van de tap materialen. Waardoor het punt waarop de apparatuur zichzelf terugverdient sneller wordt bereikt.

Aan het einde van de lease termijn kunt u de tap materialen overnemen tegen een aantrekkelijk bedrag. (5% van aankoopbedrag) De levensduur wordt verlengd door het gebruik van een service contract. Na afloop van de lease termijn heeft u dan nog lang plezier van uw installatie.

Heeft u interesse om uw eigen tap installatie te kopen of te huren neem dan gerust contact met ons op om te horen wat we voor u kunnen doen.

Meer infromatie?

- Ons pilsener

Heerlijke Premium bieren voor een eerlijke prijs. Kan dat wel?

Nou en of! Ons premium pilsener wordt gebrouwen in een gerenommeerde Nederlandse brouwerij met het zuiverste water uit de bron, natuurlijke ingrediënten, passie, ambachtelijke vakkennis en dat proeft u direct. Ons bier zal elke smaaktest glansrijk doorstaan, benieuwd naar de smaak? Vraag hier ons gratis proefpakket aan?

Team Horecabier

Harm, Ronald, Joost & Arie