Tap materialen voor uw horeca onderneming

De tap installatie is één van de belangrijkste onderdelen binnen uw horeca bedrijf. Een groot deel van uw inkomsten verdient u door de tap installatie. Als u investeert in tap materialen blijft u als ondernemer baas in eigen huis. Dan kunt zelf beslissen waar u het bier inkoopt. Dit leidt tot hogere marges en per saldo een hogere winst.

Kosten indicatie van investering in tap materialen

tap materialen kosten

De installatie kan een grote investering vergen maar wij kunnen u helpen om de juiste leverancier te vinden voor elk budget. We hebben partners die de nieuwe tap installatie kunnen leveren of jong gebruikte materialen. Samen met u zoeken we naar een passende oplossing voor uw horeca onderneming. Hierboven vindt u een kosten indicatie ingeschat naar bier afname.

Kopen, huren of leasen van tap materialen?

Als u niet voldoende budget heeft om te investeren dan kunnen wij u in contact brengen met partijen die de materialen kunnen verhuren of die een lease constructie hebben.

Wat houdt dit in: Tot een bedrag van € 10.000,00 kunt u de tap leasen bij Tapkoel.

Onze voorwaarden zorgen er voor dat u minder kapitaal beslag heeft. De investering kosten worden gespreid over de eerste 4 of 5 jaar van de levensduur van de tap materialen. Waardoor het punt waarop de apparatuur zichzelf terugverdient sneller wordt bereikt.

Aan het einde van de lease termijn kunt u de tap materialen overnemen tegen een aantrekkelijk bedrag. (5% van aankoopbedrag) De levensduur wordt verlengd door  het gebruik van een service contract. Na afloop van de lease termijn heeft u dan nog lang plezier van uw installatie.

Heeft u interesse om uw eigen tap installatie te kopen of te huren neem dan gerust contact met ons op om te horen wat we voor u kunnen doen.


Meer informatie?