Tap materialen voor jouw horeca onderneming

De tap installatie is één van de belangrijkste onderdelen binnen jouw horeca bedrijf. Een groot deel van je inkomsten verdien je door de tap installatie. Als jij investeert in tap materialen blijf je als ondernemer baas in eigen huis. Dan kun je zelf beslissen waar jij het bier inkoopt. Dit leidt tot hogere marges en per saldo een hogere winst.

Kosten indicatie van investering in de biertap installatietap materialen

De installatie kan een grote investering vergen maar wij kunnen je helpen om de juiste leverancier te vinden voor elk budget. We hebben partners die de nieuwe tap installatie kunnen leveren of jong gebruikte materialen. Samen met jou zoeken we naar een passende oplossing voor jouw horeca onderneming. Hieronder vind je een kosten indicatie ingeschat naar bier afname.

 

Afnemer < 100 Hectoliter

Tap materialen voor kleinere afnemers

Voor een horecaondernemer die niet meer dan 100 hectoliter bier per jaar verkoopt volstaat een tap koelkast. De vaten worden gekoeld in de koelkast hierdoor blijft het bier langer goed en hoeft er minder vaak gereinigd te worden. Omdat de bierleidingen erg kort zijn en tot aan de tap gekoeld zijn heb je weinig tap verlies.

Prijsindicatie € 3900,-

Wij adviseren de volgende tap materialen:

 • Tap koelkast
 • 4 x 20 liter of 2 x 50 liter
 • Tap blad met spoelbak 180 cm
 • Zwanenhals met 2 kranen
 • Gebruiksklaar opgeleverd
Afnemer 100 - 200 Hectoliter

Tapinstallatie voor middelgrote afnemers

Voor middel grote afnemers adviseren wij een tap systeem met een waterbak om de pieken op drukke dagen beter op te kunnen vangen. Je hebt hierdoor een grotere koel capaciteit. De vaten kunnen in een ruimte bij de koeler geplaatst worden waarna het bier via een gekoelde phytonleiding naar de tap gebracht wordt.

Prijsindicatie € 4400,-

Wij adviseren de volgende tap materialen:

 • Tap installatie met 1/2 PK waterbak koeler
 • 10 meter phytonleiding
 • Tap blad met spoelbak 180 cm
 • Zwanenhals met 2 kranen
 • Gebruiksklaar opgeleverd
Afnemer > 200 Hectoliter

Tap materialen voor grote afnemers

Voor grote bier afnemers adviseren we een tankbier installatie. Wij bezorgen dan met een grote tankauto 1000 liter bier per keer. Hierdoor hoef je geen vaten meer te verwisselen en heb je minder tap verlies. De tankinstallatie wordt in een koelcel geplaatst en vandaar gaat het bier via een gekoelde phyton leiding naar de diverse tappunten.

Prijsindicatie: € 20.000,-

Wij adviseren de volgende tap materialen:

 • 2 x 1000 liter tank Eco RVS dubbelwandig
 • Tapinstallatie met 3/4 PK waterbak koeler
 • 20 meter phytonleiding
 • 2 x Tap blad met spoelbak 180 cm
 • 2 x Zwanenhals met 2 kranen
 • Gebruiksklaar opgeleverd

Kopen, huren of leasen van tap materialen?

Als je niet voldoende budget hebt om te investeren dan kunnen wij jou in contact brengen met partijen die de tap materialen kunnen verhuren of die een lease constructie hebben.

Wat houdt dit in: Je kunt de tap materialen leasen bij Van Duijnen Horeca Service.

tap materialenOnze voorwaarden zorgen ervoor dat je minder kapitaal beslag hebt. De investering kosten worden gespreid over de eerste 4 of 5 jaar van de levensduur van de tap materialen. Waardoor het punt waarop de apparatuur zichzelf terugverdient sneller wordt bereikt.

Aan het einde van de lease termijn kun je de tap materialen overnemen tegen een aantrekkelijk bedrag. (5% van aankoopbedrag) De levensduur wordt verlengd door het gebruik van een service contract. Na afloop van de lease termijn heb je dan nog lang plezier van jouw installatie.

Heb je interesse om je eigen tap materialen te kopen of te huren neem dan gerust contact met ons op om te horen wat we voor jou kunnen doen.

Meer infromatie?

- Over ons

Ons pilsener gaat
hand in hand met
onze service & advies

Horecabier bestaat uit een gemotiveerd en dynamisch team dat jou graag helpt met service en advies. Ons team heeft zeer veel ervaring met horeca en evenementen. Wij denken graag met je mee en zijn altijd oplossingsgericht. Wij kijken ernaar uit om een afspraak met jou te maken om de mogelijkheden bespreken.

Over ons
team horecabier.nl
bier vaasjes horecabier

- Ons pilsener

Heerlijke Premium bieren voor een eerlijke prijs. Kan dat wel?

Nou en of! Ons premium pilsener wordt gebrouwen in een gerenommeerde Nederlandse brouwerij met het zuiverste water uit de bron, natuurlijke ingrediënten, passie, ambachtelijke vakkennis en dat proef je direct. Ons bier zal elke smaaktest glansrijk doorstaan, benieuwd naar de smaak? Vraag hier ons gratis proefpakket met onze 7 smaken aan!

Team Horecabier

Harm, Ronald, Joost, Arie & Jesse

Group 5
Bier in je mailbox!

Onze bierbrief ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief, blijf op de hoogte en maak kans op een 20 liter fust Horecabier!

Fill 1
whatsAppIcon