Horecabier bezorgen bij u thuis? Dat kan!

Horecabier bezorgen kan via ons landelijk dekkend netwerk van groothandels en slijterijen.

Onze groothandels kunnen Horecabier bezorgen zoals bijvoorbeeld Scholten Horecagroothandel uit Bergen. Slijterijen zoals de Vidra uit Wervershoof doen dit ook voor particulieren! Afhalen kan natuurlijk ook.

Horecabier.nl bezorgt, sinds 2005, bij een gerenommeerde brouwerij gebrouwen categorie 1 pilsener. Kwaliteitsbier met een heerlijke, herkenbare Nederlandse smaak. En 5 vol.% alcohol.

Horecabier zal elke smaaktest glansrijk doorstaan. Zelfs kenners zullen weinig verschil proeven met het bier van de grote Nederlandse brouwers. Het heeft een prachtige, neutrale goudtint en een zalig gemiddeld bittertje.

Diverse horeca groothandels en slijterijen hebben Horecabier in hun assortiment. Ook bij u in de buurt. Zij kunnen Horecabier bij u bezorgen en hebben daarnaast ook een groot assortiment aan andere horeca producten. Zoals fris, wijn, gedestilleerd, glaswerk, koolzuur en food producten voor scherpe prijzen. Als u horecabier bestelt dan komt de groothandel of slijterij bij u in de buurt het bier bij u bezorgen.

Horecabier is niet goedkoop.

Het is net zo duur als een “A-merk” bier in een kratje uit de supermarkt. Bijvoorbeeld: Een Amstel kratje kost, zonder aanbieding, ongeveer € 12,00. Er zit 7,2 liter bier in een krat dus kost een liter € 1,37 ex BTW. Als de brouwerij ditzelfde bier aan de horeca verkoopt vragen zij opeens € 2,85 ex BTW voor een liter. Dat is € 1,48 per liter duurder!!!

De horeca ondernemer krijgt voor dat geld heel veel spiegeltjes en kraaltjes. Zoals bijvoorbeeld: glaswerk, vilt, tap materiaal, een vertegenwoordiger, parasol en een bonus aan het eind van het jaar. (als je genoeg verkocht hebt) Volgens Horecabier.nl is dat een sigaar uit eigen doos en soms een sigaar uit de doos van de buurman of nog erger voor de buurman.

Dit komt omdat alle horecaondernemers in Nederland verschillende contracten hebben met de brouwerij.  Dus als u minder goede afspraken heeft gemaakt met uw brouwerij dan kan het zijn dat uw buurman profiteert van de liters die u verkoopt.

Horecabier.nl doet daar niet aan mee! Doordat wij op een transparante manier werken en alleen doen waar wij goed in zijn: het leveren kwaliteitsbier voor een eerlijke en scherpe prijs!

Wel de smaak, niet de prijs! Als u nu bestelt, heeft u over een week Horecabier op de tap!

Meer informatie?
Groothandel Groothandel Slijterij / horecaverhuur Slijterij / horecaverhuur