Betaalbaar fust bier
voor particulieren

Heb je binnenkort een feest te vieren? Zoek je een betaalbaar fust bier voor een jubileum, bruiloft of andere belangrijke gelegenheid? Bestel dan ons premium bier fust via een slijterij bij jou in de buurt.

Bestel direct online!
Taptafel of mobiele bar?

Tap installaties – Van tafel tap tot mobiele bar

Kleinere feesten gebruiken vaak een thuistap met fust bier. Dit is een biertap met een koel vermogen voor rond de 20 tot 30 personen. Onze taps zijn elektrisch gekoeld waardoor je te allen tijde kunt genieten van een heerlijk glas koud horecabier.

goedkope vaten bier particulieren

Mobiele bar á € 75,- ex btw

De biertap van Horecabier.nl is gebruiksvriendelijk waardoor iedereen ermee overweg kan.

Grote evenementen gebruiken vaak watergekoelde bier taps en fust bier die grote hoeveelheden bier in een korte tijd kunnen koelen. Daarnaast kunnen we voorzet buffetten, koelkasten, koelcontainers, aggregaten, toiletten, ect. voor je verzorgen. Voor zowel grote als kleine evenementen verhuren wij biertap installaties. Bij grote feesten bieden wij biertap buffetten en tap wagens aan met een groot koelvermogen.

Biertap huren?
Lekker en betaalbaar pilsener

Je bespaart zo’n € 40,- tot € 120,- per fust bier.

Wij bieden fust bier van 20, 30 en 50 liter bier waar jij als particulier zo’n € 40,- á € 120,- per bier fust op bespaart. Profiteer nu van onze betaalbare vaten bier. Bestel het bier dat je wenst bij Horecabier.nl en wij zorgen dat het via een slijter, zoals bijvoorbeeld Slijterij Weijs in Horst, bij jou geleverd wordt. Kies wel voor de smaak maar niet voor de prijs.

Waarom is er verschil tussen de zakelijke en particuliere prijzen van fust bier?

Ten eerste ontstaat dit verschil door de btw. De zakelijke markt betaald eerst 21% btw en kan deze later terug vragen vandaar dat wij voor de zakelijke markt de prijzen ex btw communiceren.

Ten tweede koopt een zakelijke klant vaker en in grotere volumes bij een groothandel. Een particulier koopt incidenteel voor een feestje bij een slijterij.

Bier fust kopen?
Waar kan ik het kopen?

Betaalbare levering van fust bier aan particulieren

Heb je binnenkort een feest te vieren? Zoek jij een goedkoop bier fust voor een jubileum, bruiloft of overige festiviteit? Bestel dan onze betaalbare vaten bier via een slijterij bij jou in de buurt. Zoals bijvoorbeeld Slijterij Hamer in Apeldoorn.

Wij van Horecabier bieden premium bier met een heerlijke, herkenbare Nederlandse smaak. Met 5 vol.% alcohol en ver onder de marktprijs. Vraag jouw dichtstbijzijnde slijterij om ons bier te bestellen. Doordat Horecabier geen minimale afname hanteert is het ideaal om een aanvraag te doen bij een slijterij bij jou in de buurt. Zodat deze de door jou gewenste goedkope fusten bier, tapinstallaties en overige artikelen kan leveren.

Ons bier dat gebrouwen wordt door een top brouwer heeft een heerlijke, herkenbare smaak. Het enige verschil zit in de prijs. Voor een 50 liter vat Heineken of Grolsch betaal je als particulier al snel zo’n 180 tot 240 euro bij de slijter. Onze adviesverkoopprijs aan particulieren (inclusief btw) voor een 50 liter fust is € 115,75. Door Horecabier te nemen in plaats van de grote merken bespaar je dus al snel zo’n 40 tot 120 euro per vat.

Verkooppunt zoeken?
Groothandel Groothandel Slijterij / horecaverhuur Slijterij / horecaverhuur
1. Jouw huidige prijs 2. Jouw maximale besparing 3. Gratis proefpakket
Bereken mijn besparing Bereken mijn besparing

Gefeliciteerd, jouw besparing is

Per jaar!

Gefeliciteerd!

Je hebt op dit moment een heel goede deal.

Niets meer aan doen!

Gratis proefpakket ontvangen Gratis proefpakket ontvangen?
Versturen Gratis proefpakket aanvragen

Loading Je besparingsrapport wordt verstuurd...

Levering van vaten bier aan particulieren

Heb je binnenkort een feest te vieren? Zoek je goedkope vaten bier voor een jubileum, bruiloft of andere belangrijke gelegenheid? Bestel dan een betaalbaar bier fust via een slijterij bij jou in de buurt. Zoals bijvoorbeeld Service Slijters in Haarlem. Wij van Horecabier bieden premium bier met een heerlijke, herkenbare Nederlandse smaak.

Betaalbaar fust bier van de hoogwaardige kwaliteit

Ons bier bevat vijf procent alcohol en wordt aangeboden voor een prijs die ver onder de marktprijs valt. Wij kunnen goedkoop fust bier leveren met de hoogste kwaliteit. Vraag jouw dichtstbijzijnde slijterij om ons bier te bestellen. Doordat Horecabier geen minimale afname hanteert is het ideaal om een aanvraag te plaatsen bij een slijterij bij je in de buurt. Zodat deze de door jou gewenste betaalbare fusten bier, tapinstallaties en overige artikelen bij ons kan bestellen. Ons bier dat gebrouwen wordt door een Nederlandse brouwerij heeft een heerlijke, herkenbare smaak. Het enige verschil zit in de prijs. Voor een 50 liter vat Heineken of Grolsch betaal je als particulier al snel zo’n €190-, tot €240-, bij de slijterij. Onze adviesverkoopprijs aan particulieren (inclusief btw) voor een 50 liter fust is €115,75. Door Horecabier te nemen in plaats van de grote A merken bespaar je dus al snel €60-, tot €120-, per vat.

Fust bier voor particuliere feesten en evenementen

Door het monopolie van een aantal brouwerijen is de prijs voor het bestellen van kwaliteitsbier in Nederland heel hoog. Wij vinden dat particulieren een goedkoper alternatief moeten hebben en bieden via slijterijen waar ons bier kan worden besteld, een betaalbaar fust bier van top kwaliteit aan. Zo zijn de kosten voor uw feest, jubileum of trouwerij stukken lager en hou jij meer geld over.

Bespaar als particulier tot €120,- per fust bier

Wij bieden fust bier van 20, 30 en 50 liter waar jij als particulier zo’n €60,- tot €120,- per bierfust op bespaart. Profiteer nu van onze scherpe bier fust prijzen. Bestel het bier dat jij wenst bij Horecabier.nl en wij zorgen dat het via een slijterij bij jou geleverd wordt. Heb je nog vragen voordat je een bestelling plaatst? Neem dan telefonisch contact met ons op en bel naar 0229-277572.

- Ons pilsener

Heerlijke Premium bieren voor een eerlijke prijs. Kan dat wel?

Nou en of! Ons premium pilsener wordt gebrouwen in een gerenommeerde Nederlandse brouwerij met het zuiverste water uit de bron, natuurlijke ingrediënten, passie, ambachtelijke vakkennis en dat proef je direct. Ons bier zal elke smaaktest glansrijk doorstaan, benieuwd naar de smaak? Vraag hier ons gratis proefpakket met onze 7 smaken aan!

Team Horecabier

Harm, Ronald, Joost, Arie & Jesse

Group 5
Bier in je mailbox!

Onze bierbrief ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief, blijf op de hoogte en maak kans op een 20 liter fust Horecabier!

Fill 1
whatsAppIcon