David tapsysteem ombouwen bespaart op de inkoop van dure bierfusten

David tapsysteem ombouwen

Ben jij als horeca ondernemer in het bezit van een David tapsysteem en vind je de 20 liter vaten die door de brouwer geleverd worden veel te duur? Wij van Horecabier.nl bieden jou de mogelijkheid om via een ombouw goedkopere 20 liter biervaten aan te sluiten op het David tap systeem. Deze alternatieve ombouwset wordt door ons geleverd en is eenvoudig aan te sluiten. Door deze ombouw en het kwaliteitsbier wat door ons geleverd wordt bespaar je meer dan 50% op de inkoop! Op basis van 100 vaten betekent dit jaarlijks meer dan drieduizend euro voordeel op de inkoop!

Kenmerken ombouwset David tapsysteem

De belangrijkste onderdelen van de ombouwset zijn:

  • een tapkraan
  • een koolzuurmeter
  • een fust aansluiting
  • een koolzuur slang
  • een bierslang

david tapsysteem
David tap systeem Ombouwset

Kosten indicatie: € 129,- ex BTW. Te bestellen bij Tapclean.

De ombouwset kan ook geïnstalleerd worden door Tapservice Nederland. Kijk op de website voor het dichtstbijzijnde adres. 

Horecabier:

Horecabier.nl levert, sinds 2005, bij een gerenommeerde Nederlandse brouwerij gebrouwen categorie 1 pilsener verpakt in een 20 liter David tapsysteem fust. Kwaliteitsbier met een heerlijke, herkenbare Nederlandse smaak en met 5 vol.% alcohol. Ons bier zal elke smaaktest glansrijk doorstaan. Zelfs kenners zullen weinig verschil proeven met het bier van de grote Nederlandse brouwers. Het heeft een prachtige, neutrale goudtint en een zalig, gemiddeld bittertje.

Horecabier 20 liter David tapsysteem fust is niet goedkoop. Het is net zo duur als een “A-merk” bier in krat uit de supermarkt. Bijvoorbeeld: Een A-merk krat bier kost, zonder aanbieding, ongeveer € 14,00, er zit 7,2 liter bier in een krat dus kost een liter € 1,60 ex BTW. Als de grote brouwerijen ditzelfde bier aan de horeca verkoopt vragen zij opeens € 3,42 ex BTW voor een liter.

Wel de smaak, niet de prijs! Als je nu bestelt, heb je over een week Horecabier 20 liter David tapsysteem op de tap!

Meer informatie?

- Ons pilsener

Heerlijke Premium bieren voor een eerlijke prijs. Kan dat wel?

Nou en of! Ons premium pilsener wordt gebrouwen in een gerenommeerde Nederlandse brouwerij met het zuiverste water uit de bron, natuurlijke ingrediënten, passie, ambachtelijke vakkennis en dat proef je direct. Ons bier zal elke smaaktest glansrijk doorstaan, benieuwd naar de smaak? Vraag hier ons gratis proefpakket met onze 7 smaken aan!

Team Horecabier

Harm, Ronald, Joost, Arie & Jesse

Group 5
Bier in je mailbox!

Onze bierbrief ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief, blijf op de hoogte en maak kans op een 20 liter fust Horecabier!

Fill 1
whatsAppIcon