Privacy- & cookieverklaring

Wij respecteren de privacy van u, als bezoeker van onze website. Wij zorgen ervoor dat wij de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk behandelen. Als wij uw persoonsgegevens verwerken doen wij dat in overeenstemming met de eisen van de Wet bescherming persoonsgegevens en de Algemene Verordening Gegevensbescherming, die geldt vanaf 25 mei 2018.

Doeleinden van de gegevensverwerking

Horecabier privacyWij verwerken uw persoonsgegevens voor het aangaan en uitvoeren van de overeenkomsten die wij met u sluiten. Daarnaast verwerken wij uw persoonsgegevens om onze relaties te beheren en voor activiteiten die zijn gericht op het vergroten van ons klantenbestand. Wij bewaren uw gegevens niet langer dan nodig is.

Klikgedrag en bezoekgegevens

Om onze dienstverlening aan u te optimaliseren, worden op onze website de algemene bezoekgegevens bijgehouden. In dit kader kunnen de volgende gegevens worden geregistreerd en gebruikt voor statistische analyses van bezoek- en klikgedrag:

  • het IP-adres van uw computer
  • uw eventuele gebruikersnaam
  • tijd stempels
  • de gegevens die uw browser meestuurt

Daarnaast optimaliseren wij met deze gegevens de werking van deze website. Wij proberen uw gegevens zo veel mogelijk te anonimiseren. Uw gegevens verstrekken wij in ieder geval niet aan derden.

Sociale Netwerken

U heeft de mogelijkheid om berichten van onze website door te sturen via sociale netwerken, waaronder LinkedIn, Facebook, Instagram,  en Twitter. De verzending van de berichten wordt mogelijk gemaakt via een code die wordt aangeleverd door deze sociale netwerken. De codes bevatten cookies. Horecabier heeft geen invloed op de verwerking van uw gegevens door deze sociale netwerken. In dit verband verwijzen wij u naar de privacy verklaringen van de betreffende sociale netwerken.

Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers onze website gebruiken en hoe effectief onze Adwords-advertenties zijn. De met behulp van Analytics verkregen informatie wordt, met inbegrip van het IP-adres van uw computer, door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.

Wilt u hier meer over weten? Leest u dan het algemene privacybeleid van Google en het specifieke privacybeleid van Google Analytics.

Google houdt met deze informatie bij hoe onze website wordt gebruikt . Google gebruikt het om rapporten over onze website aan ons te verstrekken en om ons als adverteerder informatie over de effectiviteit van onze campagnes te bieden. Als Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of als derden de informatie namens Google verwerken, kan Google deze informatie aan derden verstrekken. Horecabier.nl B.V. heeft hierop geen invloed. Wij hebben Google niet toegestaan om de verkregen informatie uit Google Analytics te gebruiken voor andere Google diensten.

Nieuwsbrief

Wij bieden u de mogelijkheid om u in te schrijven voor digitale nieuwsbrieven. Wij zenden u de nieuwsbrieven alleen wanneer u ons daarom heeft verzocht. Onder iedere nieuwsbrief staat een link waarmee u uw aanmelding weer kunt intrekken. Deze gegeven worden uiteraard niet aan derden verstrekt.

Gebruik van cookies

Wij maken bij het aanbieden van onze digitale diensten gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met de pagina’s van onze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. Wij gebruiken cookies om uw instellingen en voorkeuren te onthouden. U kunt ervoor kiezen om deze cookies uit te zetten, maar dit kan wel de functionaliteit en het gebruiksgemak van onze website bemoeilijken.

Via onze website worden cookies geplaatst door Google, Google Analytics (zie boven onder ‘Google Analytics’), Hotjar, Facebook en LinkedIn. Wij gebruiken deze diensten om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Google en Hotjar geven ons daar ook rapportages van. De cookies van Facebook en LinkedIn kunnen eventueel worden gebruikt voor activiteiten die zijn gericht op het vergoten van ons klantenbestand, door middel van remarketing en/of advertenties voor vergelijkbare doelgroepen.

Inzage, correctie en recht van verzet

Als u een relatie van Horecabier bent, dan kunt u ons schriftelijk verzoeken om uw door ons gehouden persoonsgegevens in te zien. Als het door ons verstrekte overzicht onjuistheden bevat, kunt u ons schriftelijk verzoeken de gegevens te wijzigen. Ook kunt u ons schriftelijk verzoeken de gegevens te verwijderen.

Als u niet door ons wilt worden benaderd met informatie over onze producten en diensten kunt u dit schriftelijk verzoeken. U stuurt het verzoek naar het volgende adres:

Horecabier.nl B.V
De Corantijn 28
1689 AP Zwaag
info@horecabier.nl
t.a.v. Dhr. Bolhuis

Aanpassen privacy- & cookieverklarin

Wij behouden ons het recht voor deze verklaring aan te passen. Wijzigingen zullen wij op deze website publiceren.

Cookie instellingen aanpassen