Betaalbaar kwaliteitsbier

Goedkoper fust bier voor uw restaurant

Steeds meer restaurants zoeken een manier om goedkoper fust bier in te kopen. Door de recessie zijn de inkomsten lager, maar de kosten blijven minimaal hetzelfde. De inkoop van vaten bier via traditionele brouwerijen brengt heel wat extra kosten met zich mee. Zo moet u voor bruikleen, inventaris en marketing extra betalen. Dit maakt de marge op een getapt biertje er niet groter op. Een leverancier van categorie 1 pilsener die deze onnodige extra kosten niet berekent. Daarbij heerlijk bier met een prettig herkenbare Nederlandse smaak met 5 vol.% alcohol levert is hierbij de oplossing.

Goedkoper fust bier voor uw restaurant. Horecabier.nl levert kwaliteitsbier voor super scherpe prijzen

goedkoper fust bierHorecabier.nl levert sinds 2005 goedkoper fust bier aan restaurants. Wij werken samen met een gerenommeerde bierbrouwerij waarbij wij alle vrijheid hebben om bier te verkopen voor scherpe prijzen. Zo kunnen wij restaurants bier aanbieden met een heerlijke, herkenbare Nederlandse smaak, die ver onder de marktprijs ligt.

Horecabier GOUD 5% Alc:

20 liter fust: € 32,50
30 liter fust: € 47,35
50 liter fust: € 69,00

Horecabier ZILVER 4,8% Alc:

20 liter fust: € 28,50

50 liter fust: € 57,50

(Prijzen ex btw en € 30,- emballage)

Ons goedkoper fust bier is merkbier zonder merk.

Absoluut géén restpartij of evenementen bier met een lager alcohol percentage. De bier prijs is wel zo’n € 40,- tot € 60,- per vat minder! Uw klanten genieten van een heerlijk biertje en u merkt het verschil in uw portemonnee. Horecabier.nl levert restaurants wel de smaak, maar niet de prijs!

Horecabier is verpakt in neutrale fusten van 30 liter of 50 liter met ‘bajonet sluiting’ zoals de standaard fusten van bijvoorbeeld Heineken en Dommelsch. Doordat wij geen minimale afname hebben, kunt u als proef een of twee fusten uitproberen. Biervaten worden binnen een week geleverd via een landelijk dekkend netwerk van groothandels zoals bijvoorbeeld Horecacentrum de Randsteden in Den haag.


Meer informatie?

Bereken uw voordeel zelf: Besparingsmeter

Wilt u weten hoeveel u kunt besparen als u overstapt naar horecabier? Wij hebben voor u een rekenmodel ontwikkeld dat de opbrengst van overstap naar Horecabier uitrekent aan de hand van uw gegevens.


  Besparingsmeter

  Direct bestellen?

berzorging horecabier