Feesten met goedkoop verfrissend 5% ALc. bier

Heeft u binnenkort een feest te vieren en zoekt u goedkoop bier voor uw jubileum, bruiloft of overige feesten? Wij van Horecabier.nl bieden u kwaliteit bier met een heerlijke, herkenbare Nederlandse smaak, ver onder de markt prijs, met 5 vol.% alcohol. Niet alleen bieden wij bier voor een goedkopere prijs per vat. Bij ons heeft u geen minimale afname. Indien u enkele bier vaten of fusten wilt bestellen is dat bij Horecabier.nl geen probleem.

Kwaliteit bier op feesten voor super scherpe prijzen

feesten horeca bierDe inkoop van fusten bier voor feesten en partijen kan goedkoper indien de merk naam niet gebruikt wordt en u niet gebonden bent aan een leverancier met allerlei contracten. Omdat dit meestal niet het geval is, betaalt u snel teveel voor een vat bier. Door onze exclusieve samenwerking en soepele afspraken met een gerenommeerde bierbrouwer kunnen wij voor particuliere feesten goedkoper bier van top kwaliteit aanbieden. Daarnaast leveren wij tap installaties en overige artikelen die nodig zijn om uw feest tot een succes te maken. Eventueel kunnen wij ervoor zorgen dat bier viltjes en glazen van een persoonlijke boodschap wordt voorzien.
U kunt deze bestellen via vilt drukkerij Matdesign.nl.

Horecabier.nl – 30 en 50 liter fusten voor zo’n

€ 40,- tot € 60,- per bier vat minder!

Horecabier.nl levert sinds 2005 goedkoper kwaliteit bier. Wij leveren voor feesten en evenementen ‘merk bier zonder merk’ en zonder extra kosten die grote brouwerijen regelmatig aan hun klanten doorberekenen. Ook is ons bier absoluut géén rest partij of evenementen bier met een lager alcohol percentage. Horecabier.nl levert voor uw feest wel de smaak, maar niet de prijs! Onze prijzen voor de zakelijke markt zijn:

Horecabier GOUD 5% Alc:

20 liter fust: € 32,50
30 liter fust: € 47,35
50 liter fust: € 69,00

Horecabier ZILVER 4,8% Alc:

20 liter fust: € 28,50

50 liter fust: € 57,50

(prijzen ex € 30,- emballage).

De particuliere prijzen liggen wat hoger zie: Horecabier particulieren.

Bier vaten worden binnen een week geleverd via een landelijk dekkend netwerk van horeca groothandels of slijterijen.


Meer informatie?

Bereken uw voordeel zelf: Besparingsmeter

Wilt u weten hoeveel u kunt besparen als u overstapt naar horecabier? Wij hebben voor u een rekenmodel ontwikkeld dat de opbrengst van overstap naar Horecabier uitrekent aan de hand van uw gegevens.


  Besparingsmeter

  Direct bestellen?

glas horecabier