Feesten met een verfrissend bier op de tap

Feesten organiseren met een betaalbaar pilsener op de tap? Dat kan nu met Horecabier! Wij verzorgen de fusten en tapmaterialen bij u op de locatie.

Bestel een gratis proefpakket

Goedkoop bier van een hoge kwaliteit voor sportclubs en verenigingen

Heeft u binnenkort een feest te vieren en zoekt u goedkoop bier voor uw jubileum, bruiloft of overige feesten? Wij van Horecabier.nl bieden u kwaliteit bier met een heerlijke, herkenbare Nederlandse smaak, ver onder de markt prijs, met 5 vol.% alcohol. Niet alleen bieden wij bier voor een goedkopere prijs per vat. Bij ons heeft u geen minimale afname. Indien u enkele bier vaten of fusten wilt bestellen is dat bij Horecabier.nl geen probleem.

 

Goedkoop bier, hoge kwaliteit

Kwaliteit bier op feesten voor super scherpe prijzen

De inkoop van fusten bier voor feesten en partijen kan goedkoper indien de merk naam niet gebruikt wordt en u niet gebonden bent aan een leverancier met allerlei contracten. Omdat dit meestal niet het geval is, betaalt u snel teveel voor een vat bier. Door onze exclusieve samenwerking en soepele afspraken met een gerenommeerde bierbrouwer kunnen wij voor particuliere feesten goedkoper bier van top kwaliteit aanbieden. Daarnaast leveren wij tap installaties en overige artikelen die nodig zijn om uw feest tot een succes te maken. Eventueel kunnen wij ervoor zorgen dat bier viltjes en glazen van een persoonlijke boodschap wordt voorzien.

U kunt deze bestellen via vilt drukkerij Matdesign.nl.

Onder de marktprijs

Horecabier.nl – 30 en 50 liter fusten voor zo’n
€ 40,- tot € 60,- per bier vat minder!

Horecabier.nl levert sinds 2005 goedkoper kwaliteit bier. Wij leveren voor feesten en evenementen ‘merk bier zonder merk’ en zonder extra kosten die grote brouwerijen regelmatig aan hun klanten doorberekenen. Ook is ons bier absoluut géén rest partij of evenementen bier met een lager alcohol percentage. Horecabier.nl levert voor uw feest wel de smaak, maar niet de prijs! Onze prijzen voor de zakelijke markt zijn:

Besparing per vat

Vele feesten zijn u voor geweest. Bespaar zo’n € 40,- tot € 60,-per 30 en 50 liter vat.

Horecabier GOUD 5% Alc Horecabier ZILVER 4,8% Alc
20 liter fust: € 32,50 20 liter fust: € 28,50
30 liter fust: € 47,35
50 liter fust: € 69,00 50 liter fust: € 57,50

(prijzen ex € 30,- emballage).

De particuliere prijzen liggen wat hoger zie: Horecabier particulieren.

Bier vaten worden binnen een week geleverd via een landelijk dekkend netwerk van horeca groothandels of slijterijen.

- Ons pilsener

Heerlijke Premium bieren voor een eerlijke prijs. Kan dat wel?

Nou en of! Ons premium pilsener wordt gebrouwen in een gerenommeerde Nederlandse brouwerij met het zuiverste water uit de bron, natuurlijke ingrediënten, passie, ambachtelijke vakkennis en dat proeft u direct. Ons bier zal elke smaaktest glansrijk doorstaan, benieuwd naar de smaak? Vraag hier ons gratis proefpakket aan?

Team Horecabier

Harm, Ronald, Joost & Arie

- Over ons

Ons pilsener gaat
hand in hand met
onze service & advies

Horecabier bestaat uit een gemotiveerd en dynamisch team dat u graag helpt met service en advies. Ons team heeft zeer veel ervaring met horeca en evenementen. Wij denken graag met u mee en zijn altijd oplossingsgericht. Wij kijken ernaar uit om een afspraak met u te maken om de mogelijkheden bespreken.

Over ons
over Horecabier
horecabier nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

*Bij het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze Privacy Policy