Goedkoop fust bier voor de horeca

Bespaar duizenden euro’s per jaar!

Goedkoop fust bier 5% Alc. voor de horeca

De horeca in Nederland zoekt naar een manier om goedkoop fust bier voor zijn of haar zaak in te kopen. Bent u het zat om extra kosten aan de brouwerij te betalen zoals voor leningen, inventaris, aankleding of bruikleen? De horeca betaalt tegenwoordig onnodig veel voor een fust bier. Hierdoor worden de marges kleiner en zijn de meeste horecagelegenheden genoodzaakt om de bierprijs te verhogen. Veelal tegen de zin in van uw gasten. premium pilsener zonder franje is hierbij de oplossing voor de horeca.

Horecabier.nl – Inkoopsprijzen van goedkoop fust bier

Sinds een aantal jaren (2005) biedt Horecabier.nl goedkoop fust bier aan. Door onzegoedkoop fust bier exclusieve deal met een gerenommeerde brouwerij bieden wij merkbier aan zonder de merknaam te gebruiken. Hierdoor kunnen wij de horeca een heerlijke, herkenbare smaak aanbieden voor een goedkopere inkoopsprijs. Het premium bier heeft een alcohol percentage van 5 procent en is absoluut geen restpartij of evenementen bier. Via ons landelijk dekkend netwerk van diverse groothandels en slijterijen zijn onze fusten binnen een week leverbaar.

Horecabier.nl bespaart de horeca zo’n

€ 40,- tot € 60,- per vat.

Horecabier GOUD 5% Alc:

20 liter fust: € 32,50
30 liter fust: € 47,35
50 liter fust: € 69,00

Horecabier ZILVER 4,8% Alc:

20 liter fust: € 28,50

50 liter fust: € 57,50

Prijzen ex BTW en statiegeld

Dit bespaart de u zo’n € 40,- a € 60,- per goedkoop fust bier.  Horecabier tankbier kost
€ 1,39 ex btw per liter, wij kunnen dit bij u leveren mits u uw eigen tankbier installatie in eigendom heeft. Heeft u interesse in een eigen tankbier installatie dan kunt u deze huren of kopen via N-tray, deze firma wordt aanbevolen door KHN.

Een ander voordeel voor horecagelegenheden is dat wij geen minimale afname hanteren. Zo kunt u zelf bepalen hoeveel vaten u wilt inkopen, eventueel om eerst uit te proberen. Profiteer nu van onze goedkope bierprijzen en biedt u klanten wel de smaak maar niet de prijs.


Meer informatie?

Bereken uw voordeel zelf: Besparingsmeter

Wilt u weten hoeveel u kunt besparen als u overstapt naar horecabier? Wij hebben voor u een rekenmodel ontwikkeld dat de opbrengst van overstap naar Horecabier uitrekent aan de hand van uw gegevens.


  Besparingsmeter

  Direct bestellen?

prijs horecabier