Premium pilsener
voor de bewuste
horeca ondernemer

Kwaliteits pilsener voor de horeca hoeft niet duur te zijn.
Een goedkoper bier fust op de tap zal
jouw winst aanzienlijk verhogen!

Bestel proefpakket
Onafhankelijk

Fust bier voor de horeca tegen een scherpe prijs

De horeca betaalt tegenwoordig onnodig veel voor een fust bier. Hierdoor worden de marges kleiner en zijn de meeste horecagelegenheden genoodzaakt om de bierprijs te verhogen. Veelal met veel weerstand van uw gasten. Premium pilsener zonder franje is hierbij de oplossing voor de horeca. Bent u op zoek naar een manier om goedkoper fust bier in te kopen? Wilt u geen extra kosten aan de brouwerij betalen zoals leningen, inventaris, aankleding of bruikleen? Graag informeren wij u over de mogelijkheden van Horecabier.

Meer informatie ontvangen?
Transparant

Transparante inkoopprijzen van fust bier

De horeca ondernemer krijgt voor de hoge fust prijs bij de grote brouwerijen heel veel spiegeltjes en kraaltjes zoals bijvoorbeeld: glaswerk, vilt, tap materiaal, een vertegenwoordiger, parasol en een bonus aan het eind van het jaar (als u genoeg verkocht hebt). Volgens ons is dat een sigaar uit eigen doos en soms een sigaar uit de doos van de buurman of nog erger voor de buurman. Dit komt omdat alle horecaondernemers in Nederland verschillende contracten hebben met de brouwerij dus als u minder goede afspraken heeft gemaakt met uw brouwerij dan kan het zijn dat uw buurman profiteert van de liters die u verkoopt.

Wij doen daar niet aan mee, wij streven naar een transparante biermarkt en doen waar wij goed in zijn: het leveren van premium bier voor een eerlijke en scherpe prijs!

Sinds een aantal jaren (2005) biedt Horecabier.nl goedkoop fust bier aan. Doordat wij een exclusieve deal met een gerenommeerde brouwerij hebben kunnen wij merkbier zonder de merknaam aanbieden. Hierdoor kunnen wij de horeca een heerlijke, herkenbare smaak aanbieden voor een goedkopere inkoopprijs. Het premium bier heeft een alcohol percentage van 5 procent en is absoluut geen restpartij of evenementen bier. Via ons landelijk dekkend netwerk van groothandels en slijterijen verkopen wij onze goedkope bier fusten en zijn deze daardoor binnen een week leverbaar.

Besparing

Horecabier.nl bespaart u zo’n € 40,- tot € 60,- per vat.

Horecabier GOUD 5% Alc Horecabier ZILVER 4,8% Alc
20 liter fust: € 32,50 20 liter fust: € 28,50
30 liter fust: € 47,35
50 liter fust: € 69,00 50 liter fust: € 57,50

Prijzen ex BTW en statiegeld

U kunt zo’n € 40,- a € 60,- per goedkoop fust bier besparen. Horecabier tankbier kost € 1,39 ex btw per liter. Wij kunnen dit bij u leveren mits u uw eigen tankbier installatie in eigendom heeft. Heeft u interesse in een eigen tankbier installatie dan kunt u deze huren of kopen via diverse leveranciers.

Een ander voordeel voor horecagelegenheden is dat wij geen minimale afname hanteren. Zo kunt u zelf bepalen hoeveel vaten u wilt inkopen, eventueel om eerst uit te proberen. Profiteer nu van onze goedkope bierprijzen en biedt u klanten wel de smaak maar niet de prijs.

Uw besparing berekenen?

- Ons pilsener

Heerlijke Premium bieren voor een eerlijke prijs. Kan dat wel?

Nou en of! Ons premium pilsener wordt gebrouwen in een gerenommeerde Nederlandse brouwerij met het zuiverste water uit de bron, natuurlijke ingrediënten, passie, ambachtelijke vakkennis en dat proeft u direct. Ons bier zal elke smaaktest glansrijk doorstaan, benieuwd naar de smaak? Vraag hier ons gratis proefpakket aan?

Team Horecabier

Harm, Ronald, Joost & Arie

- Klant aan het woord

In 2015 begonnen met ons eigen biermerk: Raddraaier Premium Pilsener, extra koud uit de tap!

Daphne, Cafe de Raddraaier

Ook uw eigen biermerk?

- Over ons

Ons pilsener gaat
hand in hand met
onze service & advies

Horecabier bestaat uit een gemotiveerd en dynamisch team dat u graag helpt met service en advies. Ons team heeft zeer veel ervaring met horeca en evenementen. Wij denken graag met u mee en zijn altijd oplossingsgericht. Wij kijken ernaar uit om een afspraak met u te maken om de mogelijkheden bespreken.

Over ons
over ons

Wil je op de hoogte blijven?

*Bij het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze Privacy Policy