Betaalbare Premium Bieren
voor de horeca ondernemer

Kwaliteits bieren voor de horeca hoeven niet duur te zijn.
Een betaalbaar bier fust op de tap zal
jouw winst aanzienlijk verhogen!

Bestel een gratis proefpakket
Onafhankelijk

Fust bier voor de horeca tegen een aantrekkelijke prijs

De horeca betaalt tegenwoordig onnodig veel voor een fust bier. Hierdoor worden de marges kleiner en zijn de meeste horecagelegenheden genoodzaakt om de bierprijs te verhogen. Veelal met veel weerstand van jouw gasten. Premium pilsener zonder franje is hierbij de oplossing voor de horeca. Ben jij op zoek naar een manier om goedkoper fust bier in te kopen? Wil je geen extra kosten aan de brouwerij betalen zoals leningen, inventaris, aankleding of bruikleen? Graag informeren wij jou over de mogelijkheden van Horecabier.

Meer informatie ontvangen?
Transparant

Betaalbare prijzen voor Horeca van fust bier

De horeca ondernemer krijgt voor de hoge fust prijs bij de grote brouwerijen heel veel spiegeltjes en kraaltjes zoals bijvoorbeeld: glaswerk, vilt, tap materiaal, een vertegenwoordiger, parasol en een bonus aan het eind van het jaar (als je genoeg verkocht hebt). Volgens ons is dat een sigaar uit eigen doos en soms een sigaar uit de doos van de buurman of nog erger voor de buurman. Dit komt omdat alle horecaondernemers in Nederland verschillende contracten hebben met de brouwerij dus als je minder goede afspraken hebt gemaakt met jouw brouwerij dan kan het zijn dat jouw buurman profiteert van de liters die jij verkoopt.

Wij doen daar niet aan mee, wij streven naar een transparante biermarkt en doen waar wij goed in zijn: het leveren van premium bier voor een eerlijke en betaalbare prijs!

Sinds 2005 biedt Horecabier.nl betaalbaar fust bier aan. Doordat wij een exclusieve deal met een gerenommeerde brouwerij hebben kunnen wij merkbier zonder de merknaam aanbieden. Hierdoor kunnen wij de horeca een heerlijke, herkenbare smaak aanbieden voor een betaalbare inkoopprijs. Het premium bier heeft een alcohol percentage van 5 procent en is absoluut geen restpartij of evenementen bier. Via ons landelijk dekkend netwerk van groothandels en slijterijen verkopen wij onze betaalbare bier fusten en zijn deze daardoor binnen een week leverbaar.

Verkooppunt bij jou in de buurt?
Besparing

Horecabier.nl bespaart Horeca zo’n € 40,- tot € 120,- per vat.

Horecabier GOUD Horecabier ZILVER
20 liter fust: € 38,00 20 liter fust: € 36,00
30 liter fust: € 55,75
50 liter fust: € 79,99 50 liter fust: € 72,50

Prijzen ex BTW en statiegeld

Je kunt zo’n € 40,- tot € 120,- per fust bier besparen. Horecabier tankbier vanaf € 1,48 ex btw per liter. Wij kunnen dit bij jou leveren mits je je eigen tankbier installatie in eigendom hebt. Heb jij interesse in een eigen tankbier installatie dan kunt je deze huren of kopen via diverse leveranciers.

Een ander voordeel voor horeca gelegenheden is dat wij geen minimale afname hanteren. Zo kun je zelf bepalen hoeveel vaten je wil inkopen, eventueel om eerst uit te proberen. Profiteer nu van onze betaalbare bierprijzen en biedt jouw klanten wel de smaak maar niet de prijs.

Uw besparing berekenen?

Bereken jouw besparing op de inkoop van fust bier

Horecabier.nl heeft voor jou een rekenmodel ontwikkeld waar je de besparing kan berekenen van de inkoop op fusten bier en die het voordeel van de overstap naar Horecabier uitrekent aan de hand van jouw persoonlijke gegevens. De prijzen van fusten bier en de kortingen verschillen enorm per brouwerij en per horecaondernemer. Daardoor is het vaak niet duidelijk wat de uiteindelijke netto prijs is van een fust bier. Onze besparingsmeter helpt om hier inzicht in te krijgen. Je kunt deze vrijblijvend gebruiken. Prijzen vanaf 1-1-2024.

1. Jouw huidige prijs 2. Jouw maximale besparing 3. Gratis proefpakket
Bereken mijn besparing Bereken mijn besparing

Gefeliciteerd, jouw besparing is

Per jaar!

Gefeliciteerd!

Je hebt op dit moment een heel goede deal.

Niets meer aan doen!

Gratis proefpakket ontvangen Gratis proefpakket ontvangen?
Versturen Gratis proefpakket aanvragen

Loading Je besparingsrapport wordt verstuurd...

- Klant aan het woord

“Horecabier biedt een totaalpakket voor een aantrekkelijke prijs. Mijn advies: doen!”

Ron Bos, bedrijfsleider van De Vijf Heeren

Lees verder

- Ons pilsener

Heerlijke Premium bieren voor een eerlijke prijs. Kan dat wel?

Nou en of! Ons premium pilsener wordt gebrouwen in een gerenommeerde Nederlandse brouwerij met het zuiverste water uit de bron, natuurlijke ingrediënten, passie, ambachtelijke vakkennis en dat proef je direct. Ons bier zal elke smaaktest glansrijk doorstaan, benieuwd naar de smaak? Vraag hier ons gratis proefpakket met onze 7 smaken aan!

Team Horecabier

Harm, Ronald, Joost, Arie & Jesse

horecabier nieuwsbrief

Onze bierbrief ontvangen?

*Bij het versturen van dit formulier ga je akkoord met onze Privacy Policy

Group 5
Bier in je mailbox!

Onze bierbrief ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief, blijf op de hoogte en maak kans op een 20 liter fust Horecabier!

Fill 1
whatsAppIcon