Goedkoper bier
voor cruiseschepen

Goed pilsener hoeft niet duur te zijn.
Een goedkoper bier op de tap zal
jouw inkomsten aanzienlijk verhogen!

Bestel een gratis proefpakket
Goedkoop bier, hoge kwaliteit

Alternatief voor partyboten, rondvaartboten en cruiseschepen

Ook op zoek naar goedkoper bier voor uw partyboot, cruiseschip of rondvaartboot? Neem dan eens contact op met Horecabier.nl. Wij begrijpen dat u uw gasten wilt voorzien van een betaalbaar biertje met een heerlijke, herkenbare Nederlandse smaak. Rederijen merken natuurlijk ook dat de prijzen voor een fust of vat bier de laatste tijd fors zijn toegenomen. En dat er betaald wordt voor onnodige kosten zoals inventaris en bruikleen. Met name voor rederijen geldt dat de overige brouwerijen u geen bruikleen willen geven. Omdat ze dan niet weten waar hun spullen dan blijven, maar wel de volle mep aan u vragen. Bij Horecabier betaalt u niet voor de merknaam of extra kosten, waardoor u veel geld bespaart.

Onder de marktprijs

Horecabier.nl biedt goedkoper A-kwaliteit bier voor partyschepen, cruises en rondvaartboten

Horecabier.nl heeft voor iedereen die de inkoop van een party of cruiseschip verzorgt een oplossing voor dure vaten bier. Door onze scherpe bierprijzen zorgen wij ervoor dat het bier op uw schip of boot niet in prijs hoeft worden verhoogd en de marge voldoende blijft. Wij bieden een heerlijk bier met 5 vol% alcohol, categorie 1 pilsener van een erkende brouwerij. Door onze exclusieve deal, de verkoop van merkbier zonder merk  zorgen wij voor een prijs dat ver onder de markt ligt.

Besparing per vat

Goedkoper bier voor uw partyboot of cruiseschip. Probeer ons bier vandaag nog!

Naast het voordeel dat ons heerlijke bier met een herkenbare smaak scheelt in de portemonnee is een ander voordeel dat u geen minimale afname van bierfusten heeft. U kunt eventueel eerst een aantal vaten proberen om overtuigd te raken. Wij werken door heel Nederland met lokale groothandels; zij zijn veelal ook gewend om schepen te beleveren zoals bijvoorbeeld groothandel Bergsma uit Franeker.

Horecabier GOUD 5% Alc Horecabier ZILVER 4,8% Alc
20 liter fust: € 32,50 20 liter fust: € 28,50
30 liter fust: € 47,35
50 liter fust: € 69,00 50 liter fust: € 57,50

Prijzen ex BTW en statiegeld

 

- Ons pilsener

Heerlijke Premium bieren voor een eerlijke prijs. Kan dat wel?

Nou en of! Ons premium pilsener wordt gebrouwen in een gerenommeerde Nederlandse brouwerij met het zuiverste water uit de bron, natuurlijke ingrediënten, passie, ambachtelijke vakkennis en dat proeft u direct. Ons bier zal elke smaaktest glansrijk doorstaan, benieuwd naar de smaak? Vraag hier ons gratis proefpakket aan?

Team Horecabier

Harm, Ronald, Joost & Arie

- Over ons

Ons pilsener gaat
hand in hand met
onze service & advies

Horecabier bestaat uit een gemotiveerd en dynamisch team dat u graag helpt met service en advies. Ons team heeft zeer veel ervaring met horeca en evenementen. Wij denken graag met u mee en zijn altijd oplossingsgericht. Wij kijken ernaar uit om een afspraak met u te maken om de mogelijkheden bespreken.

Over ons
over Horecabier
horecabier nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

*Bij het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze Privacy Policy