Over Horecabier.nl

 

Horecabier.nl levert, sinds 2005, bij een gerenommeerde brouwerij gebrouwen categorie I pilsener, Horecabier GOUD. Premium pilsener met een heerlijke, herkenbare Nederlandse smaak en 5 vol.% alcohol. Ons bier zal elke smaaktest glansrijk doorstaan. Zelfs kenners zullen weinig verschil proeven met het bier van de grote Nederlandse brouwers. Het heeft een prachtige, neutrale goudtint en een zalig, gemiddeld bittertje.

Horecabier.nl introduceert in 2017 Horecabier ZILVER. Bij een gerenommeerde brouwerij gebrouwen categorie II bier. Kwaliteitsbier met een verfrissende herkenbare smaak en 4,5 vol.% alcohol. Horecabier Zilver heeft een prachtige schuimkraag en een stevig bittertje. Omdat de accijns en de productie kosten bij dit bier lager liggen kunnen we dit bier nog goedkoper aanbieden.

We leveren géén restpartijen of evenementenbier, maar merkbier zonder merk.

Je betaalt bij Horecabier.nl absoluut niets voor marketing of voor leningen, inventaris, aankleding of bruikleen. Dat betaal je nu wél bij de grote Nederlandse brouwerijen… zelfs als jij er geen gebruik van maakt. En dat is ons geheim.

Is Horecabier.nl goedkoop?Horecabier.nl logo glas

Horecabier.nl is net zo duur als een “A-merk” bier in een kratje uit de supermarkt. Bijvoorbeeld: Een Amstel kratje kost, zonder aanbieding, ongeveer € 14,00, er zit 7,2 liter bier in een krat dus kost een liter € 1,60 ex BTW. Als de brouwerij ditzelfde bier aan de horeca verkoopt vragen zij opeens € 3,92 ex BTW voor een liter. Dat is € 2,32 per liter duurder!!!

De horeca ondernemer krijgt voor dat geld heel veel spiegeltjes en kraaltjes zoals bijvoorbeeld: glaswerk, vilt, tap materiaal, een vertegenwoordiger, parasol en een bonus aan het eind van het jaar (als je genoeg verkocht hebt). Volgens ons is dat een sigaar uit eigen doos en soms een sigaar uit de doos van de buurman of nog erger voor de buurman. Dit komt omdat alle horecaondernemers in Nederland verschillende contracten hebben met de brouwerij dus als je minder goede afspraken hebt gemaakt met jouw brouwerij dan kan het zijn dat jouw buurman profiteert van de liters die jij verkoopt.

Horecabier.nl doet daar niet aan mee, wij streven naar een transparante biermarkt en doen waar wij goed in zijn: het leveren van premium bier voor een eerlijke en scherpe prijs!

Wel de smaak, niet de prijs! Als je nu bestelt, heb jij over een week Horecabier op de tap!

Online bestellen

- Over ons

Ons pilsener gaat
hand in hand met
onze service & advies

Horecabier bestaat uit een gemotiveerd en dynamisch team dat jou graag helpt met service en advies. Ons team heeft zeer veel ervaring met horeca en evenementen. Wij denken graag met je mee en zijn altijd oplossingsgericht. Wij kijken ernaar uit om een afspraak met jou te maken om de mogelijkheden bespreken.

Over ons
team horecabier.nl

- Ons pilsener

Heerlijke Premium bieren voor een eerlijke prijs. Kan dat wel?

Nou en of! Ons premium pilsener wordt gebrouwen in een gerenommeerde Nederlandse brouwerij met het zuiverste water uit de bron, natuurlijke ingrediënten, passie, ambachtelijke vakkennis en dat proef je direct. Ons bier zal elke smaaktest glansrijk doorstaan, benieuwd naar de smaak? Vraag hier ons gratis proefpakket met onze 7 smaken aan!

Team Horecabier

Harm, Ronald, Joost, Arie & Jesse

horecabier nieuwsbrief

Onze bierbrief ontvangen?

*Bij het versturen van dit formulier ga je akkoord met onze Privacy Policy

Group 5
Bier in je mailbox!

Onze bierbrief ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief, blijf op de hoogte en maak kans op een 20 liter fust Horecabier!

Fill 1
whatsAppIcon