Bierprijzen voor horeca en particulieren

Omdat de bierprijzen voor horeca en particulieren onnodig hoog zijn biedt Horecabier de bier fusten aan voor eerlijke prijzen. Vanwege diverse extra kosten die een brouwerij hanteert zoals marketing, leningen, inventaris, aankleding of bruikleen wordt de prijs onnodig hoog. Hierdoor wordt de marge op een verkocht glas bier minimaal. Daarom heeft de horeca in deze tijd behoefte aan betere bierprijzen van premium pilsener bier.

bierprijzen

Prijs opbouw Horecabier

Super scherpe bierprijzen en geen onnodige kosten bij Horecabier.nl

Wij van Horecabier.nl vinden extra kosten voor een pilsje onnodig. Koninklijk Horeca Nederland is dat met ons eens zie www.eerlijkbier.nl. Daarom bieden wij onze klanten kwaliteit bier voor een super scherpe bierprijs. Ons bier heeft een heerlijke en een herkenbare smaak. Omdat het premium pilsener dat wij leveren gebrouwen wordt bij een grote gerenommeerde brouwerij kunnen wij daardoor de kwaliteit en verfrissende smaak garanderen. Onze bieren zijn absoluut géén restpartijen of evenementen bier maar merkbier zonder merk. Door onze aanpak is de bierprijs wel zo’n € 40,- tot € 60,- per fust minder!

bierprijzen verschillen

Prijs verschil Horecabier

Horecabier.nl – wel de smaak, niet de prijs

Horecabier.nl biedt u de mogelijkheid om kwaliteitsbieren voor eerlijke bierprijzen in te kopen. Ons bier is verpakt in neutrale fusten van 20, 30 of 50 liter met ‘bajonet sluiting’ zoals ook Heineken en Dommelsch fusten. Daardoor kunt u ons bier meteen gebruiken met uw installatie. Heeft u een ander biermerk zoals bv Jupiler, Bavaria, Kroon bier, of Grolsch dan kunt u een koppeling bij ons bestellen.

Meer informatie?
Zakelijk

Onze zakelijke bierprijzen

Horecabier GOUD 5% Alc Horecabier ZILVER 4,8% Alc
20 liter fust: € 32,50 20 liter fust: € 28,50
30 liter fust: € 47,35
50 liter fust: € 69,00 50 liter fust: € 57,50

Prijzen ex BTW en € 30,- emballage.

Niet alleen horeca gelegenheden kunnen van onze bierprijzen gebruik maken. Doordat wij geen minimale afname hanteren kunnen verschillende partijen bier bij ons kopen. Zoals bijvoorbeeld sportverenigingen, studenten en particulieren die een jubileum of feest willen organiseren. Ook  zij profiteren van onze super scherpe bier prijzen. Biervaten worden binnen een week geleverd via een landelijk dekkend netwerk van groothandels en slijterijen. Zoals bijvoorbeeld Scholten Horecagroothandel in Bergen.

Besparings voorbeeld Horecabier

Particulier

Onze particuliere bierprijzen:

Horecabier GOUD 5% Alc Horecabier ZILVER 4,8% Alc
20 liter fust: € 47,50 20 liter fust: € 43,50
30 liter fust: € 69,00
50 liter fust: € 95,00 50 liter fust: € 83,50

Prijzen incl BTW en ex € 30,00 emballage.

- Ons pilsener

Heerlijke Premium bieren voor een eerlijke prijs. Kan dat wel?

Nou en of! Ons premium pilsener wordt gebrouwen in een gerenommeerde Nederlandse brouwerij met het zuiverste water uit de bron, natuurlijke ingrediënten, passie, ambachtelijke vakkennis en dat proeft u direct. Ons bier zal elke smaaktest glansrijk doorstaan, benieuwd naar de smaak? Vraag hier ons gratis proefpakket aan?

Team Horecabier

Harm, Ronald, Joost & Arie

- Over ons

Ons pilsener gaat
hand in hand met
onze service & advies

Horecabier bestaat uit een gemotiveerd en dynamisch team dat u graag helpt met service en advies. Ons team heeft zeer veel ervaring met horeca en evenementen. Wij denken graag met u mee en zijn altijd oplossingsgericht. Wij kijken ernaar uit om een afspraak met u te maken om de mogelijkheden bespreken.

Over ons
over Horecabier