Bierprijzen voor horeca en particulieren

Bierprijzen voor horeca en particulieren zijn vanwege diverse extra kosten die een brouwerij hanteert onnodig hoog. Vaak wordt er extra betaald voor marketing, leningen, inventaris, aankleding of bruikleen waardoor de marge op een verkocht glas bier minimaal is. Juist in deze tijd heeft de horeca behoefte aan goedkopere bierprijzen van premium pilsener bier.

bierprijzen

Prijs opbouw Horecabier

Super scherpe bierprijzen en geen onnodige kosten bij Horecabier.nl

Wij van Horecabier.nl vinden extra kosten voor een pilsje onnodig en Koninklijk Horeca Nederland is dat met ons eens, zie www.eerlijkbier.nl. Wij bieden onze klanten kwaliteitsbier voor een super scherpe bierprijs met een heerlijke, herkenbare smaak. Het premium pilsener kwaliteitsbier dat wij leveren komt van een grote gerenommeerde brouwerij waar wij, sinds 2005, mee samenwerken. Onze bieren zijn absoluut géén restpartijen of evenementenbier, maar merkbier zonder merk. Door onze aanpak is de bierprijs wel zo’n € 40,- tot € 60,- per fust minder!

prijs verschil horecabier

prijs verschil Horecabier

Horecabier.nl – wel de smaak, niet de prijs

Horecabier.nl biedt de mogelijkheid om goedkoper kwaliteitsbier in te kopen. Ons bier is verpakt in neutrale fusten van 30 of 50 liter met ‘bajonet sluiting’ zoals ook Heineken en Dommelsch fusten. Heeft u een ander biermerk zoals bv Jupiler, Bavaria, Kroon bier, of Grolsch kunt u een koppeling bij ons bestellen.

Onze zakelijke bierprijzen

Horecabier GOUD 5% Alc:

20 liter fust: € 32,50
30 liter fust: € 47,35
50 liter fust: € 69,00

Horecabier ZILVER 4,8% Alc:

20 liter fust: € 28,50

50 liter fust: € 57,50

Prijzen ex btw en € 30,- emballage.

Niet alleen horeca gelegenheden kunnen van onze dienst gebruik maken. Omdat wij geen minimale afname hanteren kunnen sportverenigingen, studenten en particulieren die een jubileum of feest willen organiseren ook profiteren van onze super scherpe bier prijzen. Biervaten worden binnen een week geleverd via een landelijk dekkend netwerk van groothandels en slijterijen.

horecabier besparing

Besparings voorbeeld Horecabier

Onze particuliere bierprijzen:

Horecabier GOUD 5% Alc:

20 liter fust: € 47,50
30 liter fust: € 69,00
50 liter fust: € 95,00

Horecabier ZILVER 4,8% Alc:

20 liter fust: € 43,50
30 liter fust: € 61,50
50 liter fust: € 83,50

Prijzen incl.BTW en ex € 30,00 emballage

Niets zo sterk als uw eigen (bier)merk!

U kunt van ons bier uw eigen biermerk creëren, u kunt uw logo van de zaak of club op glazen, viltjes, tapruiters, tapknoppen, uithangborden, parasols of windschermen laten drukken. Met deze manier van adverteren vergroot u uw naamsbekendheid in uw directe omgeving en bied u uw gasten iets unieks!


Meer informatie?

Bereken uw voordeel zelf: Besparingsmeter

Wilt u weten hoeveel u kunt besparen als u overstapt naar horecabier? Wij hebben voor u een rekenmodel ontwikkeld dat de opbrengst van overstap naar Horecabier uitrekent aan de hand van uw gegevens.


  Besparingsmeter

  Direct bestellen?

prijs horecabier