Bierprijzen voor horeca en particulieren

Omdat de bierprijzen voor horeca en particulieren onnodig hoog zijn biedt Horecabier de bier fusten aan voor eerlijke prijzen. Vanwege diverse extra kosten die een brouwerij hanteert zoals marketing, leningen, inventaris, aankleding of bruikleen wordt de prijs onnodig hoog. Hierdoor wordt de marge op een verkocht glas bier minimaal. Daarom heeft de horeca in deze tijd behoefte aan betere bierprijzen van premium pilsener bier.

prijsopbouw horecabier

Prijs opbouw Horecabier

Super scherpe bierprijzen en geen onnodige kosten bij Horecabier.nl

Wij van Horecabier.nl vinden extra kosten voor een pilsje onnodig. Vandaar dat Koninklijk Horeca Nederland dat met ons eens is: zie www.eerlijkbier.nl. Daarom bieden wij onze klanten kwaliteit bier voor een super scherpe bierprijs. Ons bier heeft een heerlijke en een herkenbare smaak. Omdat het premium pilsener dat wij leveren gebrouwen wordt bij een grote gerenommeerde brouwerij kunnen wij daardoor de kwaliteit en verfrissende smaak garanderen. Onze bieren zijn absoluut géén restpartijen of evenementen bier maar merkbier zonder merk. Door onze aanpak is de bierprijs wel zo’n € 60,- tot € 140,- per fust minder!

Bier prijs stijging 2005 - 2024

Prijs verschil Horecabier

Horecabier.nl – wel de smaak, niet de prijs

Horecabier.nl biedt jou de mogelijkheid om kwaliteitsbieren voor eerlijke bierprijzen in te kopen. Ons bier is verpakt in neutrale fusten van 20, 30 of 50 liter met ‘bajonet sluiting’ zoals ook Heineken en Dommelsch fusten. Daardoor kun je ons bier meteen gebruiken met je eigen installatie. Heb je een ander biermerk zoals bv Jupiler, Bavaria, Kroon bier, of Grolsch dan kun je een koppeling bij ons bestellen.

Meer informatie?
Zakelijk

Onze zakelijke bierprijzen per 01-01-2024

Horecabier GOUD 5% Alc Horecabier ZILVER 4,5% Al
20 liter fust: € 38,00 20 liter fust: € 36,00
30 liter fust: € 55,75
50 liter fust: € 79,99 50 liter fust: € 72,50

Prijzen ex BTW en € 30,- emballage.

Niet alleen horeca gelegenheden kunnen van onze bierprijzen gebruik maken. Doordat wij geen minimale afname hanteren kunnen verschillende partijen bier bij ons kopen. Zoals bijvoorbeeld sportverenigingen, studenten en particulieren die een jubileum of feest willen organiseren. Ook  zij profiteren van onze super scherpe bier prijzen. Biervaten worden binnen een week geleverd via een landelijk dekkend netwerk van groothandels en slijterijen. Zoals bijvoorbeeld Scholten Horecagroothandel in Bergen.

Besparings voorbeeld Horecabier

Particulier

Onze particuliere bierprijzen vanaf 01-01-2024:

Horecabier GOUD 5% Alc Horecabier ZILVER 4,8% Alc
20 liter fust: € 55,50 20 liter fust: € 53,50
30 liter fust: € 81,50
50 liter fust: € 115,75 50 liter fust: € 107,50

Prijzen incl. BTW en ex € 30,00 emballage.

Bereken jouw besparing op de inkoop van fust bier

Horecabier.nl heeft voor jou een rekenmodel ontwikkeld waar je de besparing kan berekenen van de inkoop op fusten bier en die het voordeel van de overstap naar Horecabier uitrekent aan de hand van jouw persoonlijke gegevens. De prijzen van fusten bier en de kortingen verschillen enorm per brouwerij en per horecaondernemer. Daardoor is het vaak niet duidelijk wat de uiteindelijke netto prijs is van een fust bier. Onze besparingsmeter helpt om hier inzicht in te krijgen. Je kunt deze vrijblijvend gebruiken.

1. Jouw huidige prijs 2. Jouw maximale besparing 3. Gratis proefpakket
Bereken mijn besparing

Gefeliciteerd, jouw besparing is

Per jaar!

Gefeliciteerd!

Je hebt op dit moment een heel goede deal.

Niets meer aan doen!

Gratis proefpakket ontvangen?
Gratis proefpakket aanvragen

Loading Je besparingsrapport wordt verstuurd...
bier vaasjes horecabier

- Ons pilsener

Heerlijke Premium bieren voor een eerlijke prijs. Kan dat wel?

Nou en of! Ons premium pilsener wordt gebrouwen in een gerenommeerde Nederlandse brouwerij met het zuiverste water uit de bron, natuurlijke ingrediënten, passie, ambachtelijke vakkennis en dat proef je direct. Ons bier zal elke smaaktest glansrijk doorstaan, benieuwd naar de smaak? Vraag hier ons gratis proefpakket met onze 7 smaken aan!

Team Horecabier

Harm, Ronald, Joost, Arie & Jesse

Group 5
Bier in je mailbox!

Onze bierbrief ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief, blijf op de hoogte en maak kans op een 20 liter fust Horecabier!

Fill 1
whatsAppIcon