Een passende biertap huren voor ieder feest

Wil je een biertap huren omdat je binnenkort een feest, jubileum of huwelijk te vieren heeft? Horecabier.nl levert naast kwaliteitsbier ook goedkope biertap installaties en de bijhorende benodigdheden. Van tafeltap tot mobiele bar, koelkasten en tapwagens. Voor elk feest groot of klein hebben wij een passende biertap. Doordat wij alle artikelen in één keer kunnen leveren bespaar je veel gemak en geld. Informeer naar onze mogelijkheden.

Biertap installaties huren: Van tafel tap tot mobiele bar verhuur

Voor zowel grote als kleine feesten verhuren wij biertap installaties en benodigdheden. Als je grote feesten organiseert bieden wij biertap buffetten en tapwagens met een groot koelvermogen. Bij de kleinere feesten bieden wij thuistap en biertap huren met een koel vermogen voor rond de 20 tot 30 personen. Onze taps zijn elektrisch gekoeld waardoor je te allen tijde kunt genieten van een heerlijk glas koud horecabier. De biertap huren van Horecabier.nl is gebruiksvriendelijk waardoor iedereen ermee overweg kan.

biertap huren voor evenementen

Biertap tafelmodel á € 35,- ex btw

biertap huren

Mobiele bar á € 75,- ex btw

Een biertap en benodigdheden huren voor uw feest ineen

Naast een biertap leveren wij ook sta tafels, party tenten, feest tenten, glazen en viltjes. Wil je een eigen uitstraling op jouw feest of bijeenkomst? Horecabier.nl biedt de mogelijkheid om een eigen ontwerp te laten drukken en ontwikkelen op bier glazen en bier viltjes. De biertap huren, bier vaten en overige artikelen worden geleverd via een landelijk dekkend netwerk van horeca groothandels. Zoals bijvoorbeeld Horecacentrum Almere uit Almere. Horecabier.nl levert, sinds 2005, bij een gerenommeerde brouwerij gebrouwen categorie 1 pilsener. Kwaliteit bier met een heerlijke, herkenbare Nederlandse smaak en 5 vol.% alcohol.

Plaats simpel en snel een bestelling

Ons bier zal elke smaak test glansrijk doorstaan. Zelfs kenners zullen weinig verschil proeven met het bier van de grote brouwers. Het heeft een mooie, neutrale goudtint en een overheerlijk, gemiddeld bittertje. Wel de smaak, niet de prijs! Plaats simpel en snel een bestelling via de website om een biertap te huren. Heb je nog vragen over onze biertap en benodigdheden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0229-277572.

Meer informatie?
bier vaasjes horecabier

- Ons pilsener

Heerlijke Premium bieren voor een eerlijke prijs. Kan dat wel?

Nou en of! Ons premium pilsener wordt gebrouwen in een gerenommeerde Nederlandse brouwerij met het zuiverste water uit de bron, natuurlijke ingrediënten, passie, ambachtelijke vakkennis en dat proef je direct. Ons bier zal elke smaaktest glansrijk doorstaan, benieuwd naar de smaak? Vraag hier ons gratis proefpakket met onze 7 smaken aan!

Team Horecabier

Harm, Ronald, Joost, Arie & Jesse

Group 5
Bier in je mailbox!

Onze bierbrief ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief, blijf op de hoogte en maak kans op een 20 liter fust Horecabier!

Fill 1
whatsAppIcon