Biertap huren?

Een passende tap voor ieder feest

Een biertap huren bij Horecabier.nl

Wilt u een biertap huren omdat u binnenkort een feest, jubileum of huwelijk te vieren heeft? Horecabier.nl levert naast kwaliteit bier ook goedkope tap installaties. Van tafel tap tot o.a. mobiele bar, koelkasten en een tap wagen.

Voor elk feest groot of klein hebben wij een passende biertap. Doordat wij alle artikelen in één keer kunnen leveren bespaart u veel gemak en geld. Informeer naar onze mogelijkheden.

Biertap installaties – Van tafel tap tot mobiele bar

biertap hurenVoor zowel grote als kleine feesten verhuren wij biertap installaties. Voor grote feesten bieden wij biertap buffetten en tap wagens met een groot koelvermogen.

Voor de kleinere feesten bieden wij thuistap en biertap met een koel vermogen voor rond de 20 tot 30 personen. Onze taps zijn elektrisch gekoeld waardoor u te allen tijde kunt genieten van een heerlijk glas koud horecabier.
De biertap van Horecabier.nl is gebruiksvriendelijk waardoor iedereen ermee overweg kan.

Horecabier.nl – Het huren van een biertap en benodigdheden voor uw feest ineen

Naast tap installaties in alle soorten en maten leveren wij ook sta tafels, party tenten, feest tenten, glazen en viltjes. Wilt u een eigen uitstraling op u feest of bijeenkomst? Horecabier.nl biedt de mogelijkheid om een eigen ontwerp te laten drukken en ontwikkelen op bier glazen en bier viltjes.

Uw biertap, bier vaten en overige artikelen worden geleverd via een landelijk dekkend netwerk van horeca groothandels. Zoals bijvoorbeeld de Bierleverancier in Drunen.

Horecabier.nl levert, sinds 2005, bij een gerenommeerde brouwerij gebrouwen categorie 1 pilsener. Kwaliteit bier met een heerlijke, herkenbare Nederlandse smaak en 5 vol.% alcohol.

Ons bier zal elke smaak test glansrijk doorstaan. Zelfs kenners zullen weinig verschil proeven met het bier van de grote brouwers. Het heeft een prachtige, neutrale goudtint en een zalig, gemiddeld bittertje.
Wel de smaak, niet de prijs!


Meer informatie?