Premium Pilsener
voor de
bewuste slijterij.

Goed pilsener voor de slijterijen hoeft niet
duur te zijn. Een betaalbaar alternatief kan
jouw assortiment enorm verrijken!

Bestel een gratis proefpakket
Goedkoop bier, hoge kwaliteit

Goedkoop kwaliteits bier voor slijterijen

Ook als slijterij is het mogelijk om goedkoop kwaliteit bier van Horecabier.nl in te kopen.Het voordeel voor slijterijen om via onze groothandels goedkoper categorie 1 bier met 5 vol.% alcohol te bestellen zijn de volgende:

De tarieven van onze fusten bier liggen ver onder de marktprijs. Wij hanteren geen minimale afname. Slijterijen kunnen zelf bepalen hoeveel vaten je wil inkopen, eventueel op aanvraag van jouw klanten. U kunt je klanten extra services aanbieden door mobiele taps en glazen te verhuren. Via onze vilt drukker kan jij bierviltjes bestellen met jouw eigen logo erop. Wij werken samen met horeca groothandels in heel Nederland. Neem contact met ons op om je te informeren welke groothandel bij jou in de buurt ons goedkopere bier levert. Zoals bijvoorbeeld Drankenhandel Nectar uit Utrecht.

Onder de marktprijs

Horecabier – Goedkoper bier met hogere marges

Voor slijterijen is het lucratief om ons bier te verkopen aan particulieren. De consument vraagt om goedkoper kwaliteit bier. Door onze goedkopere fusten aan te bieden spring je in op deze vraag. Zo is ook de ervaring van jouw collega Service Slijters uit Haarlem. Daarnaast kun je bij onze vaten hogere marges berekenen dan wanneer je fusten van A-merken verkoopt. Zo hebben niet alleen jouw klanten voordeel, maar jij als slijterij ook.

 

Besparing per vat

Betaal als slijterij stukken minder voor kwaliteit bier

Wij bieden 30 en 50 liter bier vaten en hanteren geen minimale afname. Profiteer nu van onze goedkope bier prijzen en kies wel voor de smaak maar voor niet de prijs.

Meer weten wat horecabier.nl voor jou als slijter kan betekenen? Welke groothandels bij je in de buurt onze goedkopere vaten verkopen? Of wil je een kijkje nemen bij een collega die al heel succesvol werkt met ons bier? Zoals bijvoorbeeld slijterij de Vidra in Wervershoof? Neem dan contact met ons op!

Meer informatie?

- Klant aan het woord

“Bij Horecabier ben je vrij om af te nemen wat je wilt, er is geen contract of afnameverplichting”

Thomas Visser, eigenaar van Vica Verhuur

Lees verder
1. Jouw huidige prijs 2. Jouw maximale besparing 3. Gratis proefpakket
Bereken mijn besparing

Gefeliciteerd, jouw besparing is

Per jaar!

Gefeliciteerd!

Je hebt op dit moment een heel goede deal.

Niets meer aan doen!

Gratis proefpakket ontvangen?
Gratis proefpakket aanvragen

Loading Je besparingsrapport wordt verstuurd...
bier vaasjes horecabier

- Ons pilsener

Heerlijke Premium bieren voor een eerlijke prijs. Kan dat wel?

Nou en of! Ons premium pilsener wordt gebrouwen in een gerenommeerde Nederlandse brouwerij met het zuiverste water uit de bron, natuurlijke ingrediënten, passie, ambachtelijke vakkennis en dat proef je direct. Ons bier zal elke smaaktest glansrijk doorstaan, benieuwd naar de smaak? Vraag hier ons gratis proefpakket met onze 7 smaken aan!

Team Horecabier

Harm, Ronald, Joost, Arie & Jesse

- Over ons

Ons pilsener gaat
hand in hand met
onze service & advies

Horecabier bestaat uit een gemotiveerd en dynamisch team dat jou graag helpt met service en advies. Ons team heeft zeer veel ervaring met horeca en evenementen. Wij denken graag met je mee en zijn altijd oplossingsgericht. Wij kijken ernaar uit om een afspraak met jou te maken om de mogelijkheden bespreken.

Over ons
team horecabier.nl
Group 5
Bier in je mailbox!

Onze bierbrief ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief, blijf op de hoogte en maak kans op een 20 liter fust Horecabier!

Fill 1
whatsAppIcon