Goedkoop kwaliteits bier voor slijterijen

Goedkope levering fusten bier aan slijterijen

Ook als slijterij is het mogelijk om goedkoop kwaliteit bier van Horecabier.nl in te kopen.Het voordeel voor slijterijen om via onze groothandels goedkoper categorie 1 bier met 5 vol.% alcohol te bestellen zijn de volgende:

  • De tarieven van onze fusten bier liggen ver onder de marktprijs.
  • Wij hanteren geen minimale afname. U kunt zelf bepalen hoeveel vaten u wilt inkopen, eventueel op aanvraag van uw klanten.
  • U kunt uw klanten extra services aanbieden door mobiele taps en glazen te verhuren.
  • U kunt via onze vilt drukker bierviltjes bestellen met uw eigen logo erop.

Wij werken samen met horeca groothandels in heel Nederland. Neem contact met ons op om u te informeren welke groothandel bij u in de buurt ons goedkopere bier levert. Zoals bijvoorbeeld Drankenhandel Nectar uit Utrecht.

Horecabier – Goedkoper bier met hogere marges

Voor slijterijen is het lucratief om ons bier te verkopen aan particulieren. De consument vraagt om goedkoper kwaliteit bier. Door onze goedkopere fusten aan te bieden springt u in op deze vraag. Zo is ook de ervaring van uw collega Service Slijters uit Haarlem. Daarnaast kunt u bij onze vaten hogere marges berekenen dan wanneer u fusten van merken verkoopt. Zo hebben niet alleen uw klanten voordeel, maar u als slijterij ook.

Betaal als slijterij stukken minder voor kwaliteit bier

 slijterijen horercabier

Wij bieden 30 en 50 liter bier vaten en hanteren geen minimale afname. Profiteer nu van onze goedkope bier prijzen en kies wel voor de smaak maar voor niet de prijs.

Meer weten wat horecabier.nl voor u als slijter kan betekenen? Welke groothandel bij u in de buurt onze goedkopere vaten verkopen? Of wilt u een kijkje nemen bij een collega die al heel succesvol werkt met ons bier? Zoals bijvoorbeeld slijterij de Vidra in Wervershoof?

 


Meer informatie?