Bier prijzen campings onnodig hoog?

Goed pilsener hoeft niet duur te zijn. De bier prijzen campings zijn veel te hoog!
Een betaalbaar alternatief op de tap zal
jouw inkomsten aanzienlijk verhogen!

Bestel een gratis proefpakket
Goedkoop bier, hoge kwaliteit

Goedkope bier prijzen campings voor fusten en vaten bier

De kantine op campings is de centrale ontmoetingsplaats waar uw campinggasten samenkomen voor informatie, spelletjes of puur voor de gezelligheid. Uiteraard wil jij je gasten voorzien van een biertje met een heerlijke, herkenbare smaak. Het liefst voor een schappelijke prijs. Bier prijzen voor een fust of vat bier zijn de laatste tijd fors zijn toegenomen. Dit komt doordat er betaald wordt voor vaak onnodige kosten zoals inventaris en bruikleen. Daardoor hebben campings hun bier prijzen verhoogd en/of de marge op een biervat verlaagd.

bier prijzen campings

Onder de marktprijs

Horecabier.nl biedt goedkope bier prijzen campings

Horecabier.nl heeft voor iedereen die de inkoop van een camping verzorgt een oplossing voor dure vaten bier. Door onze scherpe bier prijzen zorgen wij ervoor dat het bier op jouw camping niet in prijs hoeft worden verhoogd en de marge voldoende blijft. Wij bieden een heerlijk 5 vol.% bier ,categorie 1 pilsener van een erkende grote brouwerij. Door onze exclusieve afspraak, de verkoop van ‘merkbier zonder merk’ en de vrijheid om onze eigen verkoopprijs te bepalen zorgen wij voor een prijs die ver onder de markt ligt. Sinds 2005 leveren wij goedkoop bier aan campings in heel Nederland. Ons bier is absoluut géén restpartij of evenementenbier met een lager alcohol percentage. Wij leveren direct vanuit de brouwerij.

Besparing per vat

Goedkope bier prijzen campings. Probeer ons bier vandaag nog!

Naast het voordeel dat ons heerlijke bier met een herkenbare smaak stukken goedkoper is dan directe levering van brouwerijen of overige leveranciers heb je geen minimale afname van bierfusten. Je kunt eventueel eerst een aantal vaten proberen om overtuigt te raken.

Horecabier GOUD 5% Alc Horecabier ZILVER 4,8% Alc
20 liter fust: € 36,00 20 liter fust: € 33,00
30 liter fust: € 52,85
50 liter fust: € 76,25 50 liter fust: € 63,75

Prijzen ex btw en € 30,- emballage

Je bespaart zo’n € 40,- tot € 90,- per 30 liter fust of 50 liter vat!

Je krijgt wel de smaak, maar niet de prijs!

 

- Klant aan het woord

“Horecabier biedt een totaalpakket voor een aantrekkelijke prijs. Mijn advies: doen!”

Ron Bos, bedrijfsleider van De Vijf Heeren

Lees verder

- Ons pilsener

Heerlijke Premium bieren voor een eerlijke prijs. Kan dat wel?

Nou en of! Ons premium pilsener wordt gebrouwen in een gerenommeerde Nederlandse brouwerij met het zuiverste water uit de bron, natuurlijke ingrediënten, passie, ambachtelijke vakkennis en dat proef je direct. Ons bier zal elke smaaktest glansrijk doorstaan, benieuwd naar de smaak? Vraag hier ons gratis proefpakket aan!

Team Horecabier

Harm, Ronald, Joost, Arie & Jesse

- Over ons

Ons pilsener gaat
hand in hand met
onze service & advies

Horecabier bestaat uit een gemotiveerd en dynamisch team dat jou graag helpt met service en advies. Ons team heeft zeer veel ervaring met horeca en evenementen. Wij denken graag met je mee en zijn altijd oplossingsgericht. Wij kijken ernaar uit om een afspraak met jou te maken om de mogelijkheden bespreken.

Over ons
team horecabier.nl
horecabier nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven?

*Bij het versturen van dit formulier ga je akkoord met onze Privacy Policy

whatsAppIcon