Goedkope bier prijzen fusten en vaten bier voor campings

De kantine op campings is de centrale ontmoetingsplaats waar uw campinggasten samenkomen voor informatie, spelletjes of puur voor de gezelligheid. Uiteraard wilt u uw gasten voorzien van een biertje met een heerlijke, herkenbare smaak, het liefst voor een schappelijke prijs. Campings merken echter ook dat de prijzen voor een fust of vat bier de laatste tijd fors zijn toegenomen en dat er betaald wordt voor vaak onnodige kosten zoals inventaris en bruikleen. Noodgedwongen hebben campings hun bier prijzen verhoogd en/of de marge op een biervat verlaagd.

Horecabier.nl biedt uw camping premium bier voor goedkope prijzen

bier prijzen horeca bierHorecabier.nl heeft voor iedereen die de inkoop van een camping verzorgt een oplossing voor dure vaten bier. Door onze scherpe bier prijzen zorgen wij ervoor dat het bier op uw camping niet in prijs hoeft worden verhoogd en de marge voldoende blijft. Wij bieden een heerlijk 5 vol.% bier ,categorie 1 pilsener van een erkende grote brouwerij. Door onze exclusieve afspraak, de verkoop van ‘merkbier zonder merk’ en de vrijheid om onze eigen verkoopprijs te bepalen zorgen wij voor een prijs die ver onder de markt ligt. Sinds 2005 leveren wij goedkoop bier aan campings in heel Nederland. Ons bier is absoluut géén restpartij of evenementenbier met een lager alcohol percentage. Wij leveren direct vanuit de brouwerij.

Goedkoper bier voor uw camping. Probeer ons bier vandaag nog!

Naast het voordeel dat ons heerlijke bier met een herkenbare smaak stukken goedkoper is dan directe levering van brouwerijen of overige leveranciers heeft u geen minimale afname van bierfusten. U kunt eventueel eerst een aantal vaten proberen om overtuigd te raken.

Horecabier GOUD 5% Alc:

20 liter fust: € 32,50
30 liter fust: € 47,35
50 liter fust: € 69,00

Horecabier ZILVER 4,8% Alc:

20 liter fust: € 28,50

50 liter fust: € 57,50

Prijzen ex btw en € 30,- emballage

U bespaart zo’n € 40,- tot € 60,- per 30 liter fust of 50 liter vat!

U krijgt wel de smaak, maar niet de prijs!

 


Meer weten over goedkoop bier voor campings?

Bereken uw voordeel zelf: Besparingsmeter

Wilt u weten hoeveel u kunt besparen als u overstapt naar horecabier? Wij hebben voor u een rekenmodel ontwikkeld dat de opbrengst van overstap naar Horecabier uitrekent aan de hand van uw gegevens.


  Besparingsmeter

  Direct bestellen?

berzorging horecabier