Premium pilsener
voor de gezellige
camping

Goed pilsener hoeft niet duur te zijn.
Een betaalbaar alternatief op de tap zal
jouw inkomsten aanzienlijk verhogen!

Bestel een gratis proefpakket
Goedkoop bier, hoge kwaliteit

Goedkope bier prijzen fusten en vaten bier voor campings

De kantine op campings is de centrale ontmoetingsplaats waar uw campinggasten samenkomen voor informatie, spelletjes of puur voor de gezelligheid. Uiteraard wilt u uw gasten voorzien van een biertje met een heerlijke, herkenbare smaak. Het liefst voor een schappelijke prijs. Campings merken echter ook dat de prijzen voor een fust of vat bier de laatste tijd fors zijn toegenomen en dat er betaald wordt voor vaak onnodige kosten zoals inventaris en bruikleen. Noodgedwongen hebben campings hun bier prijzen verhoogd en/of de marge op een biervat verlaagd.

Onder de marktprijs

Horecabier.nl biedt uw camping premium bier voor goedkope prijzen

Horecabier.nl heeft voor iedereen die de inkoop van een camping verzorgt een oplossing voor dure vaten bier. Door onze scherpe bier prijzen zorgen wij ervoor dat het bier op uw camping niet in prijs hoeft worden verhoogd en de marge voldoende blijft. Wij bieden een heerlijk 5 vol.% bier ,categorie 1 pilsener van een erkende grote brouwerij. Door onze exclusieve afspraak, de verkoop van ‘merkbier zonder merk’ en de vrijheid om onze eigen verkoopprijs te bepalen zorgen wij voor een prijs die ver onder de markt ligt. Sinds 2005 leveren wij goedkoop bier aan campings in heel Nederland. Ons bier is absoluut géén restpartij of evenementenbier met een lager alcohol percentage. Wij leveren direct vanuit de brouwerij.

Besparing per vat

Goedkoper bier voor uw camping. Probeer ons bier vandaag nog!

Naast het voordeel dat ons heerlijke bier met een herkenbare smaak stukken goedkoper is dan directe levering van brouwerijen of overige leveranciers heeft u geen minimale afname van bierfusten. U kunt eventueel eerst een aantal vaten proberen om overtuigd te raken.

Horecabier GOUD 5% Alc Horecabier ZILVER 4,8% Alc
20 liter fust: € 32,50 20 liter fust: € 28,50
30 liter fust: € 47,35
50 liter fust: € 69,00 50 liter fust: € 57,50

Prijzen ex btw en € 30,- emballage

U bespaart zo’n € 40,- tot € 60,- per 30 liter fust of 50 liter vat!

U krijgt wel de smaak, maar niet de prijs!

 

- Ons pilsener

Heerlijke Premium bieren voor een eerlijke prijs. Kan dat wel?

Nou en of! Ons premium pilsener wordt gebrouwen in een gerenommeerde Nederlandse brouwerij met het zuiverste water uit de bron, natuurlijke ingrediënten, passie, ambachtelijke vakkennis en dat proeft u direct. Ons bier zal elke smaaktest glansrijk doorstaan, benieuwd naar de smaak? Vraag hier ons gratis proefpakket aan?

Team Horecabier

Harm, Ronald, Joost & Arie

- Klant aan het woord

In 2015 begonnen met ons eigen biermerk: Raddraaier Premium Pilsener, extra koud uit de tap!

Daphne, Cafe de Raddraaier

Ook uw eigen biermerk?

- Over ons

Ons pilsener gaat
hand in hand met
onze service & advies

Horecabier bestaat uit een gemotiveerd en dynamisch team dat u graag helpt met service en advies. Ons team heeft zeer veel ervaring met horeca en evenementen. Wij denken graag met u mee en zijn altijd oplossingsgericht. Wij kijken ernaar uit om een afspraak met u te maken om de mogelijkheden bespreken.

Over ons
over ons

Wil je op de hoogte blijven?

*Bij het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze Privacy Policy