Kwaliteits Pilsener
hoeft niet
duur te zijn

Pilsener gebrouwen bij een Nederlandse brouwerij
met natuurlijke ingrediënten en water uit de bron.
5% Alc. en een prettige herkenbare smaak!

Naar assortiment

– Ons pilsener

Pilsener met een prachtige, neutrale goudtint en een zalig, gemiddeld bittertje.

Horecabier.nl levert, sinds 2005, bij een gerenommeerde Nederlandse brouwerij gebrouwen categorie I pilsener, Horecabier GOUD. Premium pilsener met een heerlijke, herkenbare Nederlandse smaak en 5 vol.% alcohol. Ons pilsener zal elke smaaktest glansrijk doorstaan. Zelfs kenners zullen weinig verschil proeven met het bier van de grote Nederlandse brouwers. Het heeft een prachtige, neutrale goudtint en een zalig, gemiddeld bittertje.

Horecabier.nl introduceert in 2017 Horecabier ZILVER. Bij een ambachtelijke familie brouwerij gebrouwen categorie II bier. Kwaliteitsbier met een verfrissende herkenbare smaak en 4,8 vol.% alcohol. Horecabier Zilver heeft een prachtige schuimkraag en een stevig bittertje. Omdat de accijns en de productie kosten bij dit bier lager liggen kunnen we dit bier nog goedkoper aanbieden.

water pilsener

100% zuiver water uit Nederlandse bron

Bier bestaat voor 96% uit water en daarom is het zo belangrijk dat dit water zuiver en zacht is. Het water waar Horecabier mee gebrouwen wordt bevat weinig mineralen en kalk. Dit water is een ideale basis om pilsener mee te brouwen. Dat komt omdat het water geen bijsmaak meer heeft en geen mineralen bevat die het brouwproces beïnvloeden.

ingrediënten pilsener

Natuurlijke grondstoffen en uniek receptuur

Horecabier wordt gebrouwen van natuurlijke hoppen, gerstemout, gist en zuiver water. Deze ingrediënten worden met de grootste zorg geteeld. De hoppen komen uit het zuidelijkste puntje van Duitsland. Het gerstemout komt van Hollandse bodem en dat proef je terug in de volle smaak. Het gist is 300 jaar oud en blijft het geheim van de brouwmeester.

brouwen pilsener

Met vakmanschap en pure passie gebrouwen

De brouwerij waar wij ons bier laten maken staat al eeuwen lang voor vakmanschap en passie voor het bier. De brouwerij werkt met fantastische vaklieden. Van het begin tot het eind wordt er met passie aan het product gewerkt en zullen zij er alles aan doen om de kwaliteit te waarborgen tot het bier bij u of uw gast in uw glas zit.

zuiver pilsener

Heerlijk verfrissend
premium pilsener

Horecabier.nl levert, sinds 2005, bij een gerenommeerde brouwerij gebrouwen categorie I pilsener, Horecabier GOUD. Premium pilsener met een heerlijke, herkenbare Nederlandse smaak en 5 vol.% alcohol. Ons bier zal elke smaaktest glansrijk doorstaan. Zelfs kenners zullen weinig verschil proeven met het bier van de grote Nederlandse brouwers. Het heeft een prachtige, neutrale goudtint en een zalig, gemiddeld bittertje.

Bereken uw besparing

Horecabier.nl heeft voor u een rekenmodel ontwikkeld dat het inkoop voordeel van overstap naar Horecabier uitrekent aan de hand van uw gegevens. Prijzen lopen uit één en de bonussen wisselen per brouwerij. Om aan te tonen dat wij op de langere termijn voordeliger premium pilsener kunnen leveren hebben wij een besparingsberekening voor u ontwikkeld. U kunt deze vrijblijvend gebruiken.

1. Uw huidige prijs 2. Uw maximale besparing 3. Ontvang de details
Bereken mijn besparing Bereken mijn besparing

Gefeliciteerd uw besparing is

Per jaar!

Gefeliciteerd!

U heeft op dit moment een heel goede deal.

Niets meer aan doen!

Uitkomst versturen? Uitkomst versturen?
Versturen Versturen

Loading Uw besparingsrapport wordt verstuurd...
horecabier nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

*Bij het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze Privacy Policy