Kwaliteits Pilsener
hoeft niet duur te zijn

Pilsener gebrouwen bij een Nederlandse brouwerij
met natuurlijke ingrediënten en water uit de bron.
5% Alc. en een prettige herkenbare smaak!

Naar assortiment

– Ons pilsener

Verfrissend Pilsener met een prachtige, neutrale goudtint en een zalig, gemiddeld bittertje.

Horecabier.nl levert, sinds 2005, bij een gerenommeerde Nederlandse brouwerij gebrouwen categorie I pilsener, Horecabier GOUD. Premium pilsener met een heerlijke, herkenbare Nederlandse smaak en 5 vol.% alcohol. Ons pilsener zal elke smaaktest glansrijk doorstaan. Zelfs kenners zullen weinig verschil proeven met het bier van de grote Nederlandse brouwers. Het heeft een prachtige, neutrale goudtint en een zalig, gemiddeld bittertje.

Horecabier.nl introduceert in 2017 Horecabier ZILVER. Bij een ambachtelijke familie brouwerij gebrouwen lager bier. Kwaliteitsbier met een verfrissende en herkenbare smaak met 4,8 vol.% alcohol. Horecabier Zilver heeft een prachtige schuimkraag en een stevig bittertje. Deze prachtige dorstlesser is een mooie toevoeging aan uw assortiment tapbieren.

Vanaf 2018 wordt het assortiment uitgebreid met vijf speciaal bieren. Dit zijn de Weizen, Blond, Witbier, Tripel en de IPA. Dit zijn allemaal mooie bieren die op een ambachtelijke wijze met veel passie speciaal voor ons gebrouwen worden.

water pilsener

100% zuiver water uit Nederlandse bron

Bier bestaat voor 96% uit water en daarom is het zo belangrijk dat dit water zuiver en zacht is. Het water waar Horecabier mee gebrouwen wordt bevat weinig mineralen en kalk. Dit water is een ideale basis om pilsener mee te brouwen. Dat komt omdat het water geen bijsmaak meer heeft en geen mineralen bevat die het brouwproces beïnvloeden.

ingrediënten pilsener

Natuurlijke grondstoffen en uniek receptuur

Horecabier wordt gebrouwen van natuurlijke hoppen, gerstemout, gist en zuiver water. Deze ingrediënten worden met de grootste zorg geteeld. De hoppen komen uit het zuidelijkste puntje van Duitsland. Het gerstemout komt van Hollandse bodem en dat proef je terug in de volle smaak. Het gist is 300 jaar oud en blijft het geheim van de brouwmeester.

brouwen horecabier

Met vakmanschap en pure passie gebrouwen

De brouwerij waar wij ons bier laten maken staat al eeuwen lang voor vakmanschap en passie voor het bier. De brouwerij werkt met fantastische vaklieden. Van het begin tot het eind wordt er met passie aan het product gewerkt en zullen zij er alles aan doen om de kwaliteit te waarborgen tot het bier bij jou of je gast in het glas zit.

zuiver pilsener

Heerlijk verfrissend pilsener

Horecabier.nl levert, sinds 2005, bij een gerenommeerde brouwerij gebrouwen categorie I pilsener, Horecabier GOUD. Verfrissend pilsener met een heerlijke, herkenbare Nederlandse smaak en 5 vol.% alcohol. Ons bier zal elke smaaktest glansrijk doorstaan. Zelfs kenners zullen weinig verschil proeven met het bier van de grote Nederlandse brouwers. Het heeft een prachtige, neutrale goudtint en een zalig, gemiddeld bittertje.

Bereken jouw besparing op de inkoop van fust bier

Horecabier.nl heeft voor jou een rekenmodel ontwikkeld waar je de besparing kan berekenen van de inkoop op fusten bier en die het voordeel van de overstap naar Horecabier uitrekent aan de hand van jouw persoonlijke gegevens. De prijzen van fusten bier en de kortingen verschillen enorm per brouwerij en per horecaondernemer. Daardoor is het vaak niet duidelijk wat de uiteindelijke netto prijs is van een fust bier. Onze besparingsmeter helpt om hier inzicht in te krijgen. Je kunt deze vrijblijvend gebruiken.

1. Jouw huidige prijs 2. Jouw maximale besparing 3. Gratis proefpakket
Bereken mijn besparing

Gefeliciteerd, jouw besparing is

Per jaar!

Gefeliciteerd!

Je hebt op dit moment een heel goede deal.

Niets meer aan doen!

Gratis proefpakket ontvangen?
Gratis proefpakket aanvragen

Loading Je besparingsrapport wordt verstuurd...
horecabier nieuwsbrief

Onze bierbrief ontvangen?

*Bij het versturen van dit formulier ga je akkoord met onze Privacy Policy. Horecabier wordt beschermd door reCaptcha. De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

Group 5
Bier in je mailbox!

Onze bierbrief ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief, blijf op de hoogte en maak kans op een 20 liter fust Horecabier!

Fill 1
whatsAppIcon