Fusten bier

Bij Horecabier.nl bestel je fusten bier van hoogwaardige kwaliteit. Sinds 2005 wordt ons bier gebrouwen in een gerenommeerde Nederlandse brouwerij. Onze premium pilsener wordt verpakt in onze fustenwinkel in fusten van 20, 30 en 50 liter. Je herkent ons kwaliteitsbier niet alleen aan de herkenbare, verfrissende smaak maar ook aan de neutrale goudtint en het bittertje.

Bestel direct online
Home / Fusten bier

 

Bestel uw fusten bier via onze fustenwinkel

Wanneer jij de fusten vergelijkt met het bier van grote Nederlandse brouwers proef je nauwelijks verschil. Dit zullen bierkenners ook bevestigen. Horecabier.nl hanteer transparante en eerlijke prijzen voor de fusten met bier. Wanneer je in onze fustenwinkel een bestelling plaatst, betaal je slechts voor ons bier met hoogwaardige kwaliteit. Marketinguitingen, leningen en bonussen worden niet berekend in de prijs van ons bier waardoor de prijzen laag worden gehouden. Geniet niet alleen van heerlijk bier maar bespaar ook nog een tot honderden euro’s. Wil jij jouw eigen biermerk ontwikkelen? Dit kan bij Horecabier.nl. Ondersteun jouw eigen merk met een eigen biermerk en verras al jouw gasten en bezoekers.

Bekijk het aanbod in onze fustenwinkel

Via ons landelijk dekkende netwerk van horeca-groothandels en slijterijen kun je het bier van Horecabier.nl makkelijk verkrijgen. Omdat wij het belangrijk vinden om de beste service te bieden, hanteren wij geen minimale afnames. Daarom kunt je dus gewoon de hoeveelheid fusten bier bestellen die jij nodig hebt. Heb je vragen over onze producten of ontvang jij graag advies? Ons vakkundige personeel helpt je graag bij het beantwoorden van al jouw vragen. Je kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 0229-277572.

Ook interessant

Kelderbier | Pilsener bier | Restaurant bier

Groothandel Groothandel Slijterij / horecaverhuur Slijterij / horecaverhuur
Group 5
Bier in je mailbox!

Onze bierbrief ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief, blijf op de hoogte en maak kans op een 20 liter fust Horecabier!

Fill 1
whatsAppIcon