Evenementen biertap

Ben je voor de evenementen die je organiseert op zoek naar een biertap? Horecabier.nl helpt je graag verder. Naast ons overheerlijke premium bier, bieden wij ook verschillende installaties en benodigdheden aan. Hierbij kun je denken aan een tafeltap, mobiele bar, tapwagen of koelkast. Voor zowel grote als kleine evenementen hebben wij een geschikte biertap. Wij leveren alle artikelen in één keer wanneer je een bestelling plaatst waardoor je niet alleen tijd maar ook geld bespaart. Daarnaast leveren wij fusten bier en tankbier voor hele scherpe prijzen aan de Horeca, evenementen en particuliere festiviteiten.

 

Bestel direct online
Home / Evenementen biertap

 

Bestel voor jouw evenementen een biertap en overige benodigdheden

Zowel voor kleine als grote feesten leveren wij mobiele bier tappen en andere benodigdheden. Voor de kleinere evenementen is het mogelijk om een thuistap of biertap met een koelvermogen worden besteld. Organiseer jij grotere evenementen? Horecabier.nl levert biertap buffetten en tapwagens met een groot koelvermogen. Door de speciale elektrische koeling kun je gedurende het hele evenement genieten van een lekker glas koud bier. Heb je nog geen ervaring met een biertap op evenementen? Onze taps zijn gebruiksvriendelijk waardoor iedereen er mee overweg kan.

Vraag om vakkundig advies

Ben jij op zoek naar een biertap voor uw evenementen? Of wil je de premium pilsener van Horecabier.nl bestellen? Dit kan simpel en snel via onze website. Heb je nog vragen of ben jij  benieuwd naar alle verschillende mogelijkheden? Horecabier.nl heeft jarenlange ervaring in het organiseren van evenementen. Daarom leveren wij bier, mobiele tappunten, koelingen, koelcontainers en voorzetbuffetten voor een all-in prijs. Wij verzorgen jaarlijks meer dan 185 evenementen. Daardoor hebben we diverse draaiboeken en planningen waardoor het organiseren van evenementen vele malen makkelijker wordt. Je kunt altijd bij ons terecht met vragen. Neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 0229-277572.

Ook interessant

Festival bier | Fusten bier | Kelderbier

Mobiele biertap bestellen?
Group 5
Bier in je mailbox!

Onze bierbrief ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief, blijf op de hoogte en maak kans op een 20 liter fust Horecabier!

Fill 1
whatsAppIcon