Evenementen biertap

Bent u voor de evenementen die u organiseert op zoek naar een biertap? Horecabier.nl helpt u graag verder. Naast ons overheerlijke premium bier, bieden wij ook verschillende installaties en benodigdheden aan. Hierbij kunt u denken aan een tafeltap, mobiele bar, tapwagen of koelkast. Voor zowel grote als kleine evenementen hebben wij een geschikte biertap. Wij leveren alle artikelen in één keer wanneer u een bestelling plaatst waardoor u niet alleen tijd maar ook geld bespaart.

Bestel direct online
Home / Evenementen biertap

 

Bestel voor uw evenementen een biertap en overige benodigdheden

Zowel voor kleine als grote feesten leveren wij een evenementen biertap en andere benodigdheden. Voor de kleinere evenementen is het mogelijk om een thuistap of biertap met een koelvermogen worden besteld. Organiseert u grotere evenementen? Horecabier.nl biedt u biertap buffetten en tapwagens met een groot koelvermogen. Door de speciale elektrische koeling kunt u gedurende het hele evenement genieten van een lekker glas koud bier. Heeft u nog geen ervaring met een biertap op evenementen? Onze taps zijn gebruiksvriendelijk waardoor iedereen er mee overweg kan.

Vraag om vakkundig advies

Bent u op zoek naar een biertap voor uw evenementen? Of wilt u de premium pilsener van Horecabier.nl bestellen? Dit kan simpel en snel via onze website. Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar alle verschillende mogelijkheden? Horecabier.nl heeft jarenlange ervaring in het organiseren van evenementen. Daarom leveren wij bier, mobiele tappunten, koelingen, koelcontainers en voorzetbuffetten voor een all-in prijs. Wij verzorgen jaarlijks meer dan 185 evenementen. Daardoor hebben we diverse draaiboeken en planningen waardoor het organiseren van evenementen vele malen makkelijker wordt. U kunt altijd bij ons terecht met vragen. Neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 0229-277572.

Ook interessant

Festival bier | Fusten bier | Kelderbier