Zorgeloos bier
tappen tijdens
uw feestje?

Goed bier in een fust hoeft niet duur te zijn.
Een goedkoop bier fust op de tap zal
jouw feestvreugde aanzienlijk verhogen!

Bestel direct online!

- Assortiment

GOUD 5.0% Alc.

Premium pilsener met 5% Alc. prachtige goudtint en een zalig gemiddeld bittertje

ZILVER 4,8% Alc.

Verfrissend bier met 4,8% Alc. heerlijke herkenbare smaak en gunstige accijns

Goedkope levering bier aan particulieren

Heeft u binnenkort een feest te vieren? Zoekt u een goedkoop bier fust voor uw jubileum, bruiloft of overige festiviteit? Wij bieden premium bier met een heerlijke, herkenbare Nederlandse smaak. Met 5 vol.% alcohol en ver onder de marktprijs. Vraag uw dichtstbijzijnde slijterij om ons bier te bestellen. Doordat Horecabier geen minimale afname hanteert is het ideaal om een aanvraag te doen bij een slijterij bij u in de buurt. Zodat deze de door u gewenste goedkope fusten bier, tapinstallaties en overige artikelen kan bestellen.

Taptafel of mobiele bar?

Tap installaties – Van tafel tap tot mobiele bar

Kleinere feesten gebruiken vaak een thuistap. Dit is een biertap met een koel vermogen voor rond de 20 tot 30 personen. Onze taps zijn elektrisch gekoeld waardoor u te allen tijde kunt genieten van een heerlijk glas koud horecabier. De biertap van Horecabier.nl is gebruiksvriendelijk waardoor iedereen ermee overweg kan.

Grote evenementen gebruiken vaak watergekoelde bier taps die grote hoeveelheden bier in een korte tijd kunnen koelen. Daarnaast kunnen we voorzet buffetten, koelkasten, koelcontainers, aggregaten, toiletten, ect. voor u verzorgen. Voor zowel grote als kleine evenementen verhuren wij biertap installaties. Bij grote feesten bieden wij biertap buffetten en tap wagens aan met een groot koelvermogen.

Lekker en betaalbaar pilsener

U bespaart zo’n € 40,- tot € 60,- per vat.

Wij bieden 20, 30 en 50 liter biervaten waar u als particulier zo’n € 40,- á € 60,- per bierfust op bespaart. Profiteer nu van onze goedkope bier fust prijzen. Bestel het bier dat u wenst bij Horecabier.nl en wij zorgen dat het via een slijter, zoals bijvoorbeeld Slijterij Weijs in Horst, bij u geleverd wordt. Kies wel voor de smaak maar niet voor de prijs.

Waarom is er verschil tussen de zakelijke en particuliere prijzen?

Ten eerste ontstaat dit verschil door de btw. De zakelijke markt betaald eerst 21% btw en kan deze later terug vragen vandaar dat wij voor de zakelijke markt de prijzen ex communiceren.

Ten tweede koopt een zakelijke klant vaker en in grotere volumes bij een groothandel. Een particulier koopt incidenteel voor een feestje bij een slijterij.

Waar kan ik het kopen?

Goedkope levering bier aan particulieren

Heeft u binnenkort een feest te vieren? Zoekt u een goedkoop bier fust voor uw jubileum, bruiloft of overige festiviteit? Bestel dan een goedkoop bier fust via een slijterij bij u in de buurt. Zoals bijvoorbeeld Service Slijters in Haarlem.

Wij van Horecabier bieden premium bier met een heerlijke, herkenbare Nederlandse smaak. Met 5 vol.% alcohol en ver onder de marktprijs. Vraag uw dichtstbijzijnde slijterij om ons bier te bestellen. Doordat Horecabier geen minimale afname hanteert is het ideaal om een aanvraag te doen bij een slijterij bij u in de buurt. Zodat deze de door u gewenste goedkope fusten bier, tapinstallaties en overige artikelen kan bestellen.

Ons bier dat gebrouwen wordt door een top brouwer heeft een heerlijke, herkenbare smaak. Het enige verschil zit in de prijs. Voor een 50 liter vat Heineken of Grolsch betaalt u als particulier al snel zo’n 140 tot 150 euro bij de slijter. Onze adviesverkoopprijs aan particulieren (inclusief btw) is € 95,00. Door Horecabier te nemen in plaats van de grote merken bespaart u dus al snel zo’n 40 tot 60 euro per vat.

Groothandel Groothandel Slijterij / horecaverhuur Slijterij / horecaverhuur

- Ons pilsener

Heerlijke Premium bieren voor een eerlijke prijs. Kan dat wel?

Nou en of! Ons premium pilsener wordt gebrouwen in een gerenommeerde Nederlandse brouwerij met het zuiverste water uit de bron, natuurlijke ingrediënten, passie, ambachtelijke vakkennis en dat proeft u direct. Ons bier zal elke smaaktest glansrijk doorstaan, benieuwd naar de smaak? Vraag hier ons gratis proefpakket aan?

Team Horecabier

Harm, Ronald, Joost & Arie