Goedkope fusten bier
voor particulieren

Heeft u binnenkort een feest te vieren? Zoekt u een goedkope fusten bier voor uw jubileum, bruiloft of andere belangrijke gelegenheid? Bestel dan een goedkoop bier fust via een slijterij bij u in de buurt.

Bestel direct online!

Goedkope levering van vaten bier aan particulieren

Heeft u binnenkort een feest te vieren? Zoekt u een goedkope vaten bier voor uw jubileum, bruiloft of andere belangrijke gelegenheid? Bestel dan een goedkoop bier fust via een slijterij bij u in de buurt. Zoals bijvoorbeeld Service Slijters in Haarlem. Wij van Horecabier bieden premium bier met een heerlijke, herkenbare Nederlandse smaak.

Goedkope fust bier van de hoogwaardige kwaliteit

Ons bier bevat vijf procent alcohol en wordt aangeboden voor een prijs die ver onder de marktprijs valt. Wij kunnen goedkope fust bier leveren tegen de hooste kwaliteit. Vraag uw dichtstbijzijnde slijterij om ons bier te bestellen. Doordat Horecabier geen minimale afname hanteert is het ideaal om een aanvraag te plaatsen bij een slijterij bij u in de buurt. Zodat deze de door u gewenste goedkope fusten bier, tapinstallaties en overige artikelen kan bestellen. Ons bier dat gebrouwen wordt door een Nederlandse brouwerij heeft een heerlijke, herkenbare smaak. Het enige verschil zit in de prijs. Voor een 50 liter vat Heineken of Grolsch betaalt u als particulier al snel zo’n €140-, tot €150-, bij de slijterij. Onze adviesverkoopprijs aan particulieren (inclusief btw) is €95,00. Door horecabier te nemen in plaats van de grote merken bespaart u dus al snel €40-, tot €60-, per vat.

Goedkoop kwaliteitsbier voor particuliere feesten en evenementen

Door het monopolie van een aantal brouwerijen is de prijs voor het bestellen van kwaliteitsbier in Nederland heel hoog. Wij vinden dat particulieren een goedkoper alternatief moeten hebben en bieden via slijterijen waar ons bier kan worden besteld, een goedkoop fust bier van top kwaliteit aan. Zo zijn de kosten voor uw feest, jubileum of trouwerij stukken lager en houdt u meer geld over.

Bespaar als particulier tot €60,- per vat bier

Wij bieden fust bier van 30 en 50 liter waar u als particulier zo’n €40,- tot €60,- per bierfust op bespaart. Profiteer nu van onze goedkope bier fust prijzen. Bestel het bier dat u wenst bij Horecabier.nl en wij zorgen dat het via een slijterij bij u geleverd wordt. Heeft u nog vragen voordat u een bestelling plaatst? Neem dan telefonisch contact met ons op en bel naar 0229-277572.

Taptafel of mobiele bar?

Tap installaties – Van tafel tap tot mobiele bar

goedkope vaten bier particulieren

Kleinere feesten gebruiken vaak een thuistap. Dit is een biertap met een koel vermogen voor rond de 20 tot 30 personen. Onze taps zijn elektrisch gekoeld waardoor u te allen tijde kunt genieten van een heerlijk glas koud

horecabier. De biertap van Horecabier.nl is gebruiksvriendelijk waardoor iedereen ermee overweg kan.

Grote evenementen gebruiken vaak watergekoelde bier taps die grote hoeveelheden bier in een korte tijd kunnen koelen. Daarnaast kunnen we voorzet buffetten, koelkasten, koelcontainers, aggregaten, toiletten, ect. voor u verzorgen. Voor zowel grote als kleine evenementen verhuren wij biertap installaties. Bij grote feesten bieden wij biertap buffetten en tap wagens aan met een groot koelvermogen.

Lekker en betaalbaar pilsener

U bespaart zo’n € 40,- tot € 60,- per vat.

Wij bieden fust bier van 20, 30 en 50 liter bier waar u als particulier zo’n € 40,- á € 60,- per bierfust op bespaart. Profiteer nu van onze goedkope vaten bier. Bestel het bier dat u wenst bij Horecabier.nl en wij zorgen dat het via een slijter, zoals bijvoorbeeld Slijterij Weijs in Horst, bij u geleverd wordt. Kies wel voor de smaak maar niet voor de prijs.

Waarom is er verschil tussen de zakelijke en particuliere prijzen?

Ten eerste ontstaat dit verschil door de btw. De zakelijke markt betaald eerst 21% btw en kan deze later terug vragen vandaar dat wij voor de zakelijke markt de prijzen ex communiceren.

Ten tweede koopt een zakelijke klant vaker en in grotere volumes bij een groothandel. Een particulier koopt incidenteel voor een feestje bij een slijterij.

Waar kan ik het kopen?

Goedkope levering bier aan particulieren

Heeft u binnenkort een feest te vieren? Zoekt u een goedkoop bier fust voor uw jubileum, bruiloft of overige festiviteit? Bestel dan een goedkope vaten bier via een slijterij bij u in de buurt. Zoals bijvoorbeeld Slijterij Hamer in Apeldoorn.

Wij van Horecabier bieden premium bier met een heerlijke, herkenbare Nederlandse smaak. Met 5 vol.% alcohol en ver onder de marktprijs. Vraag uw dichtstbijzijnde slijterij om ons bier te bestellen. Doordat Horecabier geen minimale afname hanteert is het ideaal om een aanvraag te doen bij een slijterij bij u in de buurt. Zodat deze de door u gewenste goedkope fusten bier, tapinstallaties en overige artikelen kan bestellen.

Ons bier dat gebrouwen wordt door een top brouwer heeft een heerlijke, herkenbare smaak. Het enige verschil zit in de prijs. Voor een 50 liter vat Heineken of Grolsch betaalt u als particulier al snel zo’n 140 tot 150 euro bij de slijter. Onze adviesverkoopprijs aan particulieren (inclusief btw) is € 95,00. Door Horecabier te nemen in plaats van de grote merken bespaart u dus al snel zo’n 40 tot 60 euro per vat.

Groothandel Groothandel Slijterij / horecaverhuur Slijterij / horecaverhuur

- Ons pilsener

Heerlijke Premium bieren voor een eerlijke prijs. Kan dat wel?

Nou en of! Ons premium pilsener wordt gebrouwen in een gerenommeerde Nederlandse brouwerij met het zuiverste water uit de bron, natuurlijke ingrediënten, passie, ambachtelijke vakkennis en dat proeft u direct. Ons bier zal elke smaaktest glansrijk doorstaan, benieuwd naar de smaak? Vraag hier ons gratis proefpakket aan?

Team Horecabier

Harm, Ronald, Joost & Arie