Aanbieding fust bier

Er is altijd een aanbieding voor fust bier bij Horecabier. De heerlijke premium bieren worden bovendien het hele jaar tegen een eerlijke prijs aangeboden. Je betaalt bij Horecabier.nl niet mee aan marketinguitingen, de inventaris, bruikleen, aankleding en leningen. Daarom blijven onze prijzen laag. Natuurlijk lever je niet in op kwaliteit van het bier. Onze bieren worden in een gerenommeerde Nederlandse brouwerij gebrouwen waardoor het een herkenbare en verfrissende smaak heeft.

Bestel direct online
Home / Aanbieding fust bier

 

Een aanbieding voor fust bier van een hoogwaardige kwaliteit

Ons lekkere pilsener bier is van hoogwaardige kwaliteit. Je herkent Horecabier aan de heerlijke verfrissende smaak. Vergelijk het bier met het bier van grote Nederlandse Brouwers en je zult weinig tot geen verschil proeven. Het fust bier bevat een neutrale goudtint en gemiddeld bittertje. Wij geven jou de garantie dat onze premium pilsener voor elke smaaktest glasrijk slaagt.

Een bajonet sluiting

De aanbieding voor fust bier wordt verpakt in een neutraal vat met fustbier van 20 liter, 30 liter of 50 liter met een bajonet sluiting. Deze bajonet sluiting kan ook worden gekoppeld op onder andere Heineken, Amstel en Jupiler maar niet op fusten zoals Bavaria, Kroon Bier en Grolsch fusten. Daarom levert Horecabier eventueel ook een aansluiting bij de bestelling.

Kies voor aanbieding fust bier en bespaar veel kosten

Onze aanbieding fust bier wordt landelijk geleverd zonder minimale afname. Daarom kun je de hoeveelheid kiezen die past bij jouw organisatie, bedrijf of evenement. Bestel simpel met een aantal klikken via de website de door u gewenst hoeveelheid premium pilsener. Heb je nog vragen? Stel deze dan door te bellen naar 0229-277572. Ons vakkundige personeel helpt je graag.

Ook interessant

Jouw horecaonderneming is uniek, heeft een eigen identiteit en eigen verhaal. Verras jouw gasten met jouw eigen biermerk, tap deze met trots én een hogere marge per glas. Als je zorgt voor de beleving dan leveren wij graag een goed premium pilsener voor een eerlijke prijs.

Bierfust 50 liter | Evenementen biertap | Festival bier

Group 5
Bier in je mailbox!

Onze bierbrief ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief, blijf op de hoogte en maak kans op een 20 liter fust Horecabier!

Fill 1
whatsAppIcon