Aanbieding fust bier

Bij Horecabier.nl is er altijd een aanbieding voor fust bier. De heerlijke premium bieren worden altijd tegen een eerlijke prijs aangeboden. U betaalt bij Horecabier.nl niet mee aan marketinguitingen, de inventaris, bruikleen, aankleding en leningen. Daarom kunnen wij onze prijzen laag houden. Natuurlijk levert u niet in op kwaliteit ondanks onze aanbieding voor fust bier. Het premium pilsener wordt in een gerenommeerde Nederlandse brouwerij gebrouwen waardoor het een herkenbare en verfrissende smaak heeft.

Bestel direct online
Home / Aanbieding fust bier

 

Een aanbieding voor fust bier van een hoogwaardige kwaliteit

Ons lekkere premium pilsener is van hoogwaardige kwaliteit. U herkent ons bier aan de heerlijke verfrissende smaak. Vergelijk het bier van Horecabier.nl met het bier van grote Nederlandse Brouwers en u zult weinig verschil proeven. Het bier van onze aanbieding voor fust bier bevat een neutrale goudtint en gemiddeld bittertje. Wij geven u de garantie dat onze premium pilsener voor elke smaaktest glasrijk slaagt.

Een bajonet sluiting

De aanbieding voor fust bier wordt verpakt in een neutraal vat met fustbier van 20 liter, 30 liter of 50 liter met een bajonet sluiting. Deze bajonet sluiting kan worden gekoppeld op onder andere Heineken, Amstel en Jupiler maar niet op fusten zoals Bavaria, Kroon Bier en Grolsch fusten. Daarom levert Horecabier eventueel ook een aansluiting bij de bestelling.

Kies voor een aanbieding fust bier en bespaar veel kosten

Onze aanbieding voor fust bier wordt landelijk geleverd zonder minimale afname. Daarom kunt u de hoeveelheid kiezen die past bij uw organisatie, bedrijf of evenement. Bestel simpel met een aantal klikken via de website de door u gewenst hoeveelheid premium pilsener. Heeft u nog vragen? Stel deze dan door te bellen naar 0229-277572. Ons vakkundige personeel helpt u graag.

Ook interessant

Bierfust 50 liter | Evenementen biertap | Festival bier