Festival bier

Bent u op zoek naar een specialist die u festival bier kan leveren voor een eerlijke prijs? Dan bent u bij Horecabier.nl aan het juiste adres. Wij bieden heerlijke premium bieren tegen een eerlijke en transparante prijs. Vergelijk ons bier met het bier van grote Nederlandse merken en u zal nauwelijks tot geen verschil merken. De bieren van Horecabier.nl zullen elke smaaktest glansrijk doorstaan.

Bestel direct online
Home / Festival bier

 

Alle benodigdheden voor uw festival: Van bier tot biertaps

Organiseert u een groot of klein festival? Dit maakt niet uit! In beide gevallen kunt u namelijk de diensten van Horecabier.nl inschakelen. Wij bieden voor een klein festival een thuistap of biertap met een koelvermogen. Natuurlijk kunt u ons ook inschakelen wanneer u een grootschalig evenement organiseert. Met onze speciale biertap buffetten en tapwagens met een groot koelvermogen kan een groot gezelschap genieten van lekker koud bier gedurende uw festival. Onze taps zijn erg gebruiksvriendelijk zodat iedereen hier mee overweg kan.

Stel uw vragen aan ons deskundig personeel

Bent u voor uw festival op zoek naar bier van hoogwaardige kwaliteit? Of wilt u het premium bier van Horecabier.nl bestellen voor een ander doeleind? Met enkele klikken bestelt u de benodigdheden voor uw festival waaronder bier en tapwagens. Heeft u nog vragen over de producten? Neem dan contact met ons op zodat onze deskundige medewerkers uw vragen kunnen beantwoorden. Horecabier.nl heeft jarenlange ervaring in het organiseren van evenementen. Daarom leveren wij bier, mobiele tappunten, koelingen, koelcontainers en voorzetbuffetten voor een all-in prijs. Wij verzorgen jaarlijks meer dan 185 evenementen. Daardoor hebben we diverse draaiboeken en planningen waardoor het organiseren van evenementen vele malen makkelijker wordt. U kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar 0229-277572.

Ook interessant

Fusten bier | Kelderbier | Pilsener bier