Bierfust 50 liter met heerlijk premium Horecabier

Horecabier.nl levert, sinds 2005, bij een gerenommeerde Nederlandse brouwerij gebrouwen premium pilsener verpakt in een bierfust 50 liter. Kwaliteitsbier met een heerlijke, herkenbare Nederlandse smaak en vijf procent alcohol.

Bestel direct online
Home / Bierfust 50 liter

 

Bierfust 50 liter gebrouwen in een gerenommeerde brouwerij

Ons bier zal elke smaaktest glansrijk doorstaan. Zelfs kenners zullen weinig verschil proeven met het bier van de grote Nederlandse brouwers. Het bier heeft een prachtige, neutrale goudtint en een zalig, gemiddeld bittertje. Horecabier.nl heeft een unieke samenwerking met een grote brouwerij daardoor kunnen wij de horeca, slijterijen en particulieren goedkoop bier in fust aanbieden. De brouwerij waar wij mee samenwerken is zeer gerenommeerd. Zij staat bekend om haar zachte kwaliteit pils. Horecabier.nl biedt relatief goedkoop kwaliteit bier aan doordat wij geen merknaam hanteren. En ook omdat er geen leningen worden afgesloten. Of doordat er geen tap installaties in bruikleen worden gegeven. Iedereen die ons bier wil afnemen in de horeca of op een evenement is welkom bij Horecabier.nl.

Bestel de speciale bajonet sluiting voor Bierfust 50 liter

Ons bier is verpakt in een neutraal bierfust van 50 liter met bajonet sluiting die bijvoorbeeld ook gebruikt wordt op Heineken en Dommelsch fusten. Tap je een ander biermerk zoals bijvoorbeeld Kroon Bier, Jupiler, Bavaria of Grolsch? Bestel eenvoudig een speciale koppeling via de website. Je vindt ook alle benodigdheden voor een succesvol evenement op onze website.

Wij ontzorgen u volledig

Je betaalt bij Horecabier.nl absoluut niets voor marketing of voor leningen, inventaris, aankleding of bruikleen. Je betaalt alleen voor ons heerlijke premium pils. Dat is ons geheim. Horecabier.nl heeft service hoog in het vaandel staan. Door je volledig te ontzorgen wordt deze service gewaarborgd. Bestel een bierfust en laat deze landelijk leveren zonder minimale afname. Een bestelling plaatsen kan simpel en snel via de website. Heb je voorafgaand aan een bestelling nog vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0229-277572.

Ook interessant bij Bierfust 50 liter

Evenementen biertap | Festival bier | Fusten bier

Group 5
Bier in je mailbox!

Onze bierbrief ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief, blijf op de hoogte en maak kans op een 20 liter fust Horecabier!

Fill 1
whatsAppIcon