Heerlijk premium horecabier geleverd in een bierfust van 50 liter

Horecabier.nl levert, sinds 2005, bij een gerenommeerde Nederlandse brouwerij gebrouwen premium pilsener verpakt in een bierfust van 50 liter. Kwaliteitsbier met een heerlijke, herkenbare Nederlandse smaak en vijf procent alcohol.

Bestel direct online
Home / Bierfust 50 liter

 

Bierfust van 50 liter gebrouwen in een gerenommeerde brouwerij

Ons bier zal elke smaaktest glansrijk doorstaan. Zelfs kenners zullen weinig verschil proeven met het bier van de grote Nederlandse brouwers. Het bier heeft een prachtige, neutrale goudtint en een zalig, gemiddeld bittertje.

Bestel de speciale bajonet sluiting

Ons bier is verpakt in een neutraal fust bier 50 liter met bajonet sluiting die bijvoorbeeld ook gebruikt wordt op Heineken en Dommelsch fusten. Biedt u een ander biermerk aan zoals bijvoorbeeld Kroon Bier, Jupiler, Bavaria of Grolsch? Bestel eenvoudig een speciale koppeling via de website. U vindt ook alle benodigdheden voor een succesvol evenement op onze website.

Wij ontzorgen u volledig

U betaalt bij Horecabier.nl absoluut niets voor marketing of voor leningen, inventaris, aankleding of bruikleen. U betaalt alleen voor ons heerlijke premium pils. Dat is ons geheim. Horecabier.nl heeft service hoog in het vaandel staan. Door u volledig te ontzorgen wordt deze service gewaarborgd. Bestel een bierfust met 50 liter bier en laat deze landelijk leveren zonder minimale afname. Een bestelling plaatsen kan simpel en snel via de website. Heeft u voorafgaand aan een bestelling nog vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0229-277572.

Ook interessant

Evenementen biertap | Festival bier | Fusten bier