Vat bier kopen

Een vat met bier kopen kan simpel en snel via onze website. Dankzij ons uitgebreide netwerk aan horeca-groothandels en slijterijen zorgen wij dat jouw bestelling landelijk wordt geleverd. Horecabier.nl heeft service hoog in het vaandel staan en biedt jou daarom de mogelijkheid om vaten bier te bestellen zonder minimale afname. Zo kun je een bestelling plaatsen die goed aansluit bij de behoeften van jouw organisatie.

Bestel direct online
Home / Vat bier kopen

 

Leer meer over de werkwijze van Horecabier.nl voordat je een vat bier gaat kopen

Wanneer je een vat met bier gaat kopen bij Horecabier.nl worden hoge voordelen behaald. Omdat wij slechts kosten in rekening brengen voor ons premium bier en niet voor alle andere kosten waar een bedrijf tegenaan loopt, blijven de prijzen laag. Je zult al gemerkt hebben dat onze bedragen een stuk lager liggen dan bij andere aanbieders. Ondanks de lagere prijzen, hoef je je geen zorgen te maken over de kwaliteit wanneer jij vaten bier wil bestellen. De premium pilsener is van hoogwaardige kwaliteit. Ons bier wordt namelijk gebrouwen met zuiver water uit een bron, verschillende natuurlijke ingrediënten en veel passie en ambachtelijke vakkennis. Door deze flinke dosis kennis en passie wordt het lekkerste resultaat behaald in de gerenommeerde brouwerij die ingezet wordt voor het brouwen van ieder vat met bier. Zo weet jij dat wanneer je vaten bier gaat bestellen je altijd kunt genieten van de lekkerste smaken.

Ontwikkel een eigen biermerk

Wanneer je het bier van Horecabier.nl proeft, zul je deze meteen herkennen aan de heerlijke verfrissende smaak en het subtiele bittertje. Niet alleen de smaak is zeer herkenbaar maar ook de prachtige goudtint. Wil jij graag een eigen biermerk ontwikkelen. In samenwerking met ons creëren wij een eigen biermerk zodat de naamsbekendheid van jouw café of restaurant groeit. Verras jouw gasten met een unieke manier van marketing. Heb je vragen over het kopen van een vat met bier? Je kunt ons altijd telefonisch bereiken door te bellen naar 0229-277572. Ons vakkundige personeel staat voor jou klaar. Weet jij precies hoeveel vaten bier je wil bestellen? Plaats gemakkelijk en snel met enkele klikken de door jou gekozen hoeveelheid via de website.

Ook interessant

30 liter vat | Aanbieding fust bier | Bierfust 50 liter

Vat bier kopen?
1. Jouw huidige prijs 2. Jouw maximale besparing 3. Gratis proefpakket
Bereken mijn besparing Bereken mijn besparing

Gefeliciteerd, jouw besparing is

Per jaar!

Gefeliciteerd!

Je hebt op dit moment een heel goede deal.

Niets meer aan doen!

Gratis proefpakket ontvangen Gratis proefpakket ontvangen?
Versturen Gratis proefpakket aanvragen

Loading Je besparingsrapport wordt verstuurd...
Group 5
Bier in je mailbox!

Onze bierbrief ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief, blijf op de hoogte en maak kans op een 20 liter fust Horecabier!

Fill 1
whatsAppIcon