Vat bier kopen

Een vat met bier kopen kan simpel en snel via onze website. Dankzij ons uitgebreide netwerk aan horeca-groothandels en slijterijen zorgen wij dat uw bestelling landelijk wordt geleverd. Horecabier.nl heeft service hoog in het vaandel staan en biedt u daarom de mogelijkheid om vaten bier te bestellen zonder minimale afname. Zo kunt u een bestelling plaatsen die goed aansluit bij de behoeften van uw organisatie.

Bestel direct online
Home / Vat bier kopen

 

Leer meer over de werkwijze van Horecabier.nl voordat u een vat bier gaat kopen

Wanneer u een vat met bier gaat kopen bij Horecabier.nl worden hoge voordelen behaald. Omdat wij slechts kosten in rekening brengen voor ons premium bier en niet voor alle andere kosten waar een bedrijf tegenaan loopt, blijven de prijzen laag. U zult al gemerkt hebben dat onze bedragen een stuk lager liggen dan bij andere aanbieders. Ondanks de lagere prijzen, hoeft u zich geen zorgen te maken over de kwaliteit wanneer u vaten bier wilt bestellen. De premium pilsener is van hoogwaardige kwaliteit. Ons bier wordt namelijk gebrouwen met zuiver water uit een bron, verschillende natuurlijke ingrediënten en veel passie en ambachtelijke vakkennis. Door deze flinke dosis kennis en passie wordt het lekkerste resultaat behaald in de gerenommeerde brouwerij die ingezet wordt voor het brouwen van ieder vat met bier. Zo weet u dat wanneer u vaten bier gaat bestellen u altijd kunt genieten van de lekkerste smaken.

Ontwikkel een eigen biermerk

Wanneer u het bier van Horecabier.nl proeft, zult u deze meteen herkennen aan de heerlijke verfrissende smaak en het subtiele bittertje. Niet alleen de smaak is zeer herkenbaar maar ook de prachtige goudtint. Wilt u graag een eigen biermerk ontwikkelen. In samenwerking met ons creëren wij een eigen biermerk zodat de naamsbekendheid van uw café of restaurant groeit. Verras uw gasten met een unieke manier van marketing. Heeft u vragen over het kopen van een vat met bier? U kunt ons altijd telefonisch bereiken door te bellen naar 0229-277572. Ons vakkundige personeel staat voor u klaar. Weet u precies hoeveel vaten bier u wilt bestellen? Plaats gemakkelijk en snel met enkele klikken de door u gekozen hoeveelheid via de website.

Ook interessant

30 liter vat | Aanbieding fust bier | Bierfust 50 liter

Vat bier kopen?