Smaakvol fustbier geleverd in 30 liter vat

Horecabier levert sinds 2005 een 30 liter vat met premium pilsener. Ons bier wordt bij een gerenommeerde Nederlandse brouwerij gebouwen zodat wij kwaliteit kunnen garanderen. Dankzij de heerlijke en kenmerkende Nederlandse smaak herkent u ons kwaliteitsbier meteen. Het premium bier in een 30 liter vat bevat vijf procent alcohol en is gebrouwen van natuurlijke grondstoffen en zuiver water.

Bestel direct online
Home / 30 liter vat

 

Een 30 liter vat gebrouwen in een gerenommeerde brouwerij

Wij geven u de garantie dat ons premium pilsener elke smaaktest glansrijk zal doorstaan. Vergelijk ons bier met andere grote Nederlandse brouwers en daardoor verzekeren wij dat je weinig verschil zult proeven. U herkent het heerlijke gemiddelde bittertje en de prachtige goudtint direct. Horecabier wordt met passie en vakmanschap gebrouwen. En wij brouwen met zuiver water en veelal biologische ingrediënten. Hierdoor krijgt Horecabier een verfrissende en zachte smaak.

Een speciale bajonet sluiting

Als je een 30 liter vat met premium pilsener bestelt, wordt deze in een neutraal fust met speciale bajonet sluiting geleverd. Deze speciale bajonet past ook op Heineken en Dommelsch fusten. Ook voor biermerken als Kroon Bier, Jupiler, Bavaria, Grolsch, kunt u een speciale koppeling bij ons bestellen.

Bestel goedkoop fustbier van hoogwaardige kwaliteit

Ons geheim is dat u slechts betaald voor een vat met 30 liter premium pilsener. Daardoor betaalt u dus niet mee aan de marketing, bruikleen, aankleding, inventaris en leningen. Wij leveren ons heerlijke fustbier landelijk zonder minimale afname. Plaats eenvoudig een bestelling via de website. Met vragen kunt u telefonisch contact opnemen door te bellen naar 0229-277572.

Ook interessant

Aanbieding fust bier | Bierfust 50 liter | Evenementen biertap