Smaakvol fustbier geleverd in 30 liter vat

Horecabier levert sinds 2005 pilsener bier verpakt in fusten aan de horeca. Ons bier wordt bij een gerenommeerde Nederlandse brouwerij gebouwen zodat wij de kwaliteit kunnen garanderen. Dankzij de heerlijke en kenmerkende Nederlandse smaak herken je ons kwaliteitsbier meteen. Het premium bier in een 30 liter vat bevat vijf procent alcohol en is gebrouwen van natuurlijke grondstoffen en zuiver water. Horecabier onderscheidt zich van de andere brouwerijen op prijs en transparantie. Wij hanteren hele scherpe prijzen die vergelijkbaar zijn met de prijzen in een supermarkt. Ook hanteren wij geen leveringscontracten, wij leveren het bier bij jouw aan huis en zorgen voor de kwaliteit. Als jij de rekening netjes betaald kunnen we heel prettig zaken doen met elkaar.

Bestel direct online
Home / 30 liter vat

 

Een 30 liter vat gebrouwen in een gerenommeerde brouwerij

Wij geven jou de garantie dat ons premium pilsener elke smaaktest glansrijk zal doorstaan. Vergelijk ons bier met andere grote Nederlandse brouwers en daardoor verzekeren wij dat je weinig verschil zult proeven. Je herkent het heerlijke gemiddelde bittertje en de prachtige goudtint direct. Horecabier wordt met passie en vakmanschap gebrouwen. En wij brouwen met zuiver water en veelal biologische ingrediënten. Hierdoor krijgt Horecabier een verfrissende en zachte smaak.

Een bajonet sluiting voor het 30 liter vat

Als je Horecabier pilsener bestelt, wordt deze in een neutraal fust met speciale bajonet sluiting geleverd. Deze speciale bajonet past ook op Heineken en Dommelsch fusten. Ook voor biermerken als Kroon Bier, Jupiler, Bavaria, Grolsch, kunt u een speciale koppeling bij ons bestellen.

Bestel goedkoop 30 liter vat van hoogwaardige kwaliteit

Ons geheim is dat je slechts betaald voor een vat met 30 liter premium pilsener. Daardoor betaal je dus niet mee aan de marketing, bruikleen, aankleding, inventaris en leningen. Wij leveren ons heerlijke fustbier landelijk zonder minimale afname. Plaats eenvoudig een bestelling via de website. Voor vragen kun je telefonisch contact opnemen door te bellen naar 0229-277572.

Ook interessant

Aanbieding fust bier | Bierfust 50 liter | Evenementen biertap

Group 5
Bier in je mailbox!

Onze bierbrief ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief, blijf op de hoogte en maak kans op een 20 liter fust Horecabier!

Fill 1
whatsAppIcon