Heerlijke Premium bieren
voor een eerlijke prijs!

Zilver

Verfrissend bier met 4,8% Alc. heerlijke herkenbare smaak en gunstige accijns

50 liter voor € 57,50

3 vaajes Horecabier

Goud

Premium pilsener met 5% Alc. prachtige goudtint en een zalig gemiddeld bittertje

50 liter voor € 69,00

Horecabier ZILVER:

Ons Horecabier assortiment ZILVER is verkrijgbaar in vaten bier gevuld met:

 • Ambachtelijk gebrouwen bier met 4,8 vol.% alcohol
 • Van een gerenommeerde brouwerij
 • Een verfrissend en smaakvol bier
 • Verpakt in neutrale vaten van 20 en 50 liter met ‘bajonet sluiting’ zoals bijvoorbeeld ook Amstel en Jupiler vaten. Heeft u een ander biermerk zoals bv Hertog jan, Bavaria, Kroon bier, of Grolsch kunt u een koppeling bij ons bestellen.
 • Geen minimale afnames
 • Via een landelijk dekkend netwerk van horeca groothandels snel leverbaar
 • Voor zeer goedkope prijs

  Horecabier Assortiment Zilver

Horecabier assortiment:

20 liter fust: € 28,50

50 liter fust: € 57,50

Tankbier: op aanvraag

prijzen ex btw en € 30,- emballage

Horecabier.nl levert, sinds 2017, Horecabier ZILVER. Bij een gerenommeerde brouwerij gebrouwen categorie II bier. Premium bier met een verfrissende herkenbare smaak en 4,8 vol.% alcohol.

‘Normaal’ pilsener bier, zoals Horecabier GOUD, Grolsch en Heineken, heeft een stamwort gehalte rond de 11,5 (cat 1) en daarmee een Alc% van 5,0%. Als je bier net onder de 11 stamwort brouwt (bijvoorbeeld 10,8) dan betaal je beduidend minder accijns (cat 2). Qua smaak proef je niet of nauwelijks het verschil vandaar ook dat een aantal leveranciers net onder deze grens is gaan zitten. Het bier zal dan veelal ook een lager Alc% hebben, bijvoorbeeld 4,8%. Voor Horecabier ZILVER hebben wij gebruik gemaakt van dit verschil in accijns.

Gewoon zodat we appels met appels kunnen blijven vergelijken. Wel zo eerlijk!

U kunt horecabier bestellen via een landelijk netwerk van horeca groothandels zoals bv in het assortiment biervatenvoordeel.nl.

Horecabier GOUD:

Ons Horecabier assortiment GOUD is verkrijgbaar in fusten bier gevuld met:

 • Premium pilsener bier met 5 vol.% alcohol van de hoogste kwaliteit
 • Van een grote gerenommeerde Nederlandse brouwerij
 • Met een prettige, herkenbare Nederlandse smaak
 • Verpakt in neutrale fusten van 20, 30 of 50 liter met ‘bajonet sluiting’ zoals bijvoorbeeld ook Heineken en Dommelsch fusten. Heeft u een ander biermerk zoals bv Jupiler, Bavaria, Kroon bier, of Grolsch kunt u een koppeling bij ons bestellen.
 • Geen minimale afnames
 • Via een landelijk dekkend netwerk van horeca groothandels snel leverbaar
 • Voor een super scherpe prijs

Horecabier assortiment:horecabier assortiment goud

20 liter fust: € 32,50

30 liter fust: € 47,35

50 liter fust: € 69,00

Tankbier: € 1,39 per liter

prijzen ex btw en € 30,- emballage

Horecabier.nl levert, sinds 2005, Horecabier GOUD. Bij een gerenommeerde Nederlandse brouwerij gebrouwen categorie I pilsener. Premium pilsener met een heerlijke, herkenbare Nederlandse smaak en 5 vol.% alcohol. Horecabier zal elke smaaktest glansrijk doorstaan. Zelfs kenners zullen weinig verschil proeven met het bier van de grote Nederlandse brouwers. Het heeft een prachtige, neutrale goudtint en een zalig, gemiddeld bittertje.

U betaalt bij Horecabier.nl absoluut niets voor marketing of voor leningen, inventaris, aankleding of bruikleen, hetgeen u nu wél betaalt bij de grote Nederlandse brouwerijen… zelfs als u er geen gebruik van maakt. En dat is ons geheim.

U kunt horecabier bestellen via een landelijk netwerk van horeca groothandels zoals bv in het assortiment Scholten Horeca Groothandel.

Kijk op onze landkaart waar u ons bier kunt bestellen!

Horecabier in ’t kort:

horecabier brouwerij

Gerenommeerde Nederlandse brouwerij

Heerlijk premium pilsener gebrouwen met zuiver water uit de bron, natuurlijke ingrediënten, passie en ambachtelijke vakkennis in een gerenommeerde brouwerij en dat proef je direct.

Lees meer
smaak horecabier

Heerlijke herkenbare verfrissende smaak

Ons bier zal elke smaaktest glansrijk doorstaan. Zelfs kenners zullen weinig verschil proeven met het bier van de grote Nederlandse brouwers. Het heeft een prachtige, neutrale goudtint en een zalig, gemiddeld bittertje.

Lees meer
prijs horecabier

Eerlijke en transparante prijsopbouw

U betaalt bij Horecabier.nl absoluut niets voor marketing of voor een lening, inventaris, bonus,  aankleding of bruikleen. U betaalt alleen voor ons heerlijke premium pils. Dit merkt u meteen in uw portemonnee!

Lees meer
berzorging horecabier

Landelijke levering zonder minimale afname

Via een landelijk dekkend netwerk van horeca groothandels en slijterijen leverbaar zonder minimale afnames. De groothandels leveren daarnaast ook een uitgebreid horeca assortiment voor scherpe prijzen.

Lees meer
×

brouwerij horecabier

Unieke samenwerking met
gerenommerde brouwerij

De brouwerij waar wij, sinds 2005, mee samenwerken is zeer gerenommeerd en staat bekend om haar zachte kwaliteits pils. Ze brouwen met trots, passie en volgens traditie en oude receptuur met enkel natuurzuivere ingrediënten en water uit eigen bron. Met als resultaat een hoogwaardig kwaliteits pils waar u en uw klanten van kunnen genieten.

×

horecabier smaakHorecabier doet niet onder voor de grote merken.

smaak vergelijk horecabier

×

horecabier voordeel prijsPremium pils voor een eerlijke prijs

Horecabier.nl streeft naar een transparante horeca bier markt en doen waar wij goed in zijn: het leveren van een premium bier in fust voor een eerlijke en scherpe prijs! Zijn wij goedkoop? Nee, Horecabier is per liter net zo duur als een liter bier van een bekende brouwerij in krat of blik in de supermarkt. De bekende brouwerijen verhogen de bier prijs per liter in fust met ruim 80% omdat zij daar leningen, inventaris, aankleding of tapinstallaties mee financieren. Horecabier doet hier niet aan mee!

×

horecabier bezorging

Landelijke levering zonder minimale afname, wij bezorgen bij u aan de zaak.

Diverse horeca groothandels en slijterijen bij u in de buurt hebben Horecabier in hun assortiment. Zij kunnen Horecabier bij u bezorgen en hebben daarnaast ook een groot assortiment aan andere horeca producten zoals fris, wijn, gedestilleerd, glaswerk, koolzuur en food producten voor scherpe prijzen. Als u horecabier bestelt dan komt de groothandel of slijterij bij u in de buurt het bier bij u bezorgen.