Naar overzicht

Tank bier 1000L Zilver

€1480.00
€1690

1000 liter tankbier Zilver voor een eerlijke prijs.

Smaakvol bier met een verfrissende, herkenbare smaak en 4,5 Vol.% alcohol. En een mooie stevige schuimkraag. Horecabier.nl levert sinds 2017, Horecabier ZILVER bij een gerenommeerde brouwerij gebrouwen lager bier. Ambachtelijk bier met een verfrissende, herkenbare smaak en stevige schuimkraag. Een lager bier met 4,5% Alc. en natuurlijke ingrediënten. De brouwerij brouwt dit bier met de grootste zorg en passie!

 • Soort Lager Bier
 • Alcohol volume 4,5%
 • Smaak Verfrissend hoppig met een fijn bittertje
 • Inhoud 1000 liter
 • Tank aansluiting NW 25
Created with Sketch. Bestel online
Meer producten Product specificaties
 • Soort Lager Bier
 • Alcohol volume 4.5%
 • Smaak Verfrissend hoppig met een fijn bittertje
 • Stamwortgehalte PLATO 10.8
 • Bitterheid EBU 21
 • Kleurstelling EBC 7
 • Ingrediënten Mout, hop, gist en water
 • Allergenen Gluten
 • Inhoud 1000 liter
 • Tank aansluiting NW25
Productomschrijving

1.000 liter tankbier Zilver tegen een scherpe prijs

Ben je op zoek naar tankbier tegen een betere prijs? Sinds 2010 levert Horecabier.nl , op veler verzoek, tankbier aan horeca gelegenheden en evenementen. Tankbier wordt in de horeca vooral gebruikt bij grotere klanten (doorgaans voor meer dan 200 hl) die veel hectoliters bier verkopen. Door onze samenwerking met een grote gerenommeerde bierbrouwer kunnen wij goedkoop tankbier leveren. Wij leveren door heel Nederland voor €1,48 per liter. De minimale afname is 1.000 liter.

Goedkoop tankbier: Bespaar veel geld door de aanschaf van een eigen tank

Normaal gesproken geven grote brouwerijen (ook) de bier tanks in bruikleen, maar vragen dan een tankbier prijs van veelal meer dan € 4,00 per liter bij een afname van minimaal 1.000 liter. Het kopen van bier tanks kost ongeveer €15.000, – voor twee geïnstalleerde tanks van 1.000 liter. Hoe lager de korting per hectoliter, des te eerder je een bier tank hebt terugverdiend. Deze investering in een bier tank lijkt veel geld, maar als je hier honderden euro’s per tank mee bespaart valt dat erg mee. Als je zelf bier tanks koopt of huurt, bijvoorbeeld via de firma Tapkoel of Van Duijnen, kan je ze goedkoper laten vullen door Horecabier.nl en heb jij de volledige zeggenschap over jouw eigen bedrijfsvoering. Wij leveren ons tankbier tegen een prijs van €1,48 exclusief btw. Wij transporteren ons bier, rechtstreeks van de brouwerij, met een koelwagen waarin het bier in biertanks opgeslagen ligt. Wij pompen dus het bier niet over vanuit fusten.

Ervaar een goede smaak tegen een lage prijs

Ambachtelijk bier met een heerlijke, herkenbare smaak met 4,5 procent alcohol. Horecabier.nl biedt goedkoper tankbier voor de horeca die veel hectoliters bier verkopen. Ook voor (grote) evenementen heeft Horecabier.nl de mogelijkheid om haar bier in tanks aan te leveren. Door tankbier bij ons af te nemen bespaar je veelal duizenden euro’s per jaar. Plaats simpel en snel een bestelling via de website. Heb je nog vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op door te bellen naar 0229-277572.

- Ons pilsener

Heerlijke Premium bieren voor een eerlijke prijs. Kan dat wel?

Nou en of! Ons premium pilsener wordt gebrouwen in een gerenommeerde Nederlandse brouwerij met het zuiverste water uit de bron, natuurlijke ingrediënten, passie, ambachtelijke vakkennis en dat proef je direct. Ons bier zal elke smaaktest glansrijk doorstaan, benieuwd naar de smaak? Vraag hier ons gratis proefpakket met onze 7 smaken aan!

Team Horecabier

Harm, Ronald, Joost, Arie & Jesse

Group 5
Bier in je mailbox!

Onze bierbrief ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief, blijf op de hoogte en maak kans op een 20 liter fust Horecabier!

Fill 1
whatsAppIcon