Naar overzicht

Tank bier 1000L Zilver

€1250
€1500

1000 liter tankbier voor een eerlijke prijs.

Smaakvol bier met een verfrissende, herkenbare smaak en 4,8 Vol.% alcohol. En een mooie stevige schuimkraag. Horecabier.nl levert sinds 2017, Horecabier ZILVER bij een gerenommeerde brouwerij gebrouwen premium bier. Ambachtelijk bier met een verfrissende, herkenbare smaak en stevige schuimkraag. Een categorie II bier met 4,8% Alc. en natuurlijke ingrediënten. De brouwerij brouwt dit bier met de grootste zorg en passie

 • Alcohol volume 4,8%
 • Inhoud 1000 liter
 • Categorie 2
 • Soort Premium Pilsener
 • Tank aansluiting NW 25
Created with Sketch. Bestel online
Meer producten Product specificaties
 • Soort Ambachtelijk Bier
 • Categorie 2
 • Alcohol volume 4.8%
 • Smaak Verfrissend hoppig met een fijn bittertje
 • Stamwortgehalte PLATO 10.8
 • Bitterheid EBU 24
 • Kleurstelling EBC 7
 • Inhoud 1000 liter
 • Tank aansluiting NW25
Productomschrijving

1.000 liter tankbier tegen een scherpe prijs

Bent u op zoek naar tankbier tegen een betere prijs? Sinds 2010 levert Horecabier.nl , op veler verzoek, tankbier aan horeca gelegenheden en evenementen. Tankbier wordt in de horeca vooral gebruikt bij grotere klanten (doorgaans voor meer dan 200 hl) die veel hectoliters bier verkopen. Door onze samenwerking met een grote gerenommeerde bierbrouwer kunnen wij goedkoop tankbier leveren. Wij leveren door heel Nederland voor €1,25 per liter. De minimale afname is 1.000 liter.

Goedkoop tankbier: Bespaar veel geld door de aanschaf van een eigen tank

Normaal gesproken geven grote brouwerijen (ook) de bier tanks in bruikleen, maar vragen dan een tankbier prijs van veelal meer dan € 3,- per liter bij een afname van minimaal 1.000 liter. Het kopen van bier tanks kost ongeveer €12.000, – voor twee geïnstalleerde tanks van 1.000 liter. Hoe lager de korting per hectoliter, des te eerder u een bier tank heeft terugverdiend. Deze investering in een bier tank lijkt veel geld, maar als u hier honderden euro’s per tank mee bespaart valt dat erg mee. Als u zelf bier tanks koopt of huurt, bijvoorbeeld via de firma Tapkoel, kan u ze goedkoper laten vullen door Horecabier.nl en heeft u de volledige zeggenschap over uw eigen bedrijfsvoering. Wij leveren ons Categorie 2 tankbier met vijf procent alcohol tegen een prijs van €1,25 exclusief btw. Wij transporteren ons bier, rechtstreeks van de brouwerij, met een koelwagen waarin het bier in biertanks opgeslagen ligt. Wij pompen dus het bier niet over vanuit fusten.

Ervaar een goede smaak tegen een lage prijs

Ambachtelijk bier met een heerlijke, herkenbare smaak met 4,8 procent alcohol. Horecabier.nl biedt goedkoper tankbier voor de horeca die veel hectoliters bier verkopen. Ook voor (grote) evenementen heeft Horecabier.nl de mogelijkheid om haar bier in tanks aan te leveren. Door tankbier bij ons af te nemen bespaart u veelal duizenden euro’s per jaar. Plaats simpel en snel een bestelling via de website. Heeft u nog vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op door te bellen naar 0229-277572.

- Ons pilsener

Heerlijke Premium bieren voor een eerlijke prijs. Kan dat wel?

Nou en of! Ons premium pilsener wordt gebrouwen in een gerenommeerde Nederlandse brouwerij met het zuiverste water uit de bron, natuurlijke ingrediënten, passie, ambachtelijke vakkennis en dat proeft u direct. Ons bier zal elke smaaktest glansrijk doorstaan, benieuwd naar de smaak? Vraag hier ons gratis proefpakket aan?

Team Horecabier

Harm, Ronald, Joost & Arie