Goedkoop bier van een hoge kwaliteit voor sportclubs en verenigingen

Een product dat in een sportclub of vereniging gretig aftrek vindt is bier. Doordat de inkoop van fusten bier de laatste jaren voor een club duurder is geworden en er meer betaald wordt voor bruikleen, inventaris en marketing zijn veel verenigingen geneigd om de bierprijs in de kantine te verhogen. Een maatregel die de club er onder leden en bezoekers niet populairder op maakt. Horecabier.nl biedt uw vereniging een goedkoop bier. Wij bieden een heerlijk 5 vol.% alcohol bier ,categorie 1 pilsener met een prettig herkenbare Nederlandse smaak voor een aanzienlijk lagere prijs en zonder onnodige extra kosten.

Horecabier.nl biedt vereniging bierprijzen per fust ver onder de marktprijs

goedkoop bier

Horecabier & Verenigingen

Horecabier.nl is sinds 2005 toonaangevend in het leveren van goedkoop bier aan verenigingen. Door onze exclusieve afspraak waarbij wij ‘merkbier zonder merk’ afnemen van een gerenommeerde grote bierbrouwerij kunnen wij verenigingen scherpe bierprijzen per vat of fust aanbieden. Ook hanteren wij geen extra kosten die bij directe afname van brouwerijen of leveranciers nogal eens verrekend worden. Ons bier is absoluut géén restpartij of evenementenbier met een lager alcohol percentage. Wij leveren direct vanuit de brouwerij.

Vele vereniging zijn u voor geweest.

Bespaar zo’n € 40,- tot € 60,-per 30 en 50 liter vat.

Horecabier GOUD 5% Alc:

20 liter fust: € 32,50
30 liter fust: € 47,35
50 liter fust: € 69,00

Horecabier ZILVER 4,8% Alc:

20 liter fust: € 28,50

50 liter fust: € 57,50

(prijzen ex btw en emballage)

Omdat wij geen minimale afname hanteren, kunt u als proef een of twee fusten uitproberen. Leden en bezoekers van uw vereniging genieten van een heerlijk goedkoop bier en u merkt het verschil in het kasboek van uw club. Wij leveren verenigingen wel de smaak, maar niet de prijs!

Horecabier is niet goedkoop.

Het is net zo duur als een “A-merk” bier in een kratje uit de supermarkt. Bijvoorbeeld: Een Amstel kratje kost, zonder aanbieding, ongeveer € 12,00, er zit 7,2 liter bier in een krat dus kost een liter € 1,37 ex BTW. Als de brouwerij ditzelfde bier aan de horeca verkoopt vragen zij opeens € 2,85 ex BTW voor een liter. Dat is € 1,48 per liter duurder!!!


Meer weten over goedkoop bier voor verenigingen?

Bereken uw voordeel zelf: Besparingsmeter

Wilt u weten hoeveel u kunt besparen als u overstapt naar horecabier? Wij hebben voor u een rekenmodel ontwikkeld dat de opbrengst van overstap naar Horecabier uitrekent aan de hand van uw gegevens.


  Besparingsmeter

  Direct bestellen?

berzorging horecabier