Over Slijterij Nijkerk

Sinds 1 december 2016 is begonnen met een gloednieuwe instore slijterij bij de Boni in Nijkerk onder de Uw Slijter-vlag. Dit is de eerste slijter die als Uw Slijter is gestart. De winkel is omgetoverd in de herkenbare Uw Slijter-stijl: een sfeervolle en gezellige uitstraling met prachtige nieuwe meubels en schappen.

“Ik kan het wel van de daken schreeuwen”, vertelt Maaike vol enthousiasme. “Het is een hele mooie nieuwe winkel geworden. In november is men al druk aan het werk geweest. De Boni is gerenoveerd en de bloemen & plantenwinkel van Simon Kroon en Nootzaak hebben ook een nieuwe plek gekregen.”
Lees hier het volledige interview met Maaike op Stadnijkerk.nl.

Uitgebreid assortiment

Slijterij Nijkerk heeft een breed assortiment, juist ook van dranken die niet bij een supermarkt te koop zijn. “En daar kunnen we veel over vertellen en laten proeven.” Naast gedistilleerd bieden wij een ruim assortiment (speciaal)bieren, wijnen, port, sherry en vermout. Wist u dat in de winkel van Slijterij Nijkerk meer dan 200 speciaal bieren te vinden zijn?

Verhuur materialen

Ook voor uw partyverhuurartikelen kunt u bij Slijterij Nijkerk terecht. In samenwerking met Partyverhuur Jeroen kunt u zes dagen in de week partyverhuurartikelen bij ons huren. Van statafels, glaswerk tot thuistap, behoren bij ons tot de mogelijkheden.

Bedrijfsservice

Via onze slijterij beschikken wij over de mogelijkheid om uw bedrijfskantine, sportclub en/of feest locatie te voorzien van benodigde dranken. In de bezorgdienst hebben wij wekelijks een aantal vaste bezorgdagen waar u op afspraak beleverd wordt. Geïnteresseerd in de mogelijkheden voor uw bedrijf, sportvereniging of feest? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Slijterij Nijkerk
Wheemplein 33
3861 BA Nijkerk
033-2463422
info@slijterijnijkerk.nl
www.slijterijnijkerk.nl

Group 5
Bier in je mailbox!

Onze bierbrief ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief, blijf op de hoogte en maak kans op een 20 liter fust Horecabier!

Fill 1
whatsAppIcon