Partyverhuur Jeroen Nijkerk

Welkom bij Partyverhuur Jeroen.

Partyverhuur Jeroen is opgericht op 1 november 2005. In eerste instantie is het bedrijf ontstaan uit een hobby/bijbaan. Het verhuurassortiment is de afgelopen jaren sterk uitgebreid en bestaat dan ook inmiddels uit meer dan 100 verschillende verhuurartikelen. Partyverhuur Jeroen is in verschillende takken actief. Van particulier, midden en klein bedrijf tot aan diverse horecazaken worden spullen van Partyverhuur Jeroen ingezet om een feest of evenement tot een succes te maken.

Bezorgen of afhalen
Verhuurartikelen kunnen worden bezorgd of worden afgehaald. Voor het bezorgen worden aan de hand van afstand transportkosten berekend. Afhalen behoort ook tot de mogelijkheden. Dit gebeurd via het verhuurpunt. Het verhuurpunt is een unieke samenwerking met Slijterij Nijkerk. Hier kunt u zes dagen in de week terecht om uw verhuurspullen af te halen en retour te brengen of gebruik te maken van het grote assortiment aan slijtersbenodigdheden.

Uw feest in goede handen
Door de klantgerichte aanpak en meedenkvermogen is uw feest in goede handen. Voor vragen en een persoonlijk advies kunt u natuurlijk altijd contact met mij opnemen. Ook is Partyverhuur Jeroen te volgen via facebook. Hier worden regelmatig impressies van diverse feesten en evenementen gedeeld.

Partyverhuur Jeroen
Vlinderlaan 6
3863 GG Nijkerk
+31 6 15326005
info@partyverhuurjeroen.nl
www.partyverhuurjeroen.nl

Group 5
Bier in je mailbox!

Onze bierbrief ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief, blijf op de hoogte en maak kans op een 20 liter fust Horecabier!

Fill 1
whatsAppIcon