Kwaliteitsbier voor een
super scherpe prijs

Bestel direct online

Wil je voordelig biervaten en bierfusten bestellen voor jouw restaurant, café of vereniging? Heb je binnenkort een feest te vieren en wil je goedkoop premium pilsener schenken? Horecabier.nl biedt jou scherp geprijsde biervaten en bierfusten. Horecabier is door een grote gerenommeerde brouwerij gebrouwen en van hoge kwaliteit. Doordat wij ‘merkbier zonder merk’ verkopen en geen extra kosten hanteren, liggen onze biervaten en bierfusten om te bestellen tarieven flink onder de marktprijs. Ons premium pilsener bier heeft een alcohol percentage van vijf procent en is absoluut geen restpartij of evenementen bier.

Waarom bierfusten van Horecabier.nl bestellen?

Horecabier.nl levert al jaren aan klanten die goed bier willen, maar niet de hoofdprijs willen betalen. Ons premium pilsener is van topkwaliteit en voldoet aan de a-norm. Wij leveren goedkope biervaten voor diverse gelegenheden en aan diverse horeca instanties zoals:

  • Restaurantsbiervaten en bierfusten horecabier
  • Feesten
  • Sportverenigingen
  • Cafés
  • Campings
  • Studentenverenigingen
  • Party/Cruise schepen

Goedkope bierfusten bestellen? Bestel biervaten en bierfusten bij Horecabier.nl

Ons bier is een premium pilsener bier met 5 vol.% alcohol van de hoogste kwaliteit met een prettige, herkenbare Nederlandse smaak. Zo kun je neutrale bierfusten van 30 liter of 50 liter bestellen met ‘bajonet sluiting’ zoals ook Heineken- en Dommelsch fusten. Heb je een ander biermerk zoals bijvoorbeeld Jupiler, Bavaria, Kroon bier of Grolsch? Dan kun je een koppeling voor jouw fustbier bij ons kopen. Daarnaast hanteren wij geen minimale afnames.

Horecabier GOUD 5% alcohol:                                   Horecabier ZILVER 4,8% alcohol:

20 liter fust: € 38,00                                                       20 liter fust: € 36,00

30 liter fust: € 55,75                                                       50 liter fust: € 72,50

50 liter fust: € 79,99

(Prijzen exclusief btw en € 30,- emballage)

Niets zo sterk als uw eigen (bier)merk

Je kunt jouw logo van de zaak of club op glazen, viltjes, tap ruiters, tap knoppen, uithangborden, parasols of windschermen laten drukken. Zo creëer je jouw eigen biermerk. Met deze manier van adverteren vergroot je je naamsbekendheid in jouw directe omgeving en bied je jouw gasten iets unieks!

Bestel simpel en snel een bierfust

Bierfusten worden binnen een week geleverd via een landelijk dekkend netwerk van groothandelaren zoals bijvoorbeeld Scholten horecagroothandel in Bergen. Je kunt simpel en snel via de website een bierfust kopen door een bestelling te plaatsen. Heb je nog vragen over de bierfusten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0229-277572.

Meer informatie?

- Ons pilsener

Heerlijke Premium bieren voor een eerlijke prijs. Kan dat wel?

Nou en of! Ons premium pilsener wordt gebrouwen in een gerenommeerde Nederlandse brouwerij met het zuiverste water uit de bron, natuurlijke ingrediënten, passie, ambachtelijke vakkennis en dat proef je direct. Ons bier zal elke smaaktest glansrijk doorstaan, benieuwd naar de smaak? Vraag hier ons gratis proefpakket met onze 7 smaken aan!

Team Horecabier

Harm, Ronald, Joost, Arie & Jesse

- Over ons

Ons pilsener gaat
hand in hand met
onze service & advies

Horecabier bestaat uit een gemotiveerd en dynamisch team dat jou graag helpt met service en advies. Ons team heeft zeer veel ervaring met horeca en evenementen. Wij denken graag met je mee en zijn altijd oplossingsgericht. Wij kijken ernaar uit om een afspraak met jou te maken om de mogelijkheden bespreken.

Over ons
team horecabier.nl
Group 5
Bier in je mailbox!

Onze bierbrief ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief, blijf op de hoogte en maak kans op een 20 liter fust Horecabier!

Fill 1
whatsAppIcon