Huize Horeca Scholten Bergen

Nieuwe combinatie, vertrouwde gezichten

Huize Horeca is de nieuwe naam van onze overkoepelende organisatie voor onafhankelijke horecagroothandels met klanten in Noord-Holland, Utrecht en Flevoland. Wij leveren vrijwel alle merken van vrijwel alle (speciaal) bierbrouwerijen, wijnhuizen en (non)foodproducenten.

Met de bekende merken Scholten Horecagroothandel, Gerstengel Drankengroothandel en De Man van Drank bieden we een assortiment dat staat als een huis, supersnel geleverd door onze vaste chauffeurs. Bikkels, met kennis van zaken en een ouderwets gevoel voor service en gezelligheid. Bij sommige klanten komen we al meer dan 60 jaar over de vloer.  

Wij zijn er voor élke horecagelegenheid

Van restaurants en cafés tot snackbars, van strandpaviljoens tot sportkantines, van hotels tot campings. Door onze krachten te bundelen hebben we een sterk assortiment en onze logistiek dik op orde. We zijn snel en flexibel, nemen ons vak serieus en laten onze klanten nooit zitten.

De horecawereld wordt sneller en zakelijker. Juist daarom vinden wij het belangrijk om nog tijd te maken voor een praatje, onze klanten te leren kennen. Doen we dan onder voor de grote jongens in de branche? Integendeel. We zijn een volwaardige horecapartner, met alle product- en marktkennis in huis. Wat ons onderscheidt, is onze persoonlijke betrokkenheid en uitstekende service. We geven altijd thuis, ook op onverwachte piekmomenten.

Huize Horeca Scholten Bergen

Rijnland 7
1948 RL Beverwijk

Telefoon:
085 112 80 90

(ook bereikbaar via Whatsapp)

E-mail:
verkoop@huizehoreca.nl

Group 5
Bier in je mailbox!

Onze bierbrief ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief, blijf op de hoogte en maak kans op een 20 liter fust Horecabier!

Fill 1
whatsAppIcon