Jouw eigen biermerk lanceren? Zo doen we dat!

glas DELIZIE bella bionda bier

Jouw eigen biermerk lanceren? Zo doen we dat!

Wil je jouw horecaonderneming naar een hoger niveau tillen door een eigen biermerk te lanceren? Dat kan met behulp van Horecabier! Een eigen biermerk creëert een unieke ervaring voor je gasten. Mijn naam is Ronald Bolhuis, oprichter van Horecabier,  in deze blog vertel ik je graag meer over hoe het proces van het ontwikkelen van een eigen biermerk er precies uitziet.

proost DELIZIE bella bionda bierMarco Marcellino, restaurantmanager van Delizie Restaurant, is enthousiast over zijn eigen biermerk. Het Bella Bionda-bier heeft een Italiaanse uitstraling en zijn gasten zijn er nieuwsgierig naar: “De goede en frisse smaak valt, net als de uitstraling, in de smaak. . Ook de eigenaren van Fort de Gagel in Utrecht zijn positief over Horecabier: “Onze gasten zijn erg positief en bestellen graag een tweede ronde, niemand mist de grote merken”. Een eigen biermerk vertelt een verhaal en zorgt ervoor dat jouw horecaonderneming herkenbaarder wordt voor jouw gasten.

Wij kunnen een biermerk volledig op maat ontwikkelen. We starten al met leveren vanaf 36 glazen, 500 viltjes en tapknoppen, taplenzen en tapruiters kunnen per stuk besteld worden. Bovendien bieden we verschillende pakketten zoals een starterpakket (Private Label Small), mediumpakket (Private Label Medium) en large pakket (Private Label Large). Aan de realisatie van het eigen biermerk zitten geen extra kosten, verplichtingen of ingewikkelde contracten verbonden. Je betaalt alleen voor de POS materialen. De investering voor de materialen worden één-op-één doorberekend, waarbij we een 20% korting hebben afgedongen bij de leveranciers. Zo heb je de scherpst mogelijke prijzen voor glas, vilt en tapmaterialen.

Het proces gaat als volgt:

Stap 1: Keuze materialen

In onze eigen biermerk-brochure kies je de materialen die jouw voorkeur hebben, van viltjes tot uithangborden. Alle materialen in de brochure kunnen gepersonaliseerd worden met jouw eigen ?logo en naam?

Stap 2: Formulier Eigen Biermerk

Vul ons formulier in. Wij gebruiken dit formulier om ons ontwerpteam een goed beeld te geven van wat je graag zou willen. Wij stellen hier een paar korte vragen waardoor wij, in de ontwikkeling van jouw biermerk, zo goed mogelijk aan jouw wensen kunnen voldoen. Wij zullen je onder andere vragen of je zelf al / een verhaal/beleving hebt bedacht voor jouw eigen biermerk.

Stap 3: Ontwerp

Zodra wij het formulier ontvangen gaat ons ontwerpteam met jouw aanvraag aan de slag.
Wij verwerken de door jouw gekozen materialen in een presentatie, welke je per mail van ons zult ontvangen.

Stap 4: Proefdrukken

Bij een eerste akkoord op ons voorstel, kunnen wij proefdrukken opvragen bij onze leveranciers.

Stap 5: Productie

Zodra wij akkoord van jullie krijgen op de proefdrukken, kunnen wij de materialen gaan bestellen. Binnen een aantal weken worden alle materialen aan huis geleverd.

Door het inkoopvoordeel op de fusten bier, heb je de investering van de realisatie van een eigen merk vaak al binnen een paar maanden terugverdiend.

Ben je enthousiast geworden? Neem contact met ons op over hoe wij jou kunnen ondersteunen bij het ontwikkelen van een eigen biermerk.

[contact]

ronald horecabier

 

 

Hallo, ik ben Ronald Bolhuis en in 2005 heb ik Horecabier opgericht met als doel het leveren van premium bier voor een eerlijke en betaalbare prijs! Onze bieren gaan hand in hand met onze service en advies. Nieuwsgierig geworden naar Horecabier? Lees hier ons verhaal.

 

 

horecabier nieuwsbrief

Onze bierbrief ontvangen?

*Bij het versturen van dit formulier ga je akkoord met onze Privacy Policy

Group 5
Bier in je mailbox!

Onze bierbrief ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief, blijf op de hoogte en maak kans op een 20 liter fust Horecabier!

Fill 1
whatsAppIcon