Vier het EK in stijl

Koninklijke UD bier

Vier het EK in stijl: creëer een onvergetelijke zomer met het bier van Horecabier

Het Europees Kampioenschap staat weer voor de deur. Halverwege juni barst de strijd weer los! Dit sportevenement brengt niet alleen de beste voetbalteams van Europa samen, maar ook vrienden, familie en voetbalfans die samen van de wedstrijden gaan genieten. Wat is er beter dan deze wedstrijden beleven met het bier van Horecabier. Wij begrijpen de magie van deze momenten en helpen horecagelegenheden met het creëren van een unieke EK-ervaring. Mijn naam is Ronald Bolhuis, eigenaar van Horecabier, en in deze blog vertel ik je graag meer over de aftrap van het EK met Horecabier!

Oranje in actie

Alle teams beginnen in de groepsfase. De Oranjeleeuwen spelen in groep D en de eerste wedstrijd is op zondag 16 juni om 15:00 in Hamburg tegen Polen. Met topspits Robert Lewandowski was Polen er op de laatste drie EK’s bij. Alleen in 2016 overleefden ze de groepsfase, waarna in de kwartfinales na strafschoppen werd verloren van de latere winnaar Portugal.

De wedstrijd die volgt is tegen Frankrijk op 21 juni om 21:00. Tijdens de kwalificatie speelden Nederland en Frankrijk ook al tegen elkaar. Frankrijk wist overtuigend te winnen met 4-0 en ook de tweede partij gaven de Fransen de Nederlandse voetballers weinig kansen. De aanvaller van Frankrijk, Kylian Mbappé, is grote favoriet om topscorer van dit EK te worden. Hopelijk lukt het Nederland om tijdens de groepsfase het Frankrijk wel spannend te maken.

De laatste wedstrijd in de groepsfase is op dinsdag 25 juni om 18:00 tegen Oostenrijk in Berlijn. Nederland speelde twintig keer eerder al tegen Oostenrijk. Tien keer werd er gewonnen, vier keer gelijkgespeeld en zes keer werd er van de Oostenrijkse ploeg verloren. Tijdens het vorige EK, zaten Oostenrijk en Nederland ook bij elkaar in de poule. Toen won Nederland met 2-0.

Na de groepsfase is het nog onduidelijk wie de volgende tegenstander wordt. Dat is afhankelijk van hoe de resultaten zijn in de andere groepen.

Vier het EK met Horecabier

Maak van het EK een onvergetelijke ervaring voor jouw gasten met Horecabier Goud, Zilver en onze speciaal-bieren. Uit ervaring weten wij dat het Horecabier tijdens de EK wedstrijden vaak rijkelijk vloeit. Sla daarom groots in voor deze periode, zo weet je zeker dat je gasten kunnen genieten van jouw eigen bier. Ontdek hier de mogelijkheden.

ronald horecabier

 

 

Hallo, ik ben Ronald Bolhuis en in 2005 heb ik Horecabier opgericht met als doel het leveren van premium bier voor een eerlijke en betaalbare prijs! Onze bieren gaan hand in hand met onze service en advies. Nieuwsgierig geworden naar Horecabier? Lees hier ons verhaal.

 

 

horecabier nieuwsbrief

Onze bierbrief ontvangen?

*Bij het versturen van dit formulier ga je akkoord met onze Privacy Policy

Group 5
Bier in je mailbox!

Onze bierbrief ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief, blijf op de hoogte en maak kans op een 20 liter fust Horecabier!

Fill 1
whatsAppIcon