PARTYBIKE, De nummer 1 in plezierfietsen!

PARTYBIKE is al jaren niet meer weg te denken uit de wereld van vrijgezellenfeesten, carnavalsoptochten, galafeesten, vriendenuitstapjes, bedrijfsuitstapjes en familiefeesten. Partybike verhuurt plezierfietsen: oergezellige cafés op wielen. De gezelligheid verzorg je zelf en de ingrediënten voor de gezelligste kroeg op wielen worden geleverd door Partybike!

Bepaal zelf hoe jouw plezierfiets dag er uit ziet

Partybike is flexibel ingesteld. We leveren de fietsen op elke gewenste locatie. Je bepaalt zelf waar en hoe laat je vertrekt en terugkomt met de fiets. Ook een andere ophaal locatie is natuurlijk geen probleem. We proberen de transportkosten uiteraard zo laag mogelijk te houden. Je kunt pauzeren waar je zelf wilt. Combineer en plan zelf volledig jouw eigen unieke tocht en bouw tussenstops in bij horecagelegenheden en/of bezienswaardigheden. Dus bouw gerust een sportactiviteit in, maak zelf een route die bestaat uit ‘happen’ en ‘trappen’ en sluit af in de kroeg of met een barbecue. Het kan allemaal! Ook grotere groepen zijn geen probleem, dan leveren we gewoon meer fietsen.

De bierfiets als rijdende bar

De bierfiets is een rijdende bar, voorzien van 10 trappunten. Je drijft de fiets dus zelf aan. Natuurlijk hoort er ook een goede barman of barvrouw bij het rijdende feestje en moet er iemand zorgen voor de muziek! In totaal kunnen er 17 mensen op één fiets. Uiteraard is er een chauffeur nodig, die de feestgangers rondrijdt en nuchter blijft…Veiligheid blijft prioriteit nr 1.

De Partybike blijft ongekend populair

Partybike is een onderneming die mensen op elke gewenste locatie kan voorzien van een feestje. Sinds 2005 verhuren wij plezierfietsen. Vooral in de zomer worden deze plezierfietsen veel verhuurd aan groepen die een gezellig dagje uit willen organiseren. De Partybike blijft ongekend populair onder groepen en staat garant voor een leuke middag of avond

Reserveer direct, of als je speciale Partywensen, opmerkingen of suggesties hebt: mail ons…

Partybike: uw feestje op locatie!

Partybike is flexibel, gezellig en compleet!

PartyBike
Sjef Remmenlaan 52
5706 DB Helmond
085 – 760 72 50
+316 16 26 07 42
info@partybike.nl

Group 5
Bier in je mailbox!

Onze bierbrief ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief, blijf op de hoogte en maak kans op een 20 liter fust Horecabier!

Fill 1
whatsAppIcon