Dijkgraaf Reinders Apeldoorn

Hallo, wij zijn jouw groothandel in Apeldoorn. Wij bezorgen je graag dagelijks de mooiste en lekkerste food en non-food horeca producten in Apeldoorn en omgeving. Ook adviseren we je graag over het verbeteren van jouw rendement. Wij zijn Dijkgraaf Reinders, het recept voor groei.

Wij willen dé partner in food en non-food zijn in de regio. Wij willen dat onze klanten groeien. Hetzelfde geldt voor het Dijkgraaf Reinders team. Kwaliteit, betrouwbaarheid, klantvriendelijkheid en innovatie staan bij ons hoog in het vaandel. Onze medewerkers zetten de klant daarom altijd centraal en voelen zich gerespecteerd en gewaardeerd.

Bij Dijkgraaf Reinders heb je altijd je eigen contactpersoon die je adviseert en regelmatig bezoekt. Ook de binnendienst medewerkers kennen je bedrijf en weten precies wat je wensen zijn. De distributie hebben we in eigen beheer. Onze chauffeurs rijden zes dagen in de week hun vaste routes. Zo kunnen wij de gewenste service bieden en kun je erop vertrouwen dat de gemaakte afspraken nagekomen worden.

Dijkgraaf Reinders BV
Boogschutterstraat 80
7324 BA Apeldoorn
055 521 2104
info@dijkgraafreinders.nl
MA-VR: 08.00 – 17.00 uur
MA-VR: telefonisch 09.00 – 12.30 & 13.00 – 17.00 uur
Urgente vragen buiten openingstijden? Neem dan contact op met je accountmanager.
Group 5
Bier in je mailbox!

Onze bierbrief ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief, blijf op de hoogte en maak kans op een 20 liter fust Horecabier!

Fill 1
whatsAppIcon