Bouwhuis Horeca en Grootverbruik

Bouwhuis Horeca & Grootverbruik is een zelfstandige groothandel voor de horeca en grootverbruikers. Ruim 100 jaar bedienen wij dagelijks onze klanten uit verscheidene sectoren. Zo bevoorraden wij cafés, restaurants, hotels, cafetaria’s, sportverenigingen, dorpshuizen, bedrijfskantines, campingwinkels, instellingen, tankshops etc.

Sinds 2015 heeft Frank Bouwhuis de Dranken Speciaalzaak geopend in Sint Nicolaasga. Hier wordt een breed assortiment aan bier, wijn en gedistilleerd verkocht. Voor meer informatie over de Dranken Speciaalzaak klikt u hier op de site en kijk naar het grootste assortiment speciaal bier van Noord Nederland.

Naast de dagelijkse bevoorrading van deze gevarieerde klantengroep zijn wij een uitermate geschikte partner voor het verzorgen van kleine en grote evenementen of dorpsfeesten. Om deze evenementen goed te ondersteunen kunnen wij o.a. de juiste apparatuur inzetten, de dranken gekoeld aanleveren, meedenken en adviseren rondom de organisatie van het evenement, de overgebleven goederen retour nemen etc.

Voor meer informatie kunt u uiteraard contact met ons opnemen of een bezoek brengen aan ons bedrijfspand aan de Wieken 2 te Sint Nicolaasga.

Met vriendelijke groeten en tot ziens!

Familie Bouwhuis en medewerkers.

Bouwhuis Horeca & Grootverbruik
De Wieken 2
8521 ME Sint Nicolaasga
Tel : 0513-431737
E-mail : info@bouwhuis.nu 
Website: www.bouwhuis.nu

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m Vrijdag:
8:00 – 12:00 uur en 13:00 – 17:00 uur
Zaterdag:
8:30 – 12:00 uur en 13:00 – 17:00 uur

Group 5
Bier in je mailbox!

Onze bierbrief ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief, blijf op de hoogte en maak kans op een 20 liter fust Horecabier!

Fill 1
whatsAppIcon