bier groothandel

FOOX | West B.V.

Een bier groothandel in Waddinxveen

FOOX Groothandel West in is een bier groothandel in Waddinxveen. Bij deze totaalleverancier vindt u alles voor een speciaalzaak, pompshop, horecagelegenheid en bedrijvenmarkt. Naast bieren heeft deze groothandel ook een compleet assortiment aan zoetwaren, tabak en versproducten. Wanneer u op zoek bent naar de premium pilsener van Horecabier.nl kunt u terecht bij deze groothandel voor onder andere bier.

Een bier groothandel met het beste bier tegen een lage prijs

Wilt u biervaten en -fusten bestellen tegen een goede prijs voor uw horecagelegenheid, vereniging of evenement? Bij deze bier groothandel vindt u het bier van Horecabier.nl. Dit bier wordt in een gerenommeerde brouwerij gebrouwen en is daarom van hoogwaardige kwaliteit. U herkent dit overheerlijke bier aan de prachtige goudtint en smaak waarin een gemiddeld bittertje naar voren komt. Wanneer u onze premium pilsener vergelijkt met het bier van de grote Nederlandse merken zult u amper tot geen verschil proeven.

Breng een bezoek aan FOOX Groothandel West

Wanneer u bier koopt bij de bier groothandel in Waddinxveen, komt u voor geen verrassingen te staan. Bij Horecabier.nl laten wij u slechts voor ons premium bier betalen. Eventuele extra kosten worden niet toegevoegd aan de tarieven waardoor deze flink onder de marktprijs blijven liggen. Breng een bezoekje aan FOOX Groothandel West de bier groothandel in Waddinxveen en koop de beste bieren van Horecabier.nl. Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op door te bellen naar 0229-277572.

 

 

Adres Foox West:

Coenecoop 17
2741PG Waddinxveen
T. 0180 – 33 36 88
F. 0180 – 55 10 26
E. west@foox.nl
Group 5
Bier in je mailbox!

Onze bierbrief ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief, blijf op de hoogte en maak kans op een 20 liter fust Horecabier!

Fill 1
whatsAppIcon