2Rent 4You

2Rent 4You

Zwolleweg 12

2803PS Gouda

Gerben Roskam

T: 0172-203609

@: info@2rent4you.nl

Iets te vieren? Schakel 2Rent 4You in!

Van bruidsfeesten tot themafeesten. Van een bedrijfscatering tot een compleet zakelijk event. 2Rent4You zorgt dat het ook echt een feest wordt. We nemen je alle stress uit handen en zorgen dat het goed komt. Altijd. Bel of mail naar de mogelijkheden of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Van locatie tot decoratie

Wij zijn 2Rent4You. Sinds jaar en dag zijn wij gespecialiseerd in partyservice, catering en verhuur. Het creëren van onvergetelijke evenementen zoals bruiloften, themafeesten, zakelijke bijeenkomsten en jubilea is onze passie. Wij bieden totaaloplossingen in evenementen voor zowel het bedrijfsleven als particulieren. Onze services, apparatuur, decoratie en meubilair zijn ook los te huur.

Door jarenlange ervaring hebben wij een uitgebreid, professioneel partnernetwerk opgebouwd. Ook weten wij precies waar je op moet letten, wat je nodig hebt en wat je altijd vergeet bij het organiseren van een evenement. Veel zaken bieden wij in eigen beheer aan, wat een scherpe prijs garantie mogelijk maakt. Op- en afbouw is in principe altijd inbegrepen en onze offertes zijn altijd maatwerk. Want: elk evenement is uniek.

Bij 2Rent4You bepaal jij. Het gehele evenement kan door ons worden verzorgd, van locatie tot decoratie. Wij creëren het evenement dat jij voor ogen hebt op basis van jouw ideeën, wensen, voorkeuren en eisen. Onze services zijn flexibel en passen zich aan naar jouw situatie. Je kunt ons inschakelen voor losse services of de huur van bijvoorbeeld een bar, meubilair, servies, cateringpersoneel, etc. Informeer gerust naar de mogelijkheden of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Group 5
Bier in je mailbox!

Onze bierbrief ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief, blijf op de hoogte en maak kans op een 20 liter fust Horecabier!

Fill 1
whatsAppIcon