Horecabier.nl introduceert Horecabier Zilver

Mogen wij heel even jullie aandacht?

De laatste maanden gebeurt er veel op de biermarkt in Nederland. Nieuwe merken komen op de Nederlandse markt, volgen de prijsstelling van Horecabier en bieden ook goed bier aan tegen een lagere prijs. Maar….. we moeten natuurlijk wel appels met appels kunnen vergelijken.

Dus eerst; wat verkoopt Horecabier.nl nu al 12 jaar lang?

Horecabier GOUD

De prijs (per 50 liter) is € 69,-

Voor Nederlands gebrouwen cat. I pilsener is dit de scherpste basis prijs in de markt! Kan het dan niet goedkoper? Jawel dat kan wel, maar dan krijg je cat. 2 bier. Enige uitleg: In Nederland is de accijns die je op bier betaalt afhankelijk van het zgn ‘stamwortgehalte’.

 

Categorie:

Cat. 2

Cat. 1

Cat. S

Stamwortgehalte:

tot 11

11 tot 15

15 en hoger

‘Normaal’ pilsener bier (zoals Horecabier GOUD, Grolsch en Heineken) heeft een stamwortgehalte rond de 11,5 (cat 1) en daarmee een Alc% van 5,0%. Als je bier net onder de 11 stamwort neemt (bijvoorbeeld 10,8) dan betaal je beduidend minder accijns (cat 2). Qua smaak proef je niet of nauwelijks het verschil vandaar ook dat een aantal leveranciers net onder deze grens is gaan zitten. Het bier zal dan veelal ook een lager Alc % hebben, bijvoorbeeld 4,8%. Voor Horecabier ZILVER hebben wij gebruik gemaakt van dit verschil in accijns. Gewoon zodat we appels met appels kunnen blijven vergelijken. Wel zo eerlijk!

Wat is er dan nieuw?

Horecabier ZILVER

De prijs (per 50 liter) is € 57,50.

Horecabier ZILVER leveren we ook in fusten van 20 en 30 liter.

Nu kunt u net zoals bij melk (halfvol of vol) en benzine (95 of 98 octaan) voortaan kiezen wat u het beste smaakt! 69,- voor een top product of 57,50 voor een heel goed product.

 

Aan u de keuze! Proost!

 

De adviesverkoopprijzen ex. BTW en emballage. In de meeste gevallen inclusief bezorging door onze groothandels.

horecabier nieuwsbrief

Onze bierbrief ontvangen?

*Bij het versturen van dit formulier ga je akkoord met onze Privacy Policy

Group 5
Bier in je mailbox!

Onze bierbrief ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief, blijf op de hoogte en maak kans op een 20 liter fust Horecabier!

Fill 1
whatsAppIcon