Transparantie en vakmanschap in iedere slok

tapbier kopen horecabier

Transparantie en vakmanschap in iedere slok

Heb jij als horecaondernemer ook last van de hoge bierprijzen? En wil je weer een eerlijke en prijs doorberekenen aan je gasten? Of ben je klaar met de complexe contracten van de grote brouwerijen? Als je merkt dat hierdoor zelfs het plezier in het ondernemen wegzakt, dan is Horecabier de oplossing voor jou. Bij Horecabier maken we de zaken niet ingewikkelder dan ze zijn.

Wij brengen transparantie in een traditionele biermarkt en geloven dat het leveren van kwaliteitsbier tegen een eerlijke prijs hieraan bijdraagt. Al jaren verkopen wij Horecabier aan onze klanten, die zeer tevreden zijn over de smaak en de prijs van ons bier. Ontdek de pure ambacht van Horecabier. Elke slok is een eerbetoon aan traditioneel vakmanschap.

Ingrediënten

Bier bestaat voor 96% uit water en daarom is het belangrijk dat dit water zuiver en zacht is. Het water waar Horecabier mee gebrouwen wordt, bevat weinig mineralen en kalk, wat het ideaal maakt voor het brouwen van pilsener. Omdat het water geen bijsmaak heeft en geen mineralen bevat die het brouwproces beïnvloeden, is het een perfecte basis.

Horecabier wordt, naast zuiver water, gebrouwen van natuurlijke hoppen, gerstemout en gist. Deze ingrediënten worden met de grootste zorg geteeld. De hoppen komen uit het zuidelijkste puntje van Duitsland, terwijl het gerstemout van Hollandse bodem komt en terug te proeven is in de volle smaak. Het gist is 300 jaar oud en blijft het geheim van de brouwmeester.

Vakmanschap

De brouwerij waar wij ons bier laten maken, staat al eeuwenlang voor vakmanschap en passie voor bier. De brouwerij werkt met fantastische vaklieden. Van het begin tot het eind wordt er met passie aan het product gewerkt en doen zij er alles aan om de kwaliteit te waarborgen tot het bier bij jou of je gast in het glas zit.

Proef Horecabier

Horecabier biedt verfrissend pilsener voor een betaalbare prijs sinds 2005. Wil je meer weten over Horecabier en ons aanbod? Neem contact met ons op voor een kennismaking of vraag een proefpakket aan en ontdek wat je al die tijd hebt gemist.

Proost!

horecabier nieuwsbrief

Onze bierbrief ontvangen?

*Bij het versturen van dit formulier ga je akkoord met onze Privacy Policy. Horecabier wordt beschermd door reCaptcha. De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

Group 5
Bier in je mailbox!

Onze bierbrief ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief, blijf op de hoogte en maak kans op een 20 liter fust Horecabier!

Fill 1
whatsAppIcon