Tapbier kopen

Wanneer je tapbier bij Horecabier.nl gaat kopen, kun je kiezen uit verschillende varianten. Zo bieden wij ons tapbier in de variant Zilver en Goud aan. Al het tapbier dat je kunt kopen bij Horecabier.nl is gebrouwen in een gerenommeerde brouwerij. Wij garanderen jou de beste kwaliteit welke variant tapbier je ook kiest.

Bestel direct online
Home / Tapbier kopen

 

Proef de lekkerste premium pilsener door tapbier te kopen

Horecabier.nl levert landelijk tapbier via een uitgebreid netwerk van slijterijen en horeca-groothandels. Wij bieden verschillende soorten bier aan. Deze twee varianten beschikken over een aantal eigenschappen. Zo geldt voor beide tapbieren dat er geen minimale afname wordt gehanteerd wanneer je een bestelling plaatst. Horecabier Zilver bevat 4,5 procent alcohol terwijl Horecabier Goud over vijf procent beschikt. Beide varianten worden in neutrale vaten verpakt en beschikken over een bajonet sluiting. Bestel tapbier in vatten van 20, 30 of 50 liter.

Ons tapbier doorstaat elke smaaktest glansrijk

Wij garanderen dat het tapbier van Horecabier.nl elke smaaktest glansrijk doorstaat. Kenners zullen dit bevestigen en weinig verschil merken met het bier dat gebrouwen wordt door grote Nederlandse brouwerijen. Het tapbier kan herkend worden aan de prachtige, neutrale goudtint en het zalige bittertje. Hierdoor is ons bier niet alleen een lust voor het oog maar worden ook jouw smaakpapillen geprikkeld.

Ervaar de beste service door tapbier kopen

Horecabier.nl vindt het erg belangrijk dat jij een goede service ervaart wanneer je ervoor kiest om tapbier te kopen. Daarom staan wij altijd voor jou klaar om al je vragen te beantwoorden. Ontvang vakkundig advies door telefonisch contact op te nemen met 0229-277572.

Ook interessant

Vat bier kopen | 30 liter vat | Aanbieding fust bier

- Klant aan het woord

“Horecabier biedt een transparante prijsopgave en alle vrijheid. Dat spreekt enorm aan”

Rob de Visser, eigenaar Boes & Beis

Lees verder
Group 5
Bier in je mailbox!

Onze bierbrief ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief, blijf op de hoogte en maak kans op een 20 liter fust Horecabier!

Fill 1
whatsAppIcon