Tapbier kopen

Wanneer u tapbier bij Horecabier.nl gaat kopen, kunt u kiezen uit verschillende varianten. Zo bieden wij ons tapbier in de variant Zilver en Goud aan. Al het tapbier dat u kunt kopen bij Horecabier.nl is gebrouwen in een gerenommeerde brouwerij. Wij garanderen u de beste kwaliteit welke variant tapbier u ook kiest.

Bestel direct online
Home / Tapbier kopen

 

Proef de lekkerste premium pilsener door tapbier te kopen

Horecabier.nl levert landelijk tapbier via een uitgebreid netwerk van slijterijen en horeca-groothandels. Wij bieden verschillende soorten bier aan. Deze twee varianten beschikken over een aantal eigenschappen. Zo geldt voor beide tapbieren dat er geen minimale afname wordt gehanteerd wanneer u een bestelling plaatst. Horecabier Zilver bevat 4,8 procent alcohol terwijl Horecabier Goud over vijf procent beschikt. Beide varianten worden in neutrale vaten verpakt en beschikken over een bajonet sluiting. Bestel tapbier in vatten van 20, 30 of 50 liter.

Ons tapbier doorstaat elke smaaktest glansrijk

Wij garanderen dat het tapbier van Horecabier.nl elke smaaktest glansrijk doorstaat. Kenners zullen dit bevestigen en weinig verschil merken met het bier dat gebrouwen wordt door grote Nederlandse brouwerijen. Het tapbier kan herkend worden aan de prachtige, neutrale goudtint en het zalige bittertje. Hierdoor is ons bier niet alleen een lust voor het oog maar worden ook uw smaakpapillen geprikkeld.

Ervaar de beste service

Horecabier.nl vindt het erg belangrijk dat u een goede service ervaart wanneer u ervoor kiest om tapbier te kopen. Daarom staan wij altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Ontvang vakkundig advies door telefonisch contact op te nemen met 0229-277572.

Ook interessant

Vat bier kopen | 30 liter vat | Aanbieding fust bier