Goedkoop pils voor je studenten vereniging of feest

Goedkoop kwaliteit pils voor de vereniging, studenten huis of feest

Ben je op zoek naar goedkoop pils voor je vereniging of voor een feest? Wel de smaak van kwaliteit bier proeven, maar niet de belachelijk hoge prijs voor een bier vat betalen? Horecabier.nl levert studenten goedkoop bier met 5 vol.% alcohol, met een heerlijke, herkenbare Nederlandse smaak en ver onder de markt prijs. Wij leveren 30 en 50 liter fusten voor zo’n € 40,00 tot € 60,00 per bier vat minder! Neem snel contact met ons op zodat wij goedkoop kwaliteit bier aan jou kunnen leveren.

Scherpe bierprijzen voor je studenten vereniging of studenten feest

goedkoop pilsWij kunnen goedkoop pils leveren door onze exclusieve samenwerking met een grote gerenommeerde bierbrouwer. Zij brouwen wekelijks voor ons duizenden liters bier. Op een studenten verenigingen of op je studenten feest wordt daardoor kwaliteit bier getapt. Voor een prijs die stukken lager ligt dan overige aanbieders. Het enige verschil is dat wij bier in vaten leveren zonder de merknaam te vermelden. Daarnaast zijn wij niet gebonden aan bepaalde contracten waardoor extra kosten niet aan studenten worden doorberekend. Ook is het mogelijk om bij Horecabier.nl een biertap en artikelen te huren voor je studenten feest. Tevens kunnen wij het logo van je studenten vereniging op bier glazen en bier viltjes laten printen. Eventueel voorzien van het credo van de studenten vereniging.

Studenten feest? Goedkoop pils en geen minimale afname bij Horecabier.nl

Horecabier.nl levert sinds 2005 goedkoper bier aan studenten verenigingen en op studenten feesten. Ons bier is absoluut géén rest partij of evenementen bier met een lager alcohol percentage. Een ander voordeel naast onze goedkopere prijzen is dat wij geen minimale afname hanteren. Indien je enkele bier vaten of fusten wilt bestellen is dat bij Horecabier.nl geen probleem. Onze prijzen voor de zakelijke horeca markt waaronder ook studenten verenigingen zijn:

Horecabier GOUD 5% Alc:

20 liter fust: € 32,50
30 liter fust: € 47,35
50 liter fust: € 69,00

Horecabier ZILVER 4,8% Alc:

20 liter fust: € 28,50

50 liter fust: € 57,50

(Prijzen ex btw en € 30,00 emballage).

De prijzen voor particulieren liggen wat hoger zie Horecabier particulieren.

De bier vaten met Horecabier worden binnen een week geleverd via een landelijk dekkend netwerk van groothandels. Zoals bijvoorbeeld Drankenhandel Nectar in Utrecht.


Meer informatie?