Veelgestelde vragen

Ja en nee. Maar maak er uw eigen merkbier van! Geef uw gasten een unieke beleving met een glas of viltje met uw eigen logo erop! Kijk bijvoorbeeld op www.matdesign.nl. Niets zo sterk, als uw eigen merk!

Het prijsverschil is niet zo groot, horecabier is niet goedkoop. Het is net zo duur als een “A-merk” bier in krat uit de supermarkt. Bijvoorbeeld: Amstel krat kost, zonder aanbieding, ongeveer € 12,00, er zit 7,2 liter bier in een krat dus kost een liter € 1,37 ex BTW. Als de brouwerij ditzelfde bier aan de horeca verkoopt vragen zij opeens € 2,47 ex BTW voor een liter.

Nee, ons bier is evenlang houdbaar als dat van andere Nederlandse brouwerijen; 4 maanden. Alleen bier uit Duitsland of België is vaak langer houdbaar.

Nee, nee en nog eens nee!! Ons bier is geen evenementenbier, niet aangelengd en heeft gewoon 5% alcohol. Proef en overtuig uzelf!

Nederlandse pilseners lijken heel veel op elkaar (hoewel brouwerijen ons vaak het tegendeel willen laten geloven). Dat blijkt ook uit analyses en blindtesten. Horecabier is een heerlijk zacht  pilsener met een prettig bittertje en 5 vol.% alcohol. Uw gasten zullen weinig verschil proeven  zeer enthousiast reageren op uw nieuwe bier.

Nee, het is vers gebrouwen Nederlands bier. Wij gebruiken 1 vaste brouwerij.

Ja waarschijnlijk wel, maar niet zulke hoge prijsverhogingen en minder frequent. Het prijsverschil zal dus alleen maar toenemen.

In de regel bezorgen onze groothandels de fusten. Overleg met hen over de leverings- en betalingsvoorwaarden of zij het kunnen bezorgen of dat u het biervat kunt afhalen.

Nee, veel van onze groothandels hanteren geen minimale afname van de fusten. In overleg met de klant wordt de leverhoeveelheid en -frequentie bepaald.

We maken gebruik van standaard roestvrijstalen fusten met de meest populaire aansluiting; de bajonet- of korfsluiting zoals ook bijvoorbeeld Heineken en Dommelsch. Mocht u een aanslagkop hebben voor een ander type (zoals bijvoorbeeld Grolsch of Bavaria) dan kan de groothandel u vast wel voorzien van een passende aanslagkop. Ze zijn ook te koop voor ongeveer €30,-

Wij kunnen ook horecabier leveren bij u in de regio, laat weten waar u vandaan komt en wij kunnen binnen een week bij u leveren.

Klik op het kaartje van Nederland links: er is altijd een groothandel in uw buurt.

Van één van de beste brouwerijen. De naam is niet belangrijk. De smaak van het bier wel. Probeer het zelf!

De groothandels die ons bier leveren, verkopen veelal een ruim assortiment aan gedestilleerd, wijn en fris.