Schrijer Horeca Groothandel

Vennestraat 4a
2161 LE Lisse
T: 0252-250 100
E: verkoop@schrijerhoreca.nl
W: www.schrijerhoreca.nl

Schrijer Horeca Groothandel is een jong en ambitieus bedrijf, dat gespecialiseerd is in het leveren van frisdranken, bier, wijn en sterke dranken. In alle bescheidenheid kan Schrijer Horeca stellen, dat het dé leverancier is voor cafés, restaurants en evenementen in de hele Duin- en Bollenstreek.

Schrijer Horeca Groothandel is dé totaalleverancier van wijn, bier, frisdranken en sterke drank in de Duin- en Bollenstreek, Noord-Holland en Zuid-Holland. In het nieuwe pand staat een grote voorraad van de landelijk en internationaal bekende merken. Wijnspeciaalzaken, restaurants, cafés, brasseries en lunchrooms weten Schrijer Horeca Groothandel al te vinden. En dat is niet zo gek, want wij kunnen door onze lage overheadkosten de producten ,,24/7 voor een zéér aantrekkelijke prijs aanbieden. ,,Als je ons ’s middags belt, staat je bestelling ’s avonds op de locatie in de hele regio.”

Frisdranken: Schrijer Horeca Groothandel verzorgt en levert alle merken frisdranken, geheel naar de wens van de afnemer. Niet alleen voor klein-, middel- en grootbedrijven, maar ook particulieren.

Bier: Nooit meer loopt u het risico, dat het bier op is, voordat het feest voorbij is. Alle merken bier, waaronder het eigen huismerk De Dwarsdrijver, kunnen geleverd worden, terwijl het feest volop aan de gang is. Voor zowel MKB-bedrijven als particulieren.

Sterke drank: Schrijer Horeca verzorgt en levert alle merken sterke drank, geheel naar de wens van de afnemer. Niet alleen voor klein-, middel- en grootbedrijven, maar ook particulieren.

Wijn: U kunt kiezen uit een assortiment van 4.000 wijnen. Dan gaat het om allesbehalve standaard wijnen; of het nu witte wijn, rosé of rode wijn is.

Elke dag is het mogelijk voor bedrijven om bij ons leveringen ook zelf te komen afhalen. Op deze manier wordt het distributieproces zo min mogelijk belast en dat leidt weer tot lagere prijzen. Wie de producten zelf ophaalt, krijgt hiervoor een extra korting. De hoogte van deze korting hangt af van de bestelling.

Groothandel Schrijer Horeca importeert en exporteert dranken ook van en naar Thailand, Spanje, Amerika, Engeland, Duitsland.