Samen met Rové naar succes.

Rové is een betrouwbare partner voor horecabedrijven van klein tot groot, van café tot restaurant, van bedrijfskantine tot sportkantine. Wij streven naar de meest gewaardeerde groothandel van Noord Holland te zijn. Wij hebben een zeer breed assortiment van dranken, food en non-food producten.

Rové is betrouwbaar en flexibel.

Wij streven naar een langdurige samenwerking met de klant en hebben dan ook korte lijnen en doen steeds een stapje extra om die service te geven die de klant van ons mag verwachten.

Persoonlijk benadering.

Door onze persoonlijke benadering kennen we onze klanten en hun persoonlijke wensen, wij denken niet alleen mee, wij leven ook mee. de dienstverlening van Rové en ons advies zijn altijd maatwerk.

Toekomst.

Wij zijn alweer druk bezig met de toekomst, een systeem samenstellen voor nog meer mogelijkheden en gemak voor de klant. Wij streven er naar om deze samen met de klant zo goed mogelijk in te vullen.

Wij zijn compleet.

U kunt bij ons terecht voor zowel alle dranken als horeca gerelateerde food en non-food producten. Van bitterballen en tosti`s tot zoetwaren van bierfusten tot frisdranken en alles wat u verder nog nodig heeft. Wij werken met bijna alle A merken, maar hebben ook allerlei alternatieve met onze eigen merken die ook een A kwaliteit hebben, maar alleen lager in prijs zijn.

Kortom Rové biedt u

  • Meer dan 20 jaar ervaring in de branche.
  • Niet alleen leverancier zijn, maar ook adviseur, vraagbaak en sparringpartner.
  • Persoonlijke aandacht en zetten ons in voor een duurzame relatie.
  • Een breed assortiment aan food, dranken en non food.
  • Een snelle en zorgvuldige leveringen en denken graag met u mee.

Industrieweg 41
1775 PW Middenmeer
verkoop@rovehg.nl 
0227 604 185

Group 5
Bier in je mailbox!

Onze bierbrief ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief, blijf op de hoogte en maak kans op een 20 liter fust Horecabier!

Fill 1
whatsAppIcon