Knaap Horeca Vlissingen

Knaap Horeca…sinds 1881

In 1881 was de oprichter van ons bedrijf, de heer C.F. van der Knaap, uitbater van Café de Molm aan de Smalle Havenstraat in Vlaardingen. In 1928 nam hij Hotel-Restaurant-Café, “ De Hollandsche Tuin” over. Een zeer goed lopende en goed bekend staand hotel, waar naast eten en slapen ook vergaderingen en zelfs veilingen gehouden werden.

Naast het hotel stond de stalhouderij en hier werd door de zoon van de oprichter, F.A. van der Knaap,  een drankenhandel en limonadefabriek gestart. Deze drankenhandel groeide gestaag en verhuisde heel Vlaardingen door.

In 1963 nam de kleinzoon van de oprichter, weer een C.F. van der Knaap, de leiding van het bedrijf op zich. Zijn jongste zoon, Erik van der Knaap voert nu de directie vanuit een modern magazijn aan de rand van het centrum van Vlaardingen.

U bent van harte welkom om een keer een kijkje te komen nemen! Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek en informeer naar de mogelijkheden via [email protected].

Knaap Horeca Vlissingen… sinds 2018

Vanuit de vestiging in Vlissingen is Stefan Hillebrand verantwoordelijk voor de levering van een uitgebreid assortiment (speicaal) bier, frisdranken, wijn, gedistilleerd. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek en informeer naar de mogelijkheden via [email protected]  of 0118-855163.

Knaap Horeca
Handelsweg 50
4387 PC Vlissingen
0118-855163
06-15160429
[email protected]