Over Intervisser

Wij verkopen frisdranken, gedistilleerde dranken, bier, wijn en koffie van A-merken aan groothandels, retailers, horeca en evenementen in Europa.

IJzersterk in A-merken

Wij houden van handelen. Daarom reizen wij door Europa op zoek naar A-merken voor vlijmscherpe prijzen. Dit doen wij niet alleen voor onszelf, maar vooral voor onze klanten.

First class service

Wij verkopen graag producten, maar wij helpen ook graag onze klanten met verkopen van producten. Want hoe meer onze klant verkoopt, des te meer wij verkopen.

Meer dan 1000 tevreden klanten

Ruim 1000 tevreden klanten, waaronder bekende groothandels, retailers, horecabedrijven en evenementen, uit heel Europa kiezen inmiddels voor de producten en diensten van Intervisser.

Intervisser is distributeur van Horecabier.nl

Ben jij op zoek naar een leverancier voor goedkope fusten met de smaak van een A-merk als Heineken, Amstel en Hertog Jan? Als distributeur van Horecabier kunnen wij een heerlijke Pilsener in 20 liter en 50 liter fusten leveren voor bijna de helft van de prijs van A-merk Pilseners!

Horecabier levert al sinds 2005, gerenommeerde brouwerij gebrouwen categorie I pilsener onder de naam Horecabier Goud. Horecabier Goud is een premium pilsener met een heerlijke, herkenbare Nederlandse smaak en 5% alcohol. Ook hebben ze diverse speciaalbieren, zoals: weizen, blond, IPA, tripel en witbier.

Intervisser

Exportweg 8
9301 ZV Roden
050 364 0300
info@intervisser.com

www.intervisser.com